Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuijuhygtfredws

Faceci przyjaznia sie z kobietami ktore im sie podobaja PRAWDA CZY MIT?

Polecane posty

Gość to niesamowite po prostu
Co ty opowiadasz? Jaka manipulacja? Próba zbliżenia się do kobiety poprzez interesowanie się jej sprawami, zaangażowanie itd. nazywasz manipulacją? :D W takim razie 100% kobiet lubi chyba być manipulowana :D

Regres następny wstretny manipulant" No własnie mylisz się Ja nie uznaję takich przyjaźni = więc nie manipuluję

Gość kozok
Do regresa, jak rozumiem ty kontaktujesz się z innymi facetami i zwierzasz im się ze swoich problemów, wydzwaniasz do nich i gadasz godzinami o problemach emocjonalnych, bolączkach...? ja nie mam męskich przyjaciół, bo wobec innych facetów jestem twardy jak skała

Gość równo
Regres - idioto, sam to napisałeś: i przyznaje mu racje To wspaniała strategia na wyrwanie "dupy" Kobiety sa naiwne i bardzo wierzące nie sprawdzają nie upewniają się,działają pod wpływem impulsu i hormonów Wystarczy poudawac przyjaciela ( a wy w to wierzycie) i już po pewnym czasie seks "friendowski" sie zacznie

Regres - idioto, sam to napisałeś:" To ze napisałem ze taksie czesto dzieje niekoniecznie musi miec u mnie zastosowanie Myśl trochę :)

Do regresa, jak rozumiem ty kontaktujesz się z innymi facetami i zwierzasz im się ze swoich problemów" Od tego mam żonę :) Z moimi przyjaciółmi chodzę na koncerty,mecze i gram w kosza Opowiadamy sobie wiele a nawet jak trzeba to i wysłucham kumpli jak mają jakis problem To naturalne w takiej przyjazni męskiej

Gość Chrupeq
No masz racje regres, a najlepsze sa rady dla kolegi,który podejrzewa o zdrade zone, a sam zdradza swoja:}

Gość janiewiemjak
Ja kiedys byłam ładna i miałam dużo kolegów, najczęściej po pewnym czasie udawania że są moimi przyjaciółmi chcieli poprostu stworzyć ze mną związek. BO przyznawali się że ich pociągam itp. Teraz mam męza i już nie jestem taka łądna i facetom nawt nie chce się ze mną gadać. Nie wiem czy aż tak zbrzydłąm czy poporstu moj mąz ich odstrasza.

Tak zwana przyjaźń w wydaniu damsko-meskim nie istnieje. No chyba że na początku związku, gdy po czasie przeradza sie w związek. W innych wypadkach jedno po prostu podkochuje sie w drugim, a drugie udaje że nie wiadomo o co chodzi. Przypominam że słowo przyjaźń nie oznacza np tego, ze się z kimś fajnie gada, albo ze pomógł mi naprawić komputer i puscił smsa czy działa :D

Nie wiem czy aż tak zbrzydłąm czy poporstu moj mąz ich odstrasza." Po prostu straciłas z dniem ślubu walory atrakcyjnej przyjaciółki ;)

Przypominam że słowo przyjaźń nie oznacza np tego, ze się z kimś fajnie gada, albo ze pomógł mi naprawić komputer i puscił smsa czy działa " Bardzo trafne stwierdzenie Mnóstwo ludzi myli przyjaźń z koleżeństwem przyjaźń to bardzo wyświechtane słowo w dzisiejszych czasach ma wiele znaczeń ... zaczynając on napalonych nastolatek które na Facebooku czy innej Naszej Klasie maja mnóstwo przyjaciół a kończąc na dojrzałych kobietach które spotykaja się ze swoimi przyjacielem na weekendowe pukanko

Gość janiewiemjak
Regres walory atrakcyjnej przyjaciółki tzn? Zbrzydłam czy poporstu juz nie jest dobrym materiałem na "przyjaciółkę". Powiem szczerze, że troche brakuje mi tych adoratorów. Flirtując czułam się jak ryba w wodzie.

Gość phiphiiii
"Z moimi przyjaciółmi chodzę na koncerty,mecze i gram w kosza Opowiadamy sobie wiele a nawet jak trzeba to i wysłucham kumpli jak mają jakis problem To naturalne w takiej przyjazni męskiej " Sorry ale takie cóś jak opisujesz to żadna męska przyjaźń tylko zwykłe kumpelstwo. Jak tak to zdefiniujemy to ja mam przyjaciół na pęczki. A tak na prawdę to uważam, że liczba moich przyjaciół spokojnie da się pokazać za pomocą palców jednej ręki i pewnie nawet nie wszystkie będą potrzebne.

prawda, tylko taka przyjaźń predzej czy później się kończy, gdy facet sobie to uświadomi (że mu się przyjaciółka podoba), chyba że jest zajęty, ale wtedy też nei ma przyjaźni tylko kumplowanie się jedynie

Zbrzydłam czy poporstu juz nie jest dobrym materiałem na "przyjaciółkę"" Po prostu zmniejszyły sie szanse odkąd masz męża na Fuck Friends ;)

dokladnei wszyscy po cichu wyobrażają sobie fuck friends, nawet jak o tym nei mówią (niektorzy sa na tyle bezczelni że mowia)

Sorry ale takie cóś jak opisujesz to żadna męska przyjaźń tylko zwykłe kumpelstwo." To tylko mała cześć tego co robimy z przyjaciółmi Naprawde mam ci tu wypisywac ze szczegółami rodem z komisji od sprawy katastrofy smolenskiej co wyczyniamy?

A tak na prawdę to uważam, że liczba moich przyjaciół spokojnie da się pokazać za pomocą palców jednej ręki " Bo tak jest ja mam 2 przyjaciół (od przedszkola sie kumplujemy) za których bym dał sobie rękę odciąć reszta to kumple

Gość kozok
"Naprawde mam ci tu wypisywac ze szczegółami rodem z komisji od sprawy katastrofy smolenskiej co wyczyniamy? " oszczędź nam gejowskich opowieści chodzi o taka przyjaźń jak w tebańskim legionie kochanków? :) czy taka :marynarska"? :)

są jeszcze tacy, którzy od początku chcą czegoś więcej i myślą że będąc przyjacielem zdobędą serce kobiety w każdym razie, faceci zawsze przyjaźnią sie z kobieta która im się podoba i zawsze przyjaźń ta konczy się w pewnym momencie

w ogóle faceci sa beznadziejni" fiku nie przesadzaj z takim stwierdzeniem Takjak i kobiety tak i faceci są spoko sa tez wyjątki od tej reguły :)

Faceci w ogólnym słowa znaczenia sa spoko Ale tak jak i do kobiet trzeba do każdego indywidualnie dotrzeć ;) kazdy jest inny i nie ma co generalizować

Gość kozok
fiku mikuuu to jeden z największych odchyłów na forum wg 90% internautów, chyba nikt nie zaprzeczy