Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamodpowiedzinapyt

Czy powinnam dac sobie z nim spokoj???

Polecane posty

Gość Szukamodpowiedziiii
Dlczego nie chcialas byc z tym piereszym

Gość jestes ciut toksycznamaz za gr
moze i warto, ciezko powiedziec. ty lepiej ocenisz. jest skryt wzgledem swoich znajomych/rodziny czy twoich tez?

Hym. Bardzo go kochalam. Ale byl chorobliwe zazdrosny. Robil mi straszne jazdy. Wiecznie grozil ze jak go rzuce to sie zabije, ze sie rzuci z mostu, pod samochod itd. A mnie nikt nie zmusi do bycia z nim. Kochalam go na prawde i akceptowalam takim jaki jest ale ten przymus, grozby mi nie odpowiadaly. Zniszczyl tym moje uczucie do niego. Coz zyje dalej, jak widac jakos przezyl pomimo telefonow ze wlasnie wzial x tabletek itd.

Gość szukamodpowiedzinapyt
tak jak napisalam jego ojciec zmarl w kwietniu, plakal w moich ramionach Mama jest w Bangladeszu siostra ma dwoje dzieci, mieszka we wloszech jeden brat jest lekarzem a jeden tutaj shamim nie jest skryty co do moich rodzicow, powiedzial ze nawet sam moze pojechac po moja mame na lotnisko. jest moim przyjacielem i wiem, ze jak przestane z nim sypiac on dalej kolo mnie bedzie ale ja sie angazuje. teraz mam niesamowita poprzeczke ustawiona dla przyszlych facetow, o ile tacy beda.

kurcze, ciezko cokolwiek doradzic, informacje sa w zasadzie szczatkowe. O milosc zawsze warto walczc;)

jak sie kogos raz pokocha to na zawsze. ja kochalam jego i nadal kocham, ale bardziej siebie, bo wiedzialam ze to destrukcyjna znajomosc, mimo ze bylam wtedy mloda i glupia wiedzialam ze to nie tak powinno byc. Bylam z nim 2 lata. Meza tez kocham. Jestem z nim juz 10 lat i z dnia na dzien kocham go coraz bardziej. To sie tylko tak zdaje ze milosc wszystko zwycieza. Gdy jestescie z innego kraju, innej kultury, religi, szkoly, roznic jest na prawde ogrom. Zwlaszcza jak sie z kims jest dlugo to wszystko wychodzi.

Gość Szukamodpowiedziiii
Dzieki jestes kochana Musze byc silna I zaczac zyc bez niego

Moze warto postawic wszystko na jedna karte zamiast rezygnowac? Powiedz ze chcesz zwiazku bez ukrycia, ze chcesz go przedstawic rodzinie i poznac jego rodzine. ze jest dla ciebie wazny. Zobaczysz co powie. Malo stracisz a mozesz duzo zyskac.

Gość Szukamodpowiedziiii
Jeszcze to przemysle ale fluxes nie bede trwac w tym zawieszeniu