Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlkp2

jakie są wasze obsesje ?

Polecane posty

Gość wlkp2

moja to drapanie strupów. już tyle razy mi głupio było jak ludzie mnie na tym przyłapywali,a nie potrafię z tym skończyć ...:/

Gość AnitkaWerka
ja jem wkłady do ołówków

Gość AnitkaWerka
Ja jem wkłady do ołówków

ja mam opsesje ciemnosci, boje sie ciemnosci, boje sie sama w domu byc jaki kolwiek szmer wywołuje u mnie strach.

Gość Uroczy Szymuś
Wąska talia u kobiet.

Gość wlkp2
to zazdroszcze obsejsi zdrowej zywnosci i cwiczen, ja probuje schudnac do 50kg i po 2dniach odchudzania zdrowa zywnoscia i cwiczeniami wymiekam ;(

Gość abcde;
sprawdzanie wiele razy, czy to co zrobiłem jest zrobione dokładnie, a gdy gdzieś wychodzę, czy wszystko pozamykane, zakręcone, pogaszone (pukanie w przełącznik od światła), gdy połknę tabletkę, koniecznie muszę coś przegryźć, dokręcam napoje gazowanie, a następnie "smeram" nakrętkę w drugą stronę, czasem przesuwam bez sensu przedmioty na stole, blutomania (przeciwieństwo ablutomanii), bujanie :)

Gość kocie oczy..
Układam często zdania na osiem sylab.

Gość szok krok
Obsesyjnie we wszystkim widzę seks

Nie ma czego zazdrościć. Ja już nie umiem cieszyć się jedzeniem. Jem takie dziwne rzeczy, że to się zaczyna robić kłopotliwe. Nie jem u znajomych. Mój mąż psioczy, bo quinoa nie smakuje jak pyrki, a mięso z grila to nie to, co schaboszczak. Każda część mojego ciała musi być idealna. Nie mam tłuszczu, nie potrafię się przemóc do zapuszczenia bioderek, a suche bioderka są dobre dla nastolatek. Ja nie jestem nastolatką;)

Gość wlkp2
lepsza chuda, zadbana, idealna..a nie tłuszczyk sie z każdej strony wylewa, a cera też do d... ja moze az w takim stanie nie jestem, ale marzy mi sie byc chuda, waze 58kg, wiec 8 musze zzucic.. jest czego zazdroscic, jestem uzalezniona od slodyczy i pikantnych rzeczy, co jest mi surowo zakazane :/