Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakub415

Mój kochany Kubuś :)

Polecane posty

Gość Jakub415

Witam. Bardzo proszę w imieniu mojego kochanego synka o oddanie głosu na jego pracę biorącą udział w konkursie MINI MINI. Kubuś ma 5 lat i bardzo chciał wziąć udział w tym konkursie żeby zdobyć płytkę z piosenkami rybki. Sam zbudował zamek dlatego staram się troszeczkę mu pomóc w tym aby był w pierwszej 3. Oddanie głosu nic nie kosztuje i zajmuje tylko chwilkę wystarczy otworzyc strone z tytułu i kliknąć 5. Wiem że na tym forum są fajne kobietki i nam pomogą www.miniminiplus.pl/konkurs/jakub_item/7490/

nie mogę zagłosować drugi raz,bo pisze: NA TĄ KOLOROWANKĘ JUŻ ZAGŁOSOWAŁEŚ:O Po co zakładasz drugi temat Mamo? Jak ktoś ma zagłosować to zagłosuje,nawet jak temat będzie jeden:O

Gość panna marcowa anna
Zagłosowałabym, ale chcą maila, a ja nie chcę żeby mi zaśmiecali potem skrzynkę.

Gość ewelcia7676
Ma słodziak ode mnie 5

Gość Jakub415
Przepraszam że zamieściłam w kilku miejscach :( Z tego co wiem nie będą zaśmiecać maile bo nie wyraża się na to zgody. Bardzo dziękuję wszystkim

Gość Jakub415
Dzięki wszystkim mamusią obecnym i tym przyszłym :)

Gość jahuira
mamusią....ło matko...

Gość Jakub415
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam swoim błędem

Gość Jakub415
Dziękuję, z tego co się orientuję i tak nie powinny przychodzić wiadomości z MINIMINI

Gość Jakub415
Dziekuję Anita Kubuś dziś wraca z babcią i dziadkiem z działki i już nie może się doczekać kiedy pokażę mu stronkę MINIMINI :)

Gość kafeteria.pl :)
Mam nadzieję że zagłosowałam :) Kubuś fajny zamek :):):) To miłe że Tato aż tak się zaangażował Pozdrowienia dla całej Rodzinki

Gość całkiem zle zrobione zdjecie
czemu nie kucacie jak robicie zdjecia dzieciom tylko z góry trzaskacie fotki? a tak w ogole to jest zebranina i spamowanie powinno sie zgłosic do usuniecia

jaki tato?przeciez to nawiedzona mamuska

ta płyta kosztuje 30zł w empiku- nie lepiej samemu kupic?

Gość ccn nnkdmccm,d
ale tu nie chodzi o wartośc wygranej nagrody tylko o sam fakt,ze dziecko coś wygrało to jest prawdziwa przyjemnością mój syn tez się tak emocjonował jak dzwonił do Radia Dzieciom i wygrywał konkursy rózne.

Gość Jakub415
Bardzo miłe komentarze nie ma co :( Dziękuje tym którzy wiedzą co to jest miłość matki, pewnie że mogłabym kupić płytę w empiku, ale to nie o to chodzi. Moje dziecko często bierze udział w konkursach przedszkolnych, czasami robi w domu jakąś prace i nawet nie mówi że to na konkurs do przedszkola i wcale nie chodzi mu o nagrody,tylko o to żeby jego praca spodobała się Pani. To jest jego pierwszy konkurs wykraczający poza życie przedszkolne, dlatego chciałabym żeby miał motywację do dalszej pracy-zabawy.

Gość praca spodo ala
sie pani_czyli lizus?

Gość Jakub415
Nie wiem czy ty coś wiesz o dzieciach. 5 latek nawet nie wie co to jest lizusostwo. Grupa w której jest moje dziecko ma wspaniałą wychowawczynie, dzieci same od siebie przynoszą Pani rysunki które w domu malują i inne prace. Jak czytam niektóre wypowiedzi zastanawiam się czy te osoby mają dzieci.

Gość mam 6scio latka
jaka przedszkolanka powie dziecku,ze jego rysunek jest brzydki?

Gość Jakub415
Wiadomo że żadna przedszkolanka tego nie powie, tu liczą się chęci tych dzieci i to że rozwijają swoje umiejętności.

Gość lxNKJCX
brzydki ten Twój Kubuś - mówię szczerze. Bez wyrazu, bezpłciowy, taki ciołek. I wygląda nawet na lizusa. Nic konkretnego z niego nie wyrośnie :( Ale zagłosowałam, bo mi go żal. Zginie w dzisiejszym świecie taki patafian :(

Gość jhfghusrthhhhh
o ja piernicze co za komentarz :P sama jestes brzydka wiesniaro jedna:P:P:P wypad z forum jak ci sie nie podoba! dawaj swoje zdjecie to poglosujemy. WIESNIAK !!!! pani autorko: dziciaczek super a zamek to wogole w deche:D a nie zwracac prsze uwagi za takich dekli. kazda matka swoje dziecko uwaza za najpiekniejsze. a ten ktos wyzej niech sie za dupe ugryzie:P pozdrawiam i powodzenia dla Kubusia:*

Gość Jakub415
lxNKJCX - wiesz chciałabym zobaczyć twoje dzieci i to jak są wychowane bo jeżeli jesteś matką lub ojcem to jedyne co to mogę im współczuć. Moje dziecko jest dla mnie najpiękniejsze i kocham je nad życie - sądząc po twojej wypowiedzi nie wiesz co nawet znaczy słowo kocham, musiaś/eś być bardzo nieszczęśliwa/wy w dzieciństwie i swoim jadem plujesz teraz dookoła

Gość jhfghusrthhhhh
bo to glupol jakis przeciez. nie ma co pisac do takich

Gość a ja się zgadzam z tym że
dzieciak brzydki. Wiadomo, ze dla każdej matki jej jest naj ale jako nie jego matka tez uważam, że niefajny i ani trochę słodki. Co w tym złego? Takie moje zdanie. Nie można? O ludziach mówi się, że brzydcy tacy i owacy to niby dlaczego o dziecku to taka zbrodnia? Nie mówię, że ciołek, bo to przesada i na zdjęciu nie widac głupi czy nie, lizus czy nie. Ale ładny nie jest, mały wymoczek. Nie dam głosu, bo mi sie nie podoba a zamek tez nic wielkiego

Gość no taaaaaa
dajcie spokój. Nie podoba się to głosu nie oddawajcie. Nie piszcie takich rzeczy - owszem może się nie podobać ale po co autorce przykrość robić? Uroda to bardzo względna rzecz...