Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakub415

Mój kochany Kubuś :)

Polecane posty

Gość ;ouiu
Maz 5 :) Fajny synek i super zamek,powodzenia!

Gość marcyna
Ja juz wczoraj glosowalam i napisalam tu, ale ktos mnie chyba wykasowal? Nie wiem czemu, bo jedyne co powiedzialam, to ze niewazne czy mi bedzie Minimini przysylac jakies maile czy nie, mi sie bardzo zamek podoba, a Kubus jeszcze bardziej! Jak bedzie mozna, to zaglosuje jeszcze z kompa z pracy, o! Mam nadzieje ,z e Kubus wygra, to zupelnie nne uczucie wygrac os, a kupic za kilka zltych. Jak ja bylam troche wieksza, na taka juz 10 lat, to wygralam konkurs na piosenke dentystyczno-higieniczna, niezla jazda, nie? Wygralam tubke zachodniej pasty do zebow i gume do zucia, ale jak ja bylam dumna!! A i moj poemat o zebach byl nawet niezly, wcale nie gorszy niz "Szczotka, pasta"

Gość Jakub415
Dwie ostatnie wczorajsze wypowiedzi nie były pisane przeze mnie. Jaką trzeba być świnią żeby takie rzeczy wypisywać w moim imieniu i to o dziecku. Podłość ludzka nie zna granic. Nie masz ochoty nie oddawaj głosu ale nie obrażaj mojego dziecka!

Gość amelkkkka
kurcze jaki slodki ten maly:D zagłosowałam ale mozna tylko raz nawet po zresetowaniu przegladarki :( a podszywami sie nie przejmuj tu siedza gimgowna i sie tym karmią

Gość Kubuspuchattek
A mnie sie o wiele bardziej podoba ta wielka ryba z piasku jasia (jedno zdjecie wczesniej) niz ten zamek kubusia

Gość olissimosimo
Ok dziecko moze nie jest zbyt ladne, ale bez przesady nie musicie go tak obrazac:(

Gość ja zagłosowałam na rybkę
Jasia. Niech wygra najlepsze dzieło z piasku a nie przez wyżebrane głosy na forum. Wstydu babo nie masz i tyle

Wiecie co glosujcie już na kogo chcecie to miala byc zabawa a nie moje walka o to aby nikt nie obrazal mojego dziecka. Współczuje waszym dzieciom i tego jak moga na was liczyc

Gość Kubuspuchattek
Rybka jest o wiele ladniejsza, chociaz ten zamek tez nie jakis najgorszy. Ale rybke trudno bedzie przebic

Gość autorko tego topiku
trafnie ktoś zauważył, że żebrzesz głosy - chcesz żeby Twoje dziecko wygrało ale robisz to nieuczciwie. Czego go uczysz? WYGRANA ZA WSZELKĄ CENĘ!!! A to niedobrze. Poza tym odbierasz szansę innym dzieciakom. Nie wypowiem się na temat urody dziecka bo po co. To nie ma znaczenia - dla autorki on jest najcudowniejszy a dla mnie moja córcia. I tak ma być. To bardzo wredne ranić tak matkę tylko bo po żeby ją ranić, dla własnej satysfakcji. Zagłosowałam na to zdjęcie, które mi się podobało - może był to Kubuś :) Nie zdradzę. Nie podoba mi się "żebranie o głosy". To nie jest fair play. Już lepiej gdyby auroka załozyła temat: DZIEWCZYNY ZAJRZYJCIE I ZAGŁOSUJCIE - moje dziecko też bierze udział w tym konkursie. Może Wam sie spodoba i to ono dostanie głos? ;)