Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszsz

Poznałem kogoś ale nie umiem czekac...

Polecane posty

Gość Tomaszsz

Zacząłem dość radykalnie ale może ... po kolei... Dwa lata temu rozstałem się z dziewczyną. Miał byc zareczny, slub... walczyłem o nią kilka miesiecy... Potem nie szukałem kogoś na stałe. Zacząła się czat, szybkie randki. Byłem zaskoczony i zdumiony jak szybko można wskakiwac do łóżka, calować się . jak łatwo sie uwodza. Rzadko dochodziło do sex, bardziej szukałem namietnosci, erotyzmu. I teraz przez zaprzyjaźnioną para poznałem kogoś . Kogoś kto wydaje mi się kims dla mnie. Wiem że mówi znajomym że jestem ciekawy facetem. Bylismy na spacerze, kolacji, zakończonej buziakiem. Ale mało oddzwania, wcale nie odpisuje sms. Okropnie reglamentuje dla mnie swój czas. Można "dać sobie spokój"... ale wiem że czasem mozna "wychodzić" związek, zauroczyc kogoś, uwieść. Mam miliony pomysł w głowie na rózne niespodzianki ale... doświadczenie dwóch lat ostatnich ma wpływ na moje emocje. Draźni mnie że nie opisuje po 1 minucie na sms, że nie tuli sie po 5 min. To jest jak uzaleźnienie. Bede czekał. Ale wiem ze czasem się nie udaje. Czasem starania nic nie dają. A wydaje mi się że może się nie udać. I boję się ze znowu zostane sam. I znowu latami czekał na kogoś.

Gość może trafiłeś,
na porządną dziewczynę, która żeby pozwolić się dotykać musi ciebie lepiej poznać.

Gość Wojtulek10
A ja myslę ze poznałeś dziwczyne która na razie traktuje ciebie jak ciekawego faceta. Albo nie zainteresowałes ja fizycznie lub może i zainteresowałes ale z uwagi że ma wielu adoratorów nie robi t na niej wielkiego wrazenia. Musisz być inny niz inni, oryginalniejszy niz inni, nie naskakiwac jak inni, ale byc poporostu ciekawy facetem. Głowa do góry.

jesteś idiotą tylko desperatki odpisuja po minucier, tulą sie po 5 minutach, jak chcesz do konca życia spotykac sie z desperatkami to milego życia frajerze

Gość Yetisos
Ja myślę że na dobrą dziewczynę warto czekać. Ale.... no własnie ale... One maja już naturze manipulacje, kokieterię. To nie jest specjalnie ; taka jest ich natura. Ty bedziesz czekał, umartwiał sie, moze kochał a ona bedzie dobrze zyć i traktowac ciebie jak kolegę. I to jest najszybsza droga do zepsucia czegoś. I Jeszcze Ci powie ze to Twoja wina.... Jest na to rada. Beszczelna, podła ale cóz skuteczna. Mieć na boku inna, do sexu, do emocji , do pogadania a dla tej byc dobrym kompanem. Ta od sexu (tak ja nazwijmy) da Ci spokój i siłe do zawalczenia o tę właściwą.

Gość Racja racja
racja....

Gość Znam je
Bo one wszystkie takie same sa... Bladzie.

Gość Tomaszsz
Cięzki temat z tymi laskami..

Gość Dupaaaaaaa
A dupa zawsze z tyłu

Gość Tomaszu Ty chyba
nie jesteś Polakiem?

Gość Tomaszsz
A skad pytanie że nie Polak? Literówki czy też brak znajomości rzeczywistości ?

Gość Tomaszu Ty chyba
Miał byc zareczny, slub Zacząła się czat, szybkie randki. Rzadko dochodziło do sex wcale nie odpisuje sms itd. tak pisze osoba która uczyła się polskiego długo ale jeszcze jej się końcówki pierdolą

Gość Tomaszsz
:) Czat, sms a także fora rządza sie swoimi prawami. Zwłaszcza w obecnych czasach. Wyrzuca się emocje, pisze - zapominajac o składni, koncówkach.. ect. Jestem Polakiem i to po politologii. Tak więc głowa do góry. :)