Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronka.01

Gdzie lubią faceci?

Polecane posty

Gość koronka.01

Pytanie: czy macie panowie inne strefy erogenne poza genitaliami?... Może panie wypowiedzą się, co zauważyły u swoich facetów- jakie części ciała waszego partnera są wrażliwe na czułości? :)

mojego facet punkt erogenny znajduje się w oczach :D:D jak mnie widzi dotykac nie musze :D:D

Gość alusia1992
moj to lubi tylko jajeczka jak mu tarmosze i uciagam troszku . a jeszcze jak mu brzusio gladze to od razu w gotowosci jest.to taki moj misiak jest a karzdy misiak to lubi przecierz .

Gość acordeon
odbyt,pośladki

Wg mnie to lędzwia, uda, posladki - kiedy kobieta głaszcze je podczas seksu 🖐️

Gość acordeon
zresztą każdy woli co ineego

Gość Kasia-Tomek
U mojego Tomka jest tak, zaczne od samej gory usta, uszka, szyja, kark, plecki, sutki, w okolicach obojczykow, brzuszek, rece zwlaszcza od zewnetrznej strony, tyleczek, oczywiscie jajka z fiutem, nogi a najbardziej od zewnatrz i na zgieciu w kolanach z tylu, w okolicach kostek. I to by chyba bylo na tyle.

Ja lubię podniecać faceta poprzez lizanie językiem dookoła grzyba , lizanie tyłka facetowi też to ich podnieca no i jeszcze faceci lubią jak kobiecie spuszczają się do buzi, ja te wszystkie rzeczy podczas jednego seksu robię i jestem zadowolona i mężczyzna z tego co widzę również zadowolony