Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Tylko ludzie bogaci maja prawo do oceny innych

Polecane posty

Gość kjrlighet
to jest nie możliwe!

Gość kjrlighet
musiałbym zamknąć bank a jakby się ludzie dowiedzieli to by banki upadły bo by nie wpłacali

To prowo, bo gdyby rzeczywiście tak było, to od razu jagienka napisałaby, że skończyła harvard i jest taka inteligentna, a to, że harvardu nie skończyła oznacza jej błena pisownia nazwy tego uniwersytet. Nic dla mnie nie znaczy wykształcenie, wiek czy orientacja. Znaczy dla mnie charakter

oooo...już znajomością angielskiego panienka szpanuję :P tylko szkoda, że takie słówka to znają dzieci w podstawówce...proponuję najpierw nauczyć się pisać i wysławiać a potem na fora wchodzić...

Gość kjrlighet
teraz obiadek!

Gość jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jakie chore dziecko, szkoda mi cie, jak chcesz zakladac prowokacje to cos z sensem

Gość jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a gdzie bylas na ukrainie? :D czy uzbekistan :D

mówisz o sobie? skoro wiele jest ludzi z twoim poziomem inteligencji, który osiągnął zaszczytne miano neandertalczyka to masz rację...społeczeństwo jest chore...na szczęście jednak przeważają w Polsce ludzie o jako takim poziomie, do którego z twoim wieśmackim nastawieniem nigdy się nie zbliżysz

Gość ssffler
krótko mówiąc: dziecko neo. z jednej strony mi szkoda a z drugiej śmiać mi się chce z niektórych wypowiedzi :)

bjede?? ty ani angielskiego ani polskiego nie potrafisz dzieciątko i jak już chcesz szpanować to ze słownikiem w dłoni, bo bez tego ani rusz w twoim chorym przypadku...no ale ty pewnie nawet nie potrafisz posługiwać się czymś tak skomplikowanym jak słownik :D

Gość ssffler
no mówiłam że to prowokacja... przyznam dość niezła ale teraz to już porażka..