Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flora pro aktif

w poniedziałek mam termin porodu, dziś dostałam mdłości...

Polecane posty

Gość flora pro aktif

czy to normalne? czy to może świadczyć o zblizajacym sie porodzie? i córcia w brzuchu jakaś taka spokojniejsza..

Gość Potwory dwugłowe
No to ja mysle ze do poniedzialku nie doczekasz.

Gość aguś24
Ja uważam ze w poniedziałek to maluszek już z Tobą , a miałam podabie w dzień w którym urodziłam właśnie mój organizm się oczyszczał wymioty, rozwolnienie itd powodzenia :)

Mdłości? tylko nie to...oby mój zbliżający się poród tak się nie objawiał :( miałam mdłości przez pierwsze 3 miesiące ciąży i miałam dosyć. Wymiotować nie wymiotowałam, ale te mdłości są okropne. autorko powodzenia i szczęśliwego rozwiązania! :)

Ja wymiotuję od wczoraj. Ale jestem jeszcze 13 dni przed terminem. A cesarke mam ustaloną na za 6 dni. Nie wiem więc czy dotrwam, mam nadzieję, że to nie to, bo skurczy dziś na ktg nie było. I mała wcale nie mniej rucliwa, wręcz przeciwnie.

Ja zaliczyłam wymioty 2 dni przed porodem. wymiotowałam całą noc bez powodu;-)

Zaczęłam wymiotować tuż przed rozpoczęciem skurczy, niestety wymioty towarzyszyły mi całe 12 godzin porodu.

Gość flora pro aktif
hmm, mdłości minęły po godzinie, ale cały dzień praktycznie śpię.. mała zaczęła się wiercić i poruszać nóżkami w różne strony, mam nadzieję że wstawia się w kanał i brzuch wreszcie mi się opuści. już jestem zmęczona ciążą...

U mnie wlasnie pojawila sie plameczka - bardzo mala, jasnej krwi, mam sie zbierac? obserwowac? rano mialam ktg i bylo ok.