Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmagtd

Jak sobie pomysle ze teraz przez 35 lat mam pracowac

Polecane posty

Gość Jmagtd

Dzien w dzien do smierci bo nie dozyje 67 nie ma mowy,to niedobrze mi sie robi:o

Gość Czesławe
Mi też, a zostało trochę więcej niż tobie... 40 lat! :O

Gość Jmagtd
Bo pewnie starsza jestem i nie przepadam za moja praca

Gość simian raticus 666
To nie pracujcie tylko na social idźcie i niech państwo na Was płaci, czyli podatnik głupi! ZUS to frajerzy und parówy and polaczki! Chooje w doopy dla ZUS! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy?

Gość Jmagtd
Przeciez to masakra jakas:o juz po 5 latach pracy jestem wyeksploatowana

Gość i o to chodzi
plan oszczędnościowy, zatyrać polaka tak aby nie dożył emerytury , po co cham ma się cieszyć, a zus zaoszczędzi, masowy plan eksterminacji pod tytułem : będzie wam lepiej: jak w Eu

Gość Jmagtd
Nie wiem jak wy ale ja po pracy jestem tak zmeczona ze odsypiam i cos tam porobie obiad itp i juz noc,a dzieci?jak miec na to sile i czas?

Gość Jmagtd
Nie wiem jak wy ale ja po pracy jestem tak zmeczona ze odsypiam i cos tam porobie obiad itp i juz noc,a dzieci?jak miec na to sile i czas?

Gość i o to chodzi
jeszcze jak jestes zdrowa ogarniesz, ale jak ja chora ,,, to faktycznie chyba powinnam kupić sobie miejsce na cmentarzu i odliczac. Zakłady pracy chronionej smiech, więc pracujesz normalnie pomimo przeciwzskazań. leczenie , a co to zus obchodzi ile wydasz potem na leczenie. I zostaje opcja spierdalać z tego kraju, aby godnie pożyć

Gość Jmagtd
Mam wrzody zoladka i lecze je,kregoslow tez mam chory-czesto bralam ketonal i wciaz biore

Gość Jmagtd
I mam lekki stopien na kregoslup a kto wie co bedzie pozniej

Gość i o to chodzi
ja też , powinnam mieć umiarkowany, ale boję się ze nikt mnie nie zatrudni.Jak pisałam spieprzac stad jak najszybciej, jakoś mam wrażenie co hitler nie zdązył to teraz oni skończa.

Gość Jmagtd
za granica to trzeba fizycznie zapierdzielac

Gość i o to chodzi
zależy jaki masz zawód ja akurat mam dobry i nie fizyczny, znajomość języka biegła , poza tym nie oszukujmy się w większości krajów benefity pozwalają godnie życ, wiekszość krajów respektuje niepełnosprawność ( sprawdzałam). A sprzedając to co mam w pl i tak mam na 5 lat zycia na luzie za graniacą

Gość Jmagtd
A co masz za zawod?

Gość Jmagtd
Ja pracuje w przedszkolu

Gość i o to chodzi
grafik, ae ciąglę się szkole, biorę udział w konkursach. Przedszkolanka wbrew pozorom tez dobry zawód. Za granicą akurat w sferach średnich prywatna opiekunka z kwalifikacjami całkiem nieźle zarobi.

Gość i o to chodzi
podam ci dla przykładu, moja ciocia , wiek po 50 , opiekuje się starszą osobą. W Niemczech.I faktycznie jest to tylko opieka. Jak z nudów zaczęła zimą odgraniać śnieg, bo to taka robotna kobita, jak zobaczyli to dostała ochrzan ,że hej.I wyciąga w przeliczeniu miesięcznie 5 tysięcy.A ma tam mieszkanie z tą osobą i wikt, więc jest to kwota na czysto.