Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś....ona

zdrada w internecie

Polecane posty

Gość ktoś....ona

Witam, nigdy tu nie pisalam czasem tylko cos czytalam, postanowilam tu napisac bo jestem zalamana i nie wiem co mam zrobic nie mam z kim porozmawiac jestem teraz w Anglii u chlopaka on ma problem z uzaleznieniem od czata fotki wchodzi tam pisze z tymi dziewczynami nie musze mowic o czym tez o osobistych sprawach dzwoni na skype na gg rozmawia tez przez telefon w czasie masturbacji..tlumaczy ze to uzaleznienie wiele razy juz mu przebaczalam ale nie wiedzialam ze do tego dochodza tez te telefony to mnie juz wykancza psychicznie nie mam sil ciagle placze.. dowiedzialam sie o tym wczoraj jak odkrylam ta fotke ze zalozyl ja na nowo.. jestesmy razem od 2 lat ja juz nie mam sil na kolejne nie wierze juz w nic chce sie spakowac i wrócic jutro do domu mimo ze płacze i przeprasza.. wczoraj mowil ze nigdzie nie dzwonil i z nimik nie rozmawial przez telefon.. dzisiaj przeczytalam kolejne wiadomosci i okazalo sie ze znowu klamal mam dosc, przepraszam ze moze piszeh chaotycznie po prostu musze sie wygadac...

Gość lazy girl
zerwij z nim -taka moja rada uwierz mi przeżyłam z kimś takim 5 lat miałam zniszczoną psychikę, depresję żałuję każdej chwili spędzonej z tym człowiekiem i oni sie nigdy nie zmienią .to jest choroba wiem że cięzko odejść ale to jedyne wyjście lepiej nigdy nie będzie.ja żałuję strasznie że nie odeszłam wcześniej że tyle życia i łez zmarnowałam..

Gość p :(
Przykre to co napisałaś, nie ma co tego tolerować. Skoro Cie okłamał kilka razy to zrobi to znowu. Nie powinno tak być. Skoro jest z Tobą to po co szuka w internecie znajomości. Wiadomo, że znajdą się osoby normalne, do pogadania i Ci którzy lubią się zabawiać w różne sposoby ;/

Gość nikt wazny22
uwierz koles nie jest Ciebie wart nie wierz jego lzom,to gra, gdyby mogl, zdradzilby w realu jesli chcesz porozmawiac z kims kto wie, co czuje facet-napisz sebkas@onet.eu chetnie Cie wyslucham sprobuje cos doradzic

Gość ktoś....ona
czuje ze powinnam wyjechac i odpoczac od niego i zobaczyc co czas przyniesie i coraz mocniej o tym sie przekonuje ale to tak cholernie boli te dwa lata.. wszystko bylo dobrze dopoku rok temu sie o tym dowiedzialam od tamtej pory sprawdzalam go zrobilam sie podejrzliwa o wszystko z nikim sie nie spotkall z realu to wiem na pewno ale i tak to niczego nie zmieni probowalam mu pomoc prosilam zebym mowil mi gdy tylko cos zrobi czy na cos wejdzie ze zrozumiem zeby sie nie wstydzil ze wole sie dowiedziec od razu niz sama to potem znalezc nic nie dziala klamie dalej dzisiaj rano znowu sie o tym przekonalam.. jutro wyjezdzam do domu jak wróci powiem mu o tym nie daje juz rady to moj pierwszy chlopak kocham go nad zycie po tym jak sie zachowywal wczoraj gdy tylko zobaczyl ze wiem o tym przyjechal do mnie z uczelni wszystko rzucil plakal... mowi ze klamie bo sie boji o mnie ze go zostawie jak sie dowiem.. byly takie miesiace ze nic nie robil a od ostatnich 3 mial 300 kontaktow na fotce..

Gość samuel l jackson
I tlumaczy sie ze to uzaleznienie? Powinniscie oboje wiedziec ze uzaleznienia sie LECZY anie ZASPOKAJA. powodzenia dziewczyno.