Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daster yeass

dziewczyny robicie swoim facetom lody?

Polecane posty

Gość ecfecfef
wy wielce dorosłe a zachowujecie się jak gówniary które pozjadały wszystkie rozumy i wyzywają się od suk

Gość olalalallaa
Mara... właśnie w tej dziedzinie młodą:) i do tego bardzo naiwną

Gość olalalallaa
ecf mów za siebie, ja nikogo nie wyzywam mówię tylko że one się bardzo mogą kiedyś zdziwic:)

Skoro się ze mną żeni, to chyba nie jest tak źle. Nie trzymam go na łańcuchu w piwnicy, gdyby chciał, to by sobie znalazł inną i zniknął z mojego życia. Skoro się nie zdecydował, to chyba nie ma tak źle ze mną.

naiwna dlaczego? mozesz wytlumaczyc? mam swoje zdanie na ten temat i nie zamierzam go zmienic

Gość olalalallaa
19:41 [zgłoś do usunięcia] Kemma Skoro się ze mną żeni, to chyba nie jest tak źle. Nie trzymam go na łańcuchu w piwnicy, gdyby chciał, to by sobie znalazł inną i zniknął z mojego życia. Skoro się nie zdecydował, to chyba nie ma tak źle ze mną. Nie mówię,że nie widzi w Tobie czegoś... owszem, szukał pewnie porządnej matki dla swoich dzieci, a Ty widocznie masz te walory ... ale pamiętaj, że kobieta powinna być damą na pokojach, a suką w sypialni, bo inaczej inna może Cię zastąpić.

Gość olalalallaa
Niektórzy faceci szukają właśnie takich porządnych kobiet, które się brzydzą różnymi rzeczami, ale często zdarza się tak,że te skrywane potrzeby faceci zaspokajają w tajemnicy przed żoną - na boku /z wiadomych względów/

Gość yulli
ie, próbowałam, nie podoba mi się , potem mnie szczęka boli :) a tak serio - nie bardzo mi odpowiada akurat tak aforma pieszczot, a że a już 10 lat po ślubie to i m się przyzwyczail. :P

Matki raczej nie znajdzie, bo nie chcę mieć dzieci. Po prostu mam odwagę żyć zgodnie ze swoimi przekonaniami i nie poddaję się naciskom. Każdy mój facet musiał się pogodzić z faktem braku seksu, póki nie będę na to gotowa i braku perspektywy seksu oralnego w życiu. Skoro mój facet przeżył 7 miesięcy w jednym mieszkaniu bez seksu w ogóle, to i bez oralnego da sobie znakomicie radę.

Gość olalalallaa
Mara, a to już wasz problem ja tylko mówię,żebys się nie zdziwiła kiedyś... a on potem Ci powie z rozbrajającym uśmiechem: chciałem tylko spróbować, a Ty przecież nie lubisz, nie chciałem Cię zmuszać. Tyle w temacie Żeby nie było, zaliczam się do porządnych męzatek które nie chcą żeby takie rzeczy robił facet na boku:)

Gość fdsfdssd
marvilha oralu nie robisz ale robisz anal . Przyznałaś na erotycznym

Gość olalalallaa
Każdy mój facet musiał się pogodzić z faktem braku seksu Kemma, czy Ty jesteś zdrowa na umyśle???:O

Gość olalalallaa
19:46 [zgłoś do usunięcia] fdsfdssd marvilha oralu nie robisz ale robisz anal . Przyznałaś na erotycznym hahahahahha to teraz się nie dziwię :D brać wacka po odbycie, to faktycznie nic przyjemnego :D:D:D:D

Gość olalalallaa
19:46 [zgłoś do usunięcia] Kemma Matki raczej nie znajdzie, bo nie chcę mieć dzieci. Po prostu mam odwagę żyć zgodnie ze swoimi przekonaniami i nie poddaję się naciskom. Każdy mój facet musiał się pogodzić z faktem braku seksu, póki nie będę na to gotowa i braku perspektywy seksu oralnego w życiu. Skoro mój facet przeżył 7 miesięcy w jednym mieszkaniu bez seksu w ogóle, to i bez oralnego da sobie znakomicie radę. No z Tobą nie miał tego seksu, ale ......... :)

zadna kobieta nie chce by facet ja zdradzil, ale nie wyobrazam sobie robic czegos czego po prostu robic nie chce jezeli zdradzi, badz sprobuje z inna to znaczy ze byl idiota i nic mi po nim - plakac bym nie plakala bo zdrady w zyciu nie wybacze PS. wiem natomiast ze on nie jest zdolny do tego i dobrze mu tak jak jest ;) bo w lozku zamknieta dziewczynka to ja nie jestem, a oral pfff.. to tylko glupia gra wstepna, liczy sie seksapil i roznorodnosc, pozycje, dzikosc itd nie sadze bym w tej kwestii nawalala :D ok nic tu po mnie :) Milgo wieczoru

Gość a co mi tam walnę prawdę
A mnie mąż kiedyś poprosił, że chciałby i ...zasmakowałam Teraz lubię ssać mojego Oskarka :D Sprawiam tym także sobie ogromną przyjemność Zresztą nie wyobrażam sobie już gry wstępnej bez lodzika i minusi :D Oczywiście nie codziennie ;) Przekomarzanie się tutaj w tym temacie uważam za zupełny bezsens. Każda jest inna, każdy facet jest inny i każdy związek jest inny. Nie ma się co licytować. Jeden lubi matkę, a drugi córkę, jak mówi przysłowie :D Pozdrawiam :D

Gość olalalallaa
a co mi tam...... hahahha... miałam tak samo zarzekałam się spróbowała i bingo :D

olalalallaa - jestem. Uważam, że seks to nie jest zabawa, żeby go uprawiać z byle kim. Mam 24 lata i jednego partnera seksualnego, za którego wychodzę za mąż. I nie planuje nigdy mieć innego. Poza tym, ciężko byłoby facetowi zdradzać, kiedy cały czas siedzi w domu. Chyba przez neta. Z resztą, ja nikomu nie muszę udowadniać, że mój facet jest mi wierny. Wystarczy, że ja to wiem. I nie zamierzam zostawać jego dziwką, spełniającą fantazje pana męża wbrew własnej woli, w zamian za utrzymanie związku. Nie pasuje mu, zawsze może odejść. Wie o tym. Skoro nie odchodzi, to Twoja teoria jakby nie ma pokrycia w rzeczywistości.

Gość olalalallaa
Kemma, że tak powiem, to twoje życie i twoje wybory, ale nie radzę ci się zarzekać A może nawet pójście z facetem do łóżka już wg Ciebie klasyfikowałoby Ciebie jako dziwkę? Jak już mówiłam,też mam jednego, ale twoje poglądy miałam na poziomie przedszkola :D

Dziwka robi coś za coś. Tak jak ja robiłabym loda, żeby ze mną był. Dla mnie to poniżające. Seks to u mnie gest miłości, oddania, całkowitego zaufania. Tylko dla mojego męża. Jako że żaden z moich wcześniejszych partnerów nie rokował, to nie było seksu. Takie mam zasady i tyle. Moje poglądy? Czyli szacunek do siebie i poważne traktowanie seksu? No cóż, nie mam pytań w takim razie.

Gość a co mi tam walnę prawdę
Kemma Ależ ja Cię doskonale rozumiem :) Miałam 22 lata jak wyszłam za mąż i ON jest jedynym i PIERWSZYM mężczyzną w moim życiu mam nadzieję , że będzie też ostatni. Nigdy do niczego mnie nie zmuszał. Po kilku latach współżycia poprosił o taką formę pieszczot i postanowiłam spróbować. Nigdy nie mów NIGDY :)

Gość olalalallaa
ja nie straciłam do siebie szacunku, poza tym to naprawdę jest fajne :D

Dla mnie nie jest. Spróbowałam, nie podoba mi się, w odwrotnej konfiguracji jest nieprzyjemnie, obrzydliwie i upokarzająco. Dlatego oralowi mówię stanowcze nie. I tyle. Dla mnie brakiem szacunku do siebie jest robienie rzeczy wbrew własnej woli. I to w sytuacji, która powinna być komfortowa i przyjemna.

Gość olalalallaa
bo to tego trzeba stworzyć warunki, atmosferę ... a nie... na przyjechali kowboje i byle szybciej :D

A skąd Ty wiesz, czy nie było atmosfery? Co, prześcieradłem jesteś u mnie w domu, czy jak? Była atmosfera, nastrój i wciąż jest to obrzydliwe.

Gość olalalallaa
Twoja sprawa Kemma zrobisz jak uważasz

Całe życie robię jak uważam i zawsze dobrze na tym wychodzę.

Gość fdsfdssd
lody robi prawie kazda , a nie kazda umie glebokie gardło