Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam - kobieta pytająca

ile zł do koperty

Polecane posty

kuzyn zaprosił mnie i osobę towarzyszącą - mojego narzeczonego wesele 2 dni w dworku My będziemy jedynie w pierwszym dniu W tym roku to 5 wesele na jakie idziemy przed nami jeszcze 2 :( w najbliższej rodzinie, wcześniejsze wesela u przyjaciół - z reguły jedno dniowe teraz wesele trwa aż 2 dni czy 300 zł wystarczy?

Gość motór
300 stówy ? hahaha jak by było na sali to tak ale w dworku to minimum 2000

hmm nie bardzo nas stać pokój w hotelu wynajęty - sami placimy wiem że młodzi wynajmowali gościom pokoje w hotelach w warszawie rozmawiałam z kuzynem i powiedziałam że pokój wynajmiemy sami w końcusię zgodził mieszkamy w Francji, wiec lot, pokój hotelowy, prezent i kasa do koperty nie chce się wygupić zapewne myślą że skoro we Francji mieszkają to sypną wiecej ale nas nie stać za barxdzo

Ja bym dała 400 zł albo 500 zł zależy jakie są wasze możliwości finansowe. Jeśli nie macie baaardzo zasobnego portfela i kuzyn o tym wie to 300 zł jest jak najbardziej na miejscu:) Chyba, że jesteś raczej z tych snobek co to przychodzą ubrane, wypacykowane, błyszczą i brylują, bogaczke udają a w kopercie pare dyszek ?? ;p

Ja tez tak mam - z tym, że ja w Norwegii mieszkam, wszyscy myślą, że jak z Norwegii to będe sypać kasą, a tak naprawdę to każda taka impreza kupe kasy kosztuje bo jak mówisz lot, hotel, ubrania, przyjazd na wesele itd kosztują.

Gość annia.....................
Każdy daje tyle na ile go stać . 300 wystarczy. Bawcie się dobrze.

Gość Czesio z Wrocławia
daj w kopercie pociętą gazete, powinni docenić twoje poczucie humoru i zapomnieć o kasie:classic_cool:

ich wesele bedzie kosztowało tyle co 3 dobrej klasy samochody młodzi pochodzą z bogatych rodzin przyjażnimy się od lat my jesteśmy na etapie budowy domu jestemw bliźniaczej ciąży i te 2 wesela przednami w grudniu może sami swoje urządzimy wiec wsdzystko na kupe robia weseleaz na 190 gości

Gość kuuuusialjk;
tez ide jutro na wesele do kuzynki z facetem i daje 300zł + kilka kuponów lotka. Nie pracuje a do tego studiuje zaocznie i na więcej mnie nie stac :0

400 zł i basta styka?