Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona od dziś

Czy mój 40-latek może miec żone ?

Polecane posty

Gość zagubiona od dziś

Czy facet dałby radę tak sie maskować przez niemal rok ? Nie mam żadnych własciwie podejrzen, NIC nie zauważyłam, do glowy mi nawet to nie przyszło. A dzisiaj koleżanka (dobra znajoma, nie jakas złosliwa zawistna osoba) powiedziała mi, że widziała go w pizzerii z jakąs kobietą i dwiema dziewczynkami malymi. Ja sie chyba za duzo kafeterii juz naczytalam, bo od razu przyszlo mi do glowy, ze jest zonaty i mnie sciemnia. No ale to prawie niemozliwe w moim odczuciu, nawet by mi do glowy to nie przyszło gdyby nie te tematy, ktore tu czytałam o zdradach i kombinowaniu. mam cos podejrzewac ? olac to ? albo jakos sprawdzic ? a jesli tak to jak sprawdzic ? ej uspokujcie mnie jakos, bo dziwnie sie czuje

Gość wredniucha
znam takiego co sie prawie trzy lata maskował

Gość no rzesz!
ta kobieta z diewczynkami to mogla byc jego sasiadka, znajoma, siostra, kuzynka, babka z pracy, ktokolwiek. spytaj go najlepiej, a nie zakladaj temat na kafeterii, zeby sie potem ciagnal stronicami i mowili ci, ze piszesz prowokacje ;)

Gość tyle tylko mogę
zaprasza cię do swojego domu ? poznałaś jego rodzinę ? chodzisz do jego znajomych ?

Gość zagubiona od dziś
ej, ale jak ja go zapytam a coś jest na rzeczy to mnie ściemni, no nie ? Kiedys to w dowodzie wpisywali a teraz nie wiadomo jak go sprawdzic :P i w ogóle ja sie zgadzam, ze to moze byc kolezanka sasiadka etc etc i naprawde jakos bym to olała, ale kafe mnie chyba przewrazliwiła na takie motywy juz i głupio mi, ale ze jestem anonimowa to napisałam :P znajomym bym sie nie przyznała, ze taka panikara jestem wredniucha mozesz napisac cos więcej ?

Gość Tiruriruuu
Mój się maskował prawie 2 lata. Poznałam jego kolegów, znajomych z pracy, a nawet brata. Wpadł przez głupstwo. Miał żonę i 2 córeczki. Z takimi starszymi facetami lepiej się nie zadawać bo to prawie zawsze żonaci kretyni szukający wrażeń.

Gość zagubiona od dziś
Znam jego brata i znajomych z naszego miasta, rodziców nie, no ale w tym wieku to raczej sie nie przedstawia tak szybko rodzinie, wiec jakos mnie to nie dziwi, no i bylam u niego w domu oczywiście

Gość zagubiona od dziś
Tiruriruuu a jak się dowiedzialas ? Jak sie maskował nic nie podejrzewałas ?

Gość Tiruriruuu
W ciągu tygodnia mieszkał u mnie a na weekendy zawsze jeździł jak twierdził do domu bo a to trzeba rodzicom pomóc, a to rodzina przyjechała, a to coś przy domu robili etc... a jak był weekend kiedy nie bardzo miał co wymyślać to wyszukiwał awanturę o byle co a w poniedziałek wracał skruszony :):) A wpadł bo kupił drugi telefon w sieci, w której pracowałam a dokładnie w takiej sieci - córce i chciałam sprawdzić czy nasz system obsługuje też tą "podsieć". No i obsługiwał. Od razu sprawdziłam tez ten pierwszy telefon i szok... A mogłam ten pierwszy podejrzeć od razu no ale nie przyszło mi do głowy więc dwa lata w plecy :) Nawet zemścić się nie miałam sumienia jak zobaczyłem te małe, śliczne blondyneczki... Cóż, było minęło. Ale Tobie radzę abyś uważała i zamiast mu mówić o tym, dyskretnie sprawdziła co i jak. Jeśli jest w porządku to fajnie a le jeśli nie to szkoda czasu by dać się oszukiwać.

Gość zagubiona od dziś
w ogóle może napiszcie tu jakies metody jak zbadać czy facet ma zone albo dajcie linka do takiego tematu jesli jest

Gość Tiruriruuu
I dodam jeszcze, że ten mój poza mną i żoną miał jeszcze jedną pannę :) Podziwiam go za talent logistyczny i sztukę kombinowania :) A Ty chyba wiesz gdzie Twój facet mieszka więc może warto tam pójść i sprawdzić kto tam mieszka a nawet zapukać do drzwi. Jeśli otworzy on to zawsze możesz powiedzieć, że to niespodzianka a jeśli ktoś inny to będziesz wiedziała sama co dalej z tym robić.

Gość zagubiona od dziś
ja od razu powiem jak sie go nie da sprawdzic nie ma kont na spolecznosciowkach (ale to normalne, ja tez nie mam) w kazdym razie w ten sposob niczego sie nie dowiem jestem informatyczka, więc niby mozna byloby isc w kierunku np. keyloggerów czy jakiejkolwiek drogi elektronicznej, problem w tym , że on tez jest informatykiem, więc wie jak zatrzec po sobie slady, jesli ma cos do ukrycia i raczej zorientowalby sie gdybym mu przeswietlała kompa, wiec ten pomysl tez odrzucmy a wszystko inne prosilabym sugerowac

Gość zagubiona od dziś
troche glupio wchodzic komus na chate :P bez zapowiedzi, ale z drugiej strony on przeciez by mnie do mieszkania gdzie mieszka z zona nie zabrał no nie ? poza tym raczej jakby tam mial ktos mieszkac poza nim to byloby widac, ze mieszka jakas rodzinka, zwlaszcza jesli są male dzieci wiec chyba sobie cos wkręcam jeno

Gość zagubiona od dziś
ej no beznadziejni jestescie ;) myslalam, ze mi cos pomozecie

Gość 40 letni chlop to dziwne
by bylo jakby zony nie mial

Jeśli są jakiekolwiek podejrzenia to jest powód, żeby zrobić sledztwo, czterdziestoletni meżczyzna z kobietą i dwójką dzieci w kawiarni to nie jest normalne. Przecież nie poszli tam na ploty. Po co miał zabrać sąsiadkę, z litości chyba nie. Gdyby byli na spacerze to co innego, ale w kawiarni to już dziwne.

Gość jhjdghjjjdhjfggggggg
mze jest po rozowdzie, ale sie nie przyznal bo sie bal odrzucenia? ja jestem z 40 letnim rozwodnikiem, wiem ze ma corke jezdzi do niej co tydzien, gdzie mieszka tez byla zona. Bolalo jak chooj na poczatku-powiedzial od razu, najpierw myslalam ze dam rade, pozniej nie a teraz to totalnie akceptuje. Niech jedzie, mam w weekend czas dla siebie ;)

Gość no rzesz!
oni byli w zyklej pizzerri z dziecmi, nie na skadzce w kawiarni :D mogla to byc jakakolwiek znajoma nawet spotkana na ulicy. a mogli sie umowic. a mogl to nawet nie byc on, tylko przyjaziolce sie wydawalo. doszukujecie sie we wszystkim tragedii :o

Gość no rzesz!
albo moze tez facet ma byla zone, ale to tez moglby jej powiedziec ....

Gość marcelinka___84
to jest materiał dla Rutkowskiego :)

Gość zagubiona od dziś
ej, on raczej przyznalby mi się że ma ex i dzieci, mamy normalne relacje ja tez nie jestem jakas siksą, dla mnie tez to dziwne ze byl z jakas babką idzieciakami w pizzerii bo to nie ten typ faceta, ktory lubi dzieci i zabiera sasiadki na pizze, jego raczej bawią kumple, komputer, męskie rozmowy i programowanie

Gość zagubiona od dziś
w ogóle jutro mam się z nim spotkać i chyba go zapytam, bo nie wytrzymam z ciekawości :P

Gość 40 letni chlop to dziwne
a co by 40 letni chlop mial robic z sasiadkom z dziecmi w kawiarni ?

Gość zagubiona od dziś
moglibyście mi napisać jakieś sposoby na sprawdzenie czy przez przypadek nie ściemnia ?

Gość hddvsybd
zapytaj o to jego sasiadow.

Gość zagubiona od dziś
a w sumie moglby mi ktos powiedzieć co taki facet mogł robic z kobietą z dziecmi w pizzerii ? mam się go normalnie o to spytac jutro czy jednak coś węszyć ? pewnie i tak nie wytrzymam i zapytam

Gość cywbfugn
Juz ktos to napisal: mogla to byc jego siostra lub kuzynka z dziecmi. Nie zadreczaj sie, ale wprost go o to zapytaj. Powiedz tak jak bylo, ze Twoja kolezanka go widziala w takiej sytuacji. I koniecznie dodaj z usmiechem: zaczynam byc zazdrosna. A jesli chcesz sprawdzic czy ma lub mial zone, to mozesz o to zapytac Waszych wspolnych znajomych.

Gość zagubiona od dziś
cywbfugn - no nic, zapytam go jutro po prostu, sąsiadów czy znajomych nie będę wypytywać, bo mi glupio, jesli poda jakiś normalny powód kto to byl, to nie bedę robic dramatu ;) dla mnie to dziwne, ze z jakąś matka z dziecmi się spotkal, bo juz pisalam co to za czlowiek, więc jestem ciekawa kto to był jak cholera, ale to by bylo zbyt absurdalne, zeby mial zone i dzieci jednak