Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona od dziś

Czy mój 40-latek może miec żone ?

Polecane posty

Gość sprawdź go na NK i
fejsbuku :P a 40 letni kawaler to rzecz wielce podejrzana. Gdyby był po rozowdzie to przez rok by powiedział :P Pewnie ma żonę i szuka łatwej dupy

Gość zagubiona od dziś
juz pisalam, ze nie ma kont na spolecznościowkach, ale to nic dziwnego, bo ja tez nie mam co do łatwej dupy :P ja nie jestem jakąś siksą pietnastoletnią

Gość i w rok nie dałaś
mu cipki? no weźźźźźźźźźźźźźźźźź nie udawaj cnotki :P 40 latek bez żony to musiałby być niezły freak nerd no-life wyobrazasz sobie takiego? żeby od 20 nie znaleźć porządnej panny i się w niej zakochać z wzajemnością? nie możliwe

Gość zagubiona od dziś
ja niegdzie nie napisąlam, ze ze soba nie sypiamy, jasne, że sypiamy napisałam tylko, że nie jestem jakąs mlodą gowniarą na jeden raz, o kilkadziesiat lat mlodszą od niego

Gość zagubiona od dziś
a co do lasek, to on ma raczej powodzenie i miał ich sporo z tego co wiem, ale wlasnie prowadzil takie zycie luzne/samotne/rozrywkowe i nigdy sie nie wiazał

Gość a wiesz to od niego
i 2 dobrych kumpli od browca :P Imprezowy 40 latek to znaczy wieczny dzieciak? I ty chcesz go łapać bo go złapiesz? na pewno :P Lepiej poszukaj ostro zony. Jak będzie spał bo ostrym sexie to przejrzyj mu portfel - pewnie znajdziesz zdjęcia uroczych dzieciątek :P

Gość a wiesz to od niego
i telefon :P

Gość zagubiona od dziś
no tak to trochę taki typ wieczny dzieciak :P zgadza sie

Gość zagubiona od dziś
Ej, ja naprawde mam chyba problem jak to wczoraj pisalam to bylo jeszcze zabawne, ale coś dziwacznego sie stalo widzielismy się dzisiaj na chwile na miescie na obiedzie i zanim zdazyłam poruszyć ten temat to on mi powiedzial, ze widział wczoraj moją koleżankę - chodzi o tę koleżankę która mi powiedziala ze widziała go z tą laską z dziećmi, i opowiedział, że jak szedł przez rynek to widział ją jak siedziała w pizzerii z jakimś facetem i się do nie go mizdrzyła zaznacze, że ona ma meża, a ten facet z ktorym byla to nie był jej mąż to juz nie dopytywalam go o te laskę z dziecmi tylko spytalam co tam robił to powiedzial, że był kupić sałatkę na szybko i jak spytalam czy byl z kims to powiedzial ze byl sam troche dziwne jestesmy umowieni dzisiaj wieczorem a ja chyba srednio mam ochotę na spotkanie

Gość zagubiona od dziś
chaotycznie napisąlam, ale chyba wiadomo o co chodzi

Gość zagubiona od dziś
ej czy to nie jest kompletnie bez sensu ?