Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 znudzona wieczorem

Macie jakies fajne blogi do poczytania??????

Polecane posty

Go艣膰 znudzona wieczorem

Zarzuccie mi jakiegos fajnego blogaska zebym mogla zamordowac troche czasu :D :D :D pamietacie takiego bloga o czatach jak faceci podrywaja laski??? Slyszalam ze jakis koles zrobil takiego ale odwrotnie :D jak laski podrywaja facetow ale nie moglam znalezc!!! z gory dziekuje i pordrawiam wszystkie laseczkiiiii :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lubiecostammm
Je偶eli kto艣 nie ma anime do poogl膮dania to ogl膮dajcie mojego bloga codziennie dodawane nowe anime kt贸ra mo偶na ogl膮da膰 ( PS. Prosze o komentarze) http://animeshnn.blogspot.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malinka89.
moje ulubione: freakshowproject na blogspocie mishon ma 28 lat a wyglada jak 17 latka, czytajcie i uczcie sie jak dbac o siebie a nie robic z siebie starej kuk艂y wychodzonej w tak m艂odym wieku chustka.blogspot.com- bardzo wazny blog, blog o chorobie i umieraniu, o tym co jest najwazniejsze, o wrazliwosci i pieknie zycia, duzo madrosci, inteligencji, poczucia humoru, polecam bardzo kominek- przejadl sie i zepsul ale jak nie znacie to polecam, bo robi fajne wrazenie na poczatku i w srodku tez :P chatamagoda- o zyciu w biesach, piekne zdjecia, mozna sie zakochac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikrowal贸wka
tomasz brzydkiego masz siusiaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikrowal贸wka
no kamila jest zajebista

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zew ryczacej gesi
bibu艂a .com niezale偶na.pl niepoprawni.pl blogmedia24.pl wolnapolska.pl wpolityce.pl nowyekran.pl solidarni2010.pl ojczyzna.pl gazeta polska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikrowal贸wka
tomasz teraz jak pada snieg to moszn膮 mozesz zakry膰 sobie ten pusty 艂ep

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamka_we
a ja poszukuj臋 bloga o perypetiach z wychowywaniem dzieci, co by si臋 troch臋 podbudowa膰 mam nadziej臋 ;) do tej pory czyta艂am tylko taki bardziej poradnik o noszeniu w chu艣cie http://nosidelkaergonomiczne.pl/eco-ambasadorzy,anna_i_helenka.html jak co艣 kto艣 ma ciekawego to poprosz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Hej, Ja czytam "Rozterki Matyldy" na matyldoworozterkowo.blogspot.com. Jest sex, uczucie, przyja藕艅, du偶o humoru, fajnie si臋 czyta. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hiheueh
mi si臋 nie chce czyta膰 wi臋c co jaki艣 czas po prostu ogl膮dam filmy z laptopami http://video.laptopyranking.pl/ ale to nie modowe, wi臋c co kto lubi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miro1994
Blog mlodego chlopaka o dazeniu do spelnienia wlasnych marzen: rok2014. blogspot. com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gogogot
Pisany lekkim pi贸rem, z humorem i dystansem do siebie, ale i jak trzeba na powa偶nie i konkretnie. Na tematy babskie i og贸lne, ciekawe obserwacje o ludziach. www.kroliczekdoswiadczalny.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ptrycja245
www.wartobycmezem.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milenka x
Ja z racji i偶 uwielbiam gotowa膰 i do tego gotowa膰 zdrowo polecam od siebie blog www.zdrowozercy.pl Na prawd臋 mo偶na znale藕膰 duuu偶o fajnych rzeczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten lubi臋 gomuummygo. blogspot. com

Udost臋pnij ten post