Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie patrzcie i mówcie

czy ona naprawdę jest śliczna

Polecane posty

Gość ijflal
na prawdę brzydka.

Gość sddsfsfggsgsg
wyglada na kobiete juz po porodach kilku, na okolo 38-40 lat. , ma za bardzo osadzone oczy blisko nosa blisko siebie,co robi u niej dziwny wyglad noo ale tego sie nie zmieni , i za duzo sadla ma na brzuchu ,ale jak po porodach to jest ok, wlosy na cienke i slabe i zaniedbane zfilcowane farbami rozjasniajacymi,i piersi ma wypchane stanikiem bardotka, a reszta ujdzie , nawet te krzywe nogi ida na boki to ujdzie i tak tylko sie otwor liczy

Gość dodapieknamauroda
gruba i na pewno wiecej niz 30.

Gość dodapieknamauroda
i robi sie na 20........

Gość dodapieknamauroda
ale z drugiej strony podoba jej sie to i ma ochote prowadzic blog. wiec kogo to wszystko obchodzi......

Gość nie przesadzajcie nie jest
gruba. figurkę ma ok, tyle że z buzi paskudka.

Gość artemida81
ona ma dwójkę dzieci- każde z kim innym:) znam ją

Gość pommarańczowa , pomarszczona
z ohydną grubą szpachlą na nieciekawej twarzy , uroda wulgarna , typ wiejskiej dziewki na siłę przerobionej w deseń panny z miasta , to zawsze wyglada kiczowato i smiesznie

Gość na niektórych zdjęciach
zwłaszcza w ciemnych włosach widać ża miała złamany nos , zle złożony ucieka na jedną strone

Gość minda
Polecam wam wzięcie udziału w polskiej edycji ShinyBox, można zarejestrować się tu http://shinybox.pl/?ref=0214a64 bez żadnych ukrytych opłat. Dostajesz pełnowartościowe kosmetyki znanych marek, lub ich miniatury zupełnie za darmo. Wystarczy, że polecisz stronę swoim koleżankom. Polecam.

DO ARTEMIDA81 dziewczyno jesteś kompletna kretynką skoro tak dobrze znasz Monie to dlaczego się nie przedstawisz co? Strach ci nie pozwala a pozatym widze , że masz niezły problem ze swoją osobowością znalazłam jeden z twoich postów GRATULACJE!!!!artemida81Niewinne początkiZarejestrowany: 2011-11-10Posty: 1 faceci maja lepiej Mam 30 lat. Za soba jeden nie udany zwiazek ktory skonczyl sie 5 lat temu. Dziewictwo stracilam gdy mialam 18 lat ale sex nigdy nie byl udany bo moj partner za szybko konczyl, ja czulam sie sfrustrowana i zaczelam odmawiac wspolzycia. Po tym jak sie rozstalismy mialam kilka jednorazowych przygod gdzie sex byl dlugi ale i tak nie mialam orgazmu.Teraz jestem sama. Kilka razy udalo mi sie dojsc samej ale ostatnio juz mi to nie wychodzi. Tak wiec mam 30 lat zero udanego sexu i brak orgazmu. Gdybym byla facetem mialabym juz setki orgazmow czy to sama czy podczas stosunku. Facet zawsze ma orgazm a ja na chwile obecna mysle ze juz z nikim nie pojde do lozka bo on bedzie mial gwarancje orgazmu a ja nie i to mnie strasznie denerwuje! Dlaczego mam sie komus oddac i nie miec takiej samej przyjemnosci jak on? czuje sie jak bym byla niepelnosprawna i wykastrowana i zaluje ze nie jestem facetem, oni maja lepiej. Nie moge sie z tym pogodzic. Jak bym byla facetem dawno juz bym miala dobry sex i wspaniale orgazmy a tak cos mnie w zyciu omija. Zaczynam nie lubic facetow i im zadroscic. Wyobrazam sobie jak to maja dobrze a ja tego nie doswiadczam bo nie mam penisa tylko pochwe ktora nie sprawia mi przyjemnosci i nie daje orgazmow, sluzy tylko przyjemnosci faceta. Jaka jest wasza rada, mam sie z tym poprostu pogodzic ze jestem niepelnosprawna, ze inni maja lepiej? Ale jakos nie potrafie, to jest za bardzo niesprawieliwe!

Gość artemida81
Nie wiem o co chodzi, ale artemid Chyba moze byc wiecej niz jedna w sieci. Pozdrawiam.;)

Gość atrakcja jkl
ani ładna, ani zgrabna i sporo za niska

Gość Jestem w szoku!
Witam! Czytam te wszystkie bzdury, które wypisujecie o Monice i nie mogę się nadziwić jakie musicie być zazdrosne i nieszczęśliwe w życiu, że interesuje Was nawet ile Monika ma dzieci i z kim. Proponuję Wam wizytę u dobrego terapeuty w celu przeanalizowania swojego życia (namiar znajdziecie w Internecie). Blog dotyczy mody, a nie obwodu talii Moniki czy też jej potomstwa. ,że stylizacje są świetne i godne naśladowania, a Monika niech się nie przejmuje krytyką, tylko dalej proponuje stylizacje, na które czeka mnóstwo życzliwych jej osób.

Gość Jestem w szoku!
"Uważam,że stylizacje są świetne" miało być.

Gość Jestem w szoku!
I jeszcze jedna rzecz nie daje mi spokoju. Czy koleżanka "atrakcja jkl" może powiedzieć od kiedy to trzeba być wysokim,żeby prowadzić modowego bloga?

aremida81 prestań kręcić myślisz,ze ktos jest taki głupi jak ty? Masz córke która ma 4 lata :P Nie krytykuj bo sama nie jesteś idealna nikt cie nie chce (w zasadzie nie ma się co dziwić) i jesteś zazdrosna;p. Udanych orgazmów z wibratorem.

Gość reaalistka
dziwi mnie wasza bezmyslnosc, Monika, jeśli masz konto na NK gdzie jest napisany link bloga, na blogu masz napisane ze ta strona na ciebie jedzie to czego sie spodziewasz? Ja tez cie znam, moge potwierdzic że masz dzieci z kazdym innym tata,ale co w tym złego? Szukanie na necie po niku to jakas przesada. Nikt kto na ciebie bedzie jechal, nie bedzie podawal prawdziwego pod jakim wystepuje w necie. więc moim zdaniem to jest wkręt. nawet moj teraz jest wziety z jakiejs strony. Rob swoje, napisz o zlikwidowanie tego tutaj i miej wszystko w d.

Skoro tak wszystkie znacie Monike to dlaczego żadna z was się nie przedstawi? Widać niektóre z was są zbyt mało inteligentne ,aby zmienić nika i na kilku forach mają tego samego:) No,ale nie ma sie co dziwić skoro jest blog o modzie to komentujecie dziewczynę zamiast jej stylizace. A po co mieszacie w to wszystko jej życie prywatne to już nie mam pojęcia. Żal wam ,że sobie życie ułożyła i jest szczęsliwa? Niech każda z was pomyśli zanim coś napisze.

Gość Wiesz co flesz 80
Wcale nei wygladasz jak nastolatka i wcale nie wygladasz mlodziej i lepiej i z wieksza "klasa" nie wiem skad w Tobie taka pewnosc siebie :P

Gość o rany julek
brzydka, pospolita, niesympatyczna

Gość skoro już ktoś pyta o wygląd
to się wypowiem. Nie chciałabym używać słowa brzydka, bo myślę że używanie tego słowa w stosunku do kogokolwiek byłoby chamstwem. No więc tak. Zwykła kobieta o przeciętnej twarzy. Rysy twarzy bardzo nieokreślone co sprawia że nawet niezbyt mocny makijaż oczu wydaje jednak na taką twarz zbyt mocny, przez co wygląda wulgarnie, kolor szminki tragicznie niepasujący, zresztą nie wiem czy w ogóle istnieją na świecie kobiety które w tym kolorze dobrze wyglądają. Kolor włosów zbyt żółty. Styl ubierania... cóż.. Nie ma tam nic przykuwającego uwagę oprócz tego że całość wygląda tanio i wieje wiochą, tandetą. Kojarzy się z tanią podstarzałą, prostytutą ze wsi. Sorry... Gdybym była w ciele tej kobiety ze zdjęcia to chyba wolałabym się ubierać bardziej stonowanie i klasycznie bo te ciuchy makijaż i ogólny wizerunek nie przydają urody jej wyglądowi lecz przydają komizmu gdyż gryzą się z jej wiekiem. No chyba że to jakaś pani która szuka sobie klientów... No to w tej sytuacji to sorry. Zarabiać jakoś trzeba.

Slowo brzydka byloby chamstwem??? Twoja opinia za tO wcale nie jest, rozwinelas sie bardzo na temat, wystarczyloby ladna albo nie, koniec tematu! Ale nieeeee Wy wszyscy tu krytykujacy siedzicie za monitorem i az tryskacie nienawiscia do ludzi, ktorzy robia cos wiecej niz Wy lub lepiej im sie uklada, gratulacje! A najlepsza jest chyba Aremida81 - gratuluje niezle spranego dekla. Ludzie zajmijcie sie czyms normalnym bo to co tu wypisujecie jest conajmniej chore. Jak widac w Polsce zawsze beda gorowac klimaty zawisci, wiecznego niezadowolenia i ciaglej rywalizacji!

Gość jagodazjagody
ale tu błota... laska przeciętnej urody ale fajnie zrobiona i fajnie ubrana wiek miedzy 35 a 40 z pewnością uchodzi za sexi kobietę, za takimi faceci tez się oglądają, tylko nie +- 20letni hhehe uważa, że w swojej klasie całkiem niezły model:) tylko solarka trochę za mocna na zdjęciach pod koniec gdzie twarz wydaje się jaśniejsza wyglądasz lepiej pozdrawiam

Gość alsssswaren
Dla mnie kicz,jesli chodzi o styl.kobieta jesli ma 30lat wyglada zle.jesli jest starsza o 5 to ok.