Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie patrzcie i mówcie

czy ona naprawdę jest śliczna

Polecane posty

jak odbieramy? hmm to zależy jak wygląda po zmyciu - jestesmy wzrokowcami i to bodźce wzrokowe decydują o tym. a każda dziewczyna po zmyciu makijazu będzie wyglądać inaczej. generalnie chodzi o to że jak mamy brzydką kobietę która się pomaluje aby wyglądąc lepiej to ludzie pisza - jak zmyje makijaż to się przestraszysz. ale jeżeli w ogóle się nie pomaluje to wyładnieje czy raczej będzie straszyć cały czas?

Kurde przecież nikt nie mówi, że ma sie nie malowac, ale można zrobić makijaz subtelniejszy!!!!! Ja rozumiem oko na fioletow, czy zielono ale bez przesady. To wszyscy chca Ci powiedziec.

Gość aaaaaaaaaaaaasgholeeeeee
ona nie ejst wytapetowana ona ma twarz pomaranczowa no i reszta ciala identyczna!!

tylko że dla mnie ona ma NORMALNY makijaż, a ten subtelniejszy tzn prawie niezauważalny to może być do reklamy mydła Dove z "naturalnymi kobietami". na kazdej imprezie 90% lasek ma mocniejszy makijaz niż ona i nikt tam wielkiego halo o to nie robi

Gość ludzie patrzcie i mówcie
no ok, jest pomarańczowa ale od czegoś taka jest - albo tapeta albo solarium. widzę ile ludzi tyle opinii :)

Gość gvbrt
,,lekkiego pazura''a tu już nie jest lekki tylko ona wygląda kiczowato,spalona na solarium ,równie dobrze mogłaby wylać na siebie farbę pomarańczową i nie byłoby różnicy

Gość efdefrfgrg
flesz a tobie nie wstyd wstawiac zdjecie calej rodziny? maz o tym wie? stara a glupia, toc typowa blondina:P

"lekkiego pazura''a tu już nie jest lekki tylko ona wygląda kiczowato,spalona na solarium ,równie dobrze mogłaby wylać na siebie farbę pomarańczową i nie byłoby różnicy" Tak jak pisałem wyżej, teraz jest kult bladości i kazda zauważalna opalenizna jest nazywana spalenizną i kiczem. Ja byłem swojego czasu 2 razy bardziej opalony niż ona

Gość dareios jako facet
dareios dzięki za odp. czas na następne pytanie :D jak się całuje z taką wymalowaną dziewczyną? nie przeszkadza ci że zjadasz jej szminkę a na rękach zostaje ci make up gdy ją przytulasz czy dotykasz po twarzy? fajnie że masz taki gust bo przynajmniej mam kogo zapytać :P

a czego mam sie wstydzic? Chcialam pokazac temu co ja broni, ze kobieta po 30ce, dzieciata moze wygladac ok. I tak zaraz usune to zdjecie

Gość efdefrfgrg
ale ja tu nie widze zadnej spalonej laski. opalenizna dalej wmodzie tyle ze skwary juz nie. natomaist ta dziewczyna jest pomaranczowa nie wiem czy od solaru czy tez od samoopalacza ale wygalda to starsznie i wcale nie swiadczy o zadbaniu a kiczu i pomylce w stylizacji swej osoby

Gość gvbrt
nierozumiesz o co mi chodzi,mówiłam że nie podobają mi się skarajności a tu jest w drugą stronę przesadzone z makijażem ,tak samo żle to wygląda jak zupełny jego brak

" jak się całuje z taką wymalowaną dziewczyną? nie przeszkadza ci że zjadasz jej szminkę a na rękach zostaje ci make up gdy ją przytulasz czy dotykasz po twarzy?" Nie przeszkadza

Gość dareios jako facet
no dobra ale ta szminka przecież smaczna nie jest no i się pobrudzisz.

Gość ihlkghfdrfghjioiugyfdfghj
straszna pudernica i wyglada staro

Gość Mała czarna kawka 22
Wygląda staro....uważa że takie wyuzdane pozy są sexi-wcale nie są. Ktoś napisał że ma coś dziwnego z cyckami...ma jedną większą od drugiej. I jeszcze ma źle dobrany stanik bo jej sie te cycki wylewają poza niego. Tłuszcz na brzuchu. Małe oczy. Wydaje się być miła-to jej jedyny argument "ZA". Ale mimo to widac że ma o sobie wysokie mniemanie.

Gość gdsvxcahfd
jest brzydka w makijażu... a co dopiero bez. Widać ze chadza czesto do solarium i to nie ploteczki...wyglada na około 40 lat- no moze 37. Stylizacje ma paskudne. Sama ma Stanik źle dobrany a chce pokazywać innym co sie nosi i jak... masakra;]

Gość hmm za zmysłowość czyli
za co?

Gość assi
To ładna kobieta, która nie wiedzieć czemu oszpeca się, makijażem, opalaniem, ubraniem. Czemu nie kupi sobie kilku uczciwych biustonoszy i paru pasków do spodni, skoro już tak lubi po sklepach latach. Piersi nosi pod pachami i na plecach, co ochoczo podkreśla zbyt obcisłym ubraniem. Miękki brzuch eksponuje wkasując wszystko jak leci w gatki, które aż, krzyczą o wykończenie paskiem, chociażby po to żeby odwrócić uwagę od ciała leniwego. Jakaś rozlazła taka.

Gość jdlkwjdls
no co Ty, stara lampucera. To od razu przyszlo mi do glowy jak ja zobaczylam. Poza tym ma jedzowata twarz choc wiem ze co niektorym taki typ urody bardzo sie podoba, nigdy tego nie zrozumiem ale o gustach sie ponoc nie dyskutuje.

Gość znam to przeciez znam aż
Plastik fantastik! tyle, ze ładne ciuchy znajduje w lumpeksach

Gość skitlesowka
jest potwornie pospolita,wyglada jak ekspedientka z miesnego co oglada za duzo celebrytow

Gość pająk za szafą
W momencie jak ktoś wkleił zdjęcie Jessiki Alby to padłam na twarz :D Wybaczcie, ale porównywanie kogokolwiek do gwiazdek Hollywood, które korzystają z medycyny estetycznej (Alba ponoć miała nawet wycinane żebra żeby mieć wcięcie w talii) jest co najmniej przesadzone. A już tym bardziej gdy chodzi o zdjęcia z oficjalnych imprez, gdzie są zrobione od stóp do głów przez profesjonalistów. A wracając do pytania z topiku to ja też nie twierdzę, że ta laska jest jakaś powalająca i że chciałabym wyglądać tak jak ona, bo nie chciałabym. Po prostu uważam, że nie ma co wylewać na nią pomyje w stylu "zapadniete oczy, krótkie nogi, tapeciara" bo niestety takich opinii jest w internecie bardzo dużo i ludzie są do siebie zwyczajnie chamscy. Gdybyśmy mieli się tutaj podpisywać swoim imieniem i nazwiskiem to wtedy większość pisałaby naszoklasowe "Słodko, pięknie :***, xd ale laska"... :/

Gość taka sobie szczerze mówiąc
wyglądałaby lepiej z połową makijażu. według mnie oczywiście :P ale stylizacje niektóre całkiem całkiem tylko staniki za małe - piersi wychodzą to górą to bokiem.

Gość MUSI BYĆ ŁADNA skoro
tyle stron na nią psioczą i wyzywają od różnych . Jak ktoś tu jest pasztetem, to jest tyko kilka wpisów i coś na pocieszenie.

Gość gogoluś
:D:D:D:D Dokładnie- piekna, bo aż 4 strony ujadają :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość looook
nawet nie ogladałem foto, ale sądząc po 4 stronach komentarzy, to ładna, bo jej długo dokuczają