Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie patrzcie i mówcie

czy ona naprawdę jest śliczna

Polecane posty

"strach dotknąć bo wszystko na tobie zostanie tyle nawalone tapety" Lubie umalowane kobiety. Kobieta bez makijażu jak dla mnie wygląda zbyt grzecznie. A jeżeli chodzi o mocny makijaż to TO JEST MOCNY MAKIJAŻ: http://www.makeup-makijaz.pl/d/416-2/makijaz-wieczorowy-29.jpg "i tak ma żółte włosy" Osobiście wolę brunetki. "i jest spalona na solarce" Heh, jak to jest spalenie to ja jestem łysym murzynem. Sam byłem wiele razy bardziej opalony od niej " przyjrzyj się jej skórze z bliska - i tak poprawionej fluidem czy czym tam się smarują dziewczyny." Nie zapominaj także że ona ma 31 lat i dwójkę dzieci "na koncie". Ja nie mówię że jest jakaś mega, nie nazwałbym jej piekną ale te komentarze że obrzydliwa to naprawdę nie na miejscu. Przejdźcie się ulicą to zobaczycie nie raz co to znaczy obrzydliwa 30-tka

"wedlug niej jest pewnie przepiekna ale niestety spalona skora ostra tapeta dosc tandetne ciuchy robia swoje zadbany wyglad nie ma nic wspolnego z kiczem ktory widzimy na zalaczonym obrazku " To daj jak możesz przykład zadbanej, dobrze ubranej i nie tandetnej 30-tki.

nie wiem ile ma lat, ale wyglada staro, niektóre ciuchy ma fajne, ale w niektóre w życiu bym sie nie ubrała.

Gość fvrfvrvgr
ona nie ejst spalona solarem , ona jest pomaranczowa i nie wiem dlaczego pijecie do wygaldu osoby, ejst jaka jest. czy wy tez jestecie idealne bez zapadnietych oczu bez karlowatych nog? darujcie sobie ter zenujace komentarze

Dareios piszesz, ze ona ma 31 lat. Poważnie???? Ja dałbym jej 38. Jestem od niej starsza o rok a wydaje mi sie, że przy niej wygladam jak nastolatka. :)

Gość ludzie patrzcie i mówcie
moim zdaniem niektóre stylizacje ma do niczego, niektóre świetne i chętnie bym je powtórzyła u siebie, niektóre mdłe. ale też uważam że za dużo solarki i tynku ;) ciekawe jak wygląda rano, po wstaniu z łóżka.

Gość aaaaaaaaaaaaasgholeeeeee
prawda ja tez wygladam mlodziej od niej i to duzo bedac rzekomo starsza! mAM DZIECKO I FIGURE TEZ DUZO LEPSZA

kolor włosów ma zajebisty

"Dareios piszesz, ze ona ma 31 lat. Poważnie???? Ja dałbym jej 38. Jestem od niej starsza o rok a wydaje mi sie, że przy niej wygladam jak nastolatka. " No tak ma napisane na blogu. W dalszym ciągu czekam na przykład zadbanej, nie tandetnej 30-tki

Gość arya
kolejny trans :D

Gość proekozielona
typ swinskiej slowianki blondyny jakiego nie znosze ponadto cienia mysli na jej twarzy nie widac ;)

dareiros zdjecia ci nie wkleje. zadbana niekoneicznie znaczy wytapetowana, wytapirowana, zsolaryzowana i ubrana w ciuchy z najwyzszej polki. zadbana , znaczy czytsa i schludnie ubrana. Myslisz pojecia Dareiros. zadbana to nie to samo co zrobiona

Gość gvbrt
dareios przesadzasz,żadna skrajność nie jest fajna za dużo tapety albo zupełny brak makijażu jak pokazałaś na fotce ,każdy ma inny gust ta laska wygląda kiczowato

Gość do fvrfvrvgr
pijemy do wyglądu jej osoby bo o tym jest ten topik :P

"zadbana , znaczy czytsa i schludnie ubrana. Myslisz pojecia Dareiros. zadbana to nie to samo co zrobiona" Dla mnie zabdana kobieta to kobieta która dba o siebie i swój wygląd. Czysta i schludnie ubrana to będzie większość dziewczyn w kółku różańcowym

Dareios nie obraź sie ale chrzanisz, ona przesadza. nie jest ubrana ale przebrana badz jak kto woli wystylizowana

Popatrz sobie na moje drugie zdjecie, to zobaczysz 32 latke, z mężem i dzieckiem!!!

"prostu lubisz taki troche dzi**arski typ urody - nie jakas grzeczna niunia tylko ostra sucz ktora bedzie dobrze sie pieprzyc. mam racje?" Przecież sam to napisałem. No tylko bez tego pieprzenia. Zgadza się, nie lubię delikatnych naturalnych lasek bo są dla mnie mdłe

Gość a kto to w ogóle jest
??????????????? Jakaś celebrytka czy normalna kobieta???????????????? Wg mnie jest zadbana,całkiem ładna.Na jednych zdj.wyszła gorzej,na innych lepiej,ale ogólnie jest ok.

Gość gvbrt
czyli lubisz sztuczne laski ze makijaż aż skapuje z ich twarzy?

skapuje? serio, teraz widzę jest jakaś moda na naturalnosc. przynajmniej pozorowaną. i to co kiedyś było normalnym wyjściowym makijazem dzisiaj jest mega tapetą.

Gość ona nie ma tapety tylko normal
-ny makijaż,na dodatek pewnie do zdj. się tak wymalowała,a na codzień mniej się maluje;)Jak dla mnie wygląda dobrze! Sama do zdj.mocniej się maluję,aby nie wyjść blado:P

Gość tak sie sklada ze znam te dzie
wczyne :D i na co dzien wlasnie jest taka jak na tych zdjeciach. tylko na zywo makijaz bardziej wali po oczach :P

meganienaturalna - no i co z tego? a kto powiedział że naturalność jest jakimś wyznacznikiem?

Gość ja myślę że z tą nienaturalnoś
cią to chodzi o to że ona jest taka tylko jak się umaluje. bez kosmetyków to zupełnie inny człowiek. i tu powstaje pytanie: ona się maluje żeby podkreślić swoją urodę czy żeby w ogóle ją mieć?

Gość klarson
jak by była nago była by piękna a tak =3

Gość dareios jako facet
możesz mi powiedzieć jak odbieracie dziewczyny z mocniejszym makijażem po jego zmyciu? poważnie pytam :) chodzi mi o to czy wam nie przeszkadza różnica między pomalowaną a niepomalowaną? bo chyba nie można wymagać żeby do łóżka i kąpieli też się malowała?

Gość malutkablondyneczka21
O ludzie ona chyba skłamała na tym blogu jeśli chodzi o wiek !!! :O Mam 21 lat a, ona wygląda starzej niż moja 43 letnia matka ! :O:O:O

zawsze mnie zdumiewał argument przeciw makijażowy "zeskrob to zobaczysz jak będzie wyglądać". a jakby się w ogóle nie malowała to wtedy będzie wyglądac pięknie? ja lubie makijaż który nadaje kobiecie lekkiego pazura, sprawia że wygląda nieco ostrzej. i sądze że wiele wiele kobiet własnie po to się maluje