Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiówka88

Ile czekać z seksem w tej sytuacji? jakieś rady?

Polecane posty

Gość Kasiówka88

Postanowiłam dać facetowi drugą szansę, zerwał ze mną a teraz się spotykamy. wtedy się spotykaliśmy, całowaliśmy, trochę rączki powędrowały...wiadomo jak to w parach ale prawdziwego seksu nie było. Rozstaliśmy się bo powiedział że nie ma między nami tego czegoś.Była dłuuuga przerwa. Teraz spotykamy się już miesiąc (1-2spotkania/tydzień ale kontakt mamy codzienny). Nie jestem pewna czy myśli o mnie serio. Na razie mam do tego wszystkiego dystans i jak na razie tylko raz się całowaliśmy (przez miesiąc d kiedy się spotykamy). Nie wiem jakich sygnałów powinnam oczekiwać że myśli o mnie serio? Chcę dać "nam" szansę ale nie jestem pewna czy nie chce tylko seksu? (poprzednio tak mogło być?) Czy powinnam oczekiwać że najpierw mnie przedstawi znajomym/rodzinie jako swoja dziewczyna? Jakiś podpis na naszej klasie/facebook?

Gość błoze sweity
że co, kurwa? nie,nie ja się nie mogę denerwować.

wiadomo jak to w parach ale prawdziwego seksu nie było - czyli nie tak jak w parach. normalne pary mają normalne życie erotyczne. a jezeli z tobą zerwał to powinnaś go kopnąć w dupę a nie robić ze związku spółki z ograniczoną odpowiedzialnością

Gość Kasiówka88
Zamiast krytykować moglibyście odpowiedzieć