Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekierkaa

czy na pewno jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość ekierkaa

Witam! Otóż potrzebuję porady kogoś doświadczonego. :) Mianowicie: okres spóźnia mi się 15 dni. Zazwyczaj mam regularny 28-30 dni. Postanowiliśmy z moim chłopakiem, że zrobię test dla pewności. No, i zrobiłam. Jeden, dzień później drugi, i po pięciu dniach kolejny. Wszystkie trzy wyszły pozytywne. Bardzo się cieszymy z maleństwa, ale ta nasza radość jest tylko w 99,9 %. Do ginekologa idziemy dopiero 31go sierpnia. I nie wiem, czy mogę już się cieszyć, że będę mamą, czy też jeszcze nie. :( Czytałam o przypadkach, w których kobiety wykonywały kilka testów ciążowych, wychodziły pozytywne, a lekarz jednak stwierdzał jej brak. Mam kilka objaw. Poranną zgagę (chociaż teraz już nie), zaparcia, senność, podwyższoną temperaturę ciała, trochę więcej em... Nie mogę się doczekać wizyty u lekarza. Jednak boję się rozczarowania... :( Czy ktoś może mi powiedzieć, czy mogę się cieszyć, czy nie??

Ja zrobiłam dwa testy oba pozytywne, lekarz potwierdził ciąże :) Wydaje mi się, że możesz się cieszyć skoro trzy testy wyszły pozytywnie i masz pewne objawy ciąży to praktycznie niemożliwe żebyś w niej nie była ;)

Gość a powiem
zrob sobie bete bedziesz wiedziala na 100%

Gość Lilou_28
Jeśli testy wychodza pozytywne to jesteś w ciąży. Ważne jest jeszcze aby lekarz na USG nie zobaczył pustego jaja płodowego tylko prawidłowy zarodek. Bo to się zdarza... zdarzają się tez poronienia w bardzo wczesnej ciazy. Spokojnie, co ma być to będzie:)

Gość ekierkaa
Podobno test może okłamać. :( Ale trzy pod rząd to chyba raczej pewność. :)

Gość mizbina
WITAM mam nadzieje ze trafilam na dodre forum. prosze poradzcie mi . chodzi o ciaze. kochalam sie w 2 dzien okresu.. kochaliśmy sie do końca... dzis powinny byc dni plodne, a ja czuje sie zle niedobrze mi, boli mnie podbrzusze . czy to realne ze moge byc w ciazy? a ty jestes w ciazy gratuluje:)

Gość tdgtmaptjptwjd
Gratulacje :)

Gość mizbina
13 wrzesnia kochalismy sie 14 sierpnia. nie wiem co myslec . robic test?

Gość mizbina

Gość mizbina

Gość ccccccccccccccccccccccccc
puknąć się w banię.

Gość ekierkaa
Dziękuje bardzo. :-)