Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była kochanka abc12345

kontakty z byłym kochankiem

Polecane posty

Więc jak w temacie, zapraszam byłe kochanki do wypowiedzi, czy utrzymujecie kontakty??

Pogubiłam się w swoim życiu i niestety zostałam kochanką żonatego faceta. Było wspaniale i nie wiem co mam zrobić. Facet chciał dla mnie zostawić rodzinę. Nie zgodziłam się na to. Zerwałam z nim kontakt, jednak on dzwoni często, chce się spotykać na kawie?. Czy to ma sens?

Łóżko było najmniej ważne. Po prostu kontakt emocjonalny i nadawanie na tych samych falach.

Gość Nie pisz bajek!
Dziwne że nie wiesz dlaczego do ciebie dzwoni były kochanek? Więc ci odpowiem, na odświeżenie swojej kichy! Ramolowi sprzykszyła się jedna dziura to szuka nowej.Nie pisz bajek że jest inaczej bo w to nie uwierzę.Baby są gorsze od facetów dlatego tak jest jak jest.Po pewnym czasie skruszony mąż chce wrócic do żony,bo stwierdził że u niej było najlepiej. Gdybyś miała w sobie odrobine godności to nie nie zakładałabyś takiego postu! Żal mi ciebie!

ale przecież piszę, że nie o seks tu chodzi. Chyba nie jestem dobra w te klocki:D. Chodzi o to porozumienie. I nie pisz mi, że każdy wraca do żony, bo jakbym go chciała z żoną by nie był. Nie masz pojęcia o czym piszesz. Temat Ciebie nie dotyczy, to nie odpisuj!! Ja się chcę poradzić, czy taka przyjaźń ma sens i do czego to prowadzi? Czy byłe kochanki utrzymują kontakt i co im to daje?

Gość Hmm...??!!?!
wiesz, wydaje mi sie, że ciągnie.. i zawsze bedzie ciągło, jeżeli sie z nim spotkasz dasz mu do zrozumienia ze chcesz odnowic znajomosc.. Kawa prowadzi do nastepnego spotkania, wiem o tym, uwierz mi.... Jestes teraz sama czy masz kogos??

do hmmm Jestem nie jestem sama, mam przyjaciela od zawsze, to na inny temat.

aha nie jestem sama mam mnóstwo znajomych przyjaciół

a i ja z nim nie odnawiam znajomości, ja mam z nim kontakt cały czas, jednak zastanawiam się po co?? Opowiedz o sobie, jeśli możesz!! Mam do niego k... słabość!!

Kontakt mamy telefoniczny, on zawsze dzwoni, nigdy ja!!

Gość Hmm...??!!?!
rozumiem Cie.. mam troche podobnie..

Gość gość
Odświeżam. Ja też mam kontakt nazwijmy to z kochankiem chociaż seksu nie było Mamy kontakt na codzien , widujemy się. To on zawsze pisze, pyta co u mnie itp Ale kiedy ja pytam o cokolwiek zmienia temat lub nie odpisuje. Nie wiem o co mu chodzi.. Wiem, ze ja nie potrafię zapomnieć i w związku z tym chcę zaprzestać wszelakiego kontaktu. Po co on to robi? Czy ktoś miał podobnie i wytłumaczy mi o co mu chodzi ? :(

Gość gość
Up ! Mam tak samo jak w ost poście Ktoś jeszcze ? Do czego to może prowadzić?

Gość Ona33

Ponawiam pytanie.

Odświeżam. Ja też mam kontakt nazwijmy to z kochankiem chociaż seksu nie było Mamy kontakt na codzien , widujemy się. To on zawsze pisze, pyta co u mnie itp Ale kiedy ja pytam o cokolwiek zmienia temat lub nie odpisuje. Nie wiem o co mu chodzi.. Wiem, ze ja nie potrafię zapomnieć i w związku z tym chcę zaprzestać wszelakiego kontaktu. Po co on to robi? Czy ktoś miał podobnie i wytłumaczy mi o co mu chodzi ?

Minęło kilka lat. W tym czasie on zniknął z miejsca w ktorym widywaliśmy się. Z mojej strony kontakt zerowy. Z jego : wiadomosc na swięta, dzień kobiet ... ogólnie co jakiś czas sie przypomina. Po co on to robi?