Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusza3

Gorączka od 6 dni

Polecane posty

Gość kusza3

Witam, jestem przeziębiony, mam kaszel i gorączkę, którą nie mogę zbić żadnymi lekami, które biorę kilka razy dziennie. Do tego dochodzi wzmożona potliwość, zwłaszcza w nocy. Nigdy tak nie chorowałem. W ostatnim czasie miałem też inne przykre choroby które jak dotąd nie znaleziono przyczyny, a mianowicie dopadło mnie najpierw zapalenie jądra, a po kilku tygodniach zapalenie cewki moczowej. Robiłem wiele badań, krwi i moczu również te wszystkie na choroby weneryczne i nic. Czy obecna dziwna gorączka może mieć jakieś powiązania z poprzednimi chorobami? U lekarza nie byłem gdyż nie chce kolejnego antybiotyku.

Gość A to chyba nie jest
No bo nie bierzesz prawdziwych leków tylko chemię wiec skad to zdziwienie???

Gość A to chyba nie jest
To Ty antybiotyki nawet brałeś???ojoj,masakra z Toba

Gość a ta plama na dole?
masz zapalenie płuc, idź do lekarza szybko i na prześwietlenie

Gość A to chyba nie jest
No to tym bardziej do lekarza sie nie chodzi,

Gość detektywka to ja
Gorączka to jest naturlany stan i nie powinno się jej niczym zbijać, bo wtedy mogą wystąić powikłania. Gorączka niczym nie zakłucona, pomoże ci dojsc od zrowia, wystraczy dużo pić, ale z jedzeniem dać sobie lpeiej spokój bo wtedy goraczka lepiej spełni swoje zadanie. Mozesz właczyć do leczenia czosnek , lecz się nataura, bo chemia tylko sobie zaszkodzisz.

Gość Najciemniej pod latarnią :)
Gorączka to naturalny stan obronny organizmu,gorączka oznacza, iż organizm broni się przed atakiem wirusów i bakterii, więc nie przeszkadzaj naturze biorac leki obnizajace, a wspomagaj nature.

Sok z malin z herbatką tylko najlepiej własnej roboty , ale tak naprawdę kompot z papierówek na pewno ci zbije gorączkę.

Gość kusza3
Dzieki za wasze rady, dzieki nim poszedłem na pogotowie przed chwilą, na szczęście nie mam zapalenia pluc, ale jeszcze dzien lub dwa i bym miał, a tak to skonczyło sie na zapaleniu krtani. dostałem jakiś silny antybiotyk

do tego antybiotyku bierz jakąś osłonę, np. lactoral, który odbudowuje mikroflorę jelit, zdrowia życzę:)