Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcieee

jaki prezent na urodzin y dla...?

Polecane posty

Gość doradzcieee

dla dziewczynki 2 lata ktora ma juz: lalki barbie, uczniaczka fisher pirce i ganuszek klocki drewniane duuzo ksizeczek samolot v-tech chomiki te male pluszowe chodzace lalki szmacianki wozek dla lalek i kilka lalek bobasow i agatka bobas pilki kolorowe kuchnia zabawkowa z naczyniami itp duzo pluszakow ma plecaczek pluszowy ma ubranek mamm duzooo... ciastoline ma i ją zjada nie mozna jej wytlumaczyc wiec sie nie przydaje autka nawet ma:)

może jakąś fajną książkę :) są też fajne teatrzyki i kukiełki, ale to musi być ktoś żeby się z nią tym bawił

Gość zonaKraka
Karnet na wyjście na salę zabaw, basen... Może coś do pokoju- maluchy w tym wieku zaczynają przenosić się do dużych łóżek, może i wystrój pokoju się zmienia. zabawy jakieś ruchowe, tyle że nie wiem co dla dziecka w tym wieku

Gość proponujętakiprezent
hulajnoga na 3 kółkach

Gość bieszczadzki czar
kartę podarunkową do Smyka żeby sama sobie wybrała, ubranko grę edukacyjną, książkę

drewniny domek dla lalek, moja córka dostała na 2 urodziny i uwielbia go do teraz:)

Gość mama dwóch dziewczynek
książkę, klocki duplo, może coś do jeżdżenia /hulajnoga np./ ... coś do rysowania, namiot mojej koleżanki córeczka też dostała drewniany domek i jest zadowolona, więc może też popatrz

Gość bieszczadzki czar
o właśnie może jakieś drewniane ekologiczne skandynawskie zabawki, teraz jest ich mnóstwo w necie

Gość doradzcieee
a poodacie mi linka na takie domnki drewniane i inne te zabawki? zed smyka? hmmm bylam tam ostatnio nie weiedzialam co kupic....

Gość ta, co karmi
bożesz ty mój, dwulatka, która ma lalki barbie? biedne dziecko...

Gość aguś24
Krzesełko uczydełko :) ja właśnie na 2latka synka chce mu to kupić polecam bo bardzo fajne, uczy liczyć,uczy kolorów, alfabetu,śpiewa mówi, czyta bajki , używane kosztuje 60-80zł a nowe allegro 130-150 zl

Gość doradzcieee
czemu biedna? bawi sie nimi buja w lezaczku.

Gość doradzcieee
mamy to krzeselko wyniooslam do piwnicy zagracalo nam pokoj a zabawa byla na 2 dni

Gość doradzcieee
hmm myslimy nad konikiem drewnianym a co do niego to nie wiem wlasnie co by kupic..... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm drewniany domek na allegro juz obczaiłam ale jakies jeszcze pomysly?:)

Gość Igutka35
Wiesz co zastanów się może nad domkiem dla lalek. My kupiliśmy taki drewniany droższy, składalismy się z teściami. Muszę powiedzieć, że było warto. Mała sama wymyśla sobie bardzo ciekawe scenariusze, a do tego domek jest bardzo solidny. Na pewno posłuży jeszcze kilka lat jak nie dłużej, później może się komuś odda. Fajny wybór jest tutaj: http://tree-house.pl/pl/c/Domki-i-akcesoria/160