Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhh1111111111111111

Ile macie lat i co osiągnęliście z niżej wymienionych

Polecane posty

punktów? 1) Rodzina 2) Praca/ własna firma 3) Zaradność w społeczeństwie (pozycja- chodzi o relacje międzyludzkie) 4) Wykształcenie 5) Mieszkanie/ dom 6) Miejsce zamieszkania- pasuje wam? 7) Przyjaciele Inne?

aha 8) mogą być np oszczędności itd?

a ile masz lat?

Facet, czyli masz już wszystko

Gość sublissime
33 lata 1) Rodzina - stara panna, bezdzietna 2) Praca/ własna firma - mam, ale kiepska 3) Zaradność w społeczeństwie (pozycja- chodzi o relacje międzyludzkie) - zawsze bylam zaradna, acz obecnie niemal musze stawac na glowie 4) Wykształcenie - wyzsze, dwa zawody i co z tego 5) Mieszkanie/ dom - nie 6) Miejsce zamieszkania- pasuje wam? - nie 7) Przyjaciele - tak 8) oszczednosci - nie

aha, pkt 9- zdrowie (mimo, że to nie jest osiągnięcie)

29 lat 1) Rodzina - jest, wymarzona ;) 2) Praca - kancelaria, robie to co lubie ;) 3) Zaradność w społeczeństwie Rodzina to praktycznie całe moje życie.. 5) Mieszkanie/ dom - dom 6) Miejsce zamieszkania- pasuje wam? - tak 7) Przyjaciele - tak 8) oszczednosci - tak i to nie małe

Punkt 3 jest taki ogólny- chodzi o to, czy jesteście akceptowani przez większość społeczeństwa, szanowani, nie dajecie sobie w kaszę dmuchać itp.

Mam 26 lat. 1.Rodzinę mam wspaniałą, kocham ich najmocniej na świecie i są w sumie dla mnie z tych wszystkich punktów najważniejsi. Zarówno moja rodzina stworzona (mąż i syn) jak i moja rodzina nie osiągnięta :D czyli rodzice :D 2.Mam firmę wspólnie z mężem, wiec liczy się ? :D Zakładana oczywiście wspólnie. To znaczy najpierw były dwie firmy, aktualnie sa połączone. 3.Hehe, myślę, że z tym nie ma problemu. 4. Wykształcenie mam wyższe, ale nie zupełnie przydatne :D Kierowałam się tutaj głównie sercem i pasją niż tym co jest w życiu przydatne i się opłaci :D Firmę mamy w każdym razie zupełnie nie związaną z wykształceniem i moim i męża. 5. Posiadamy dom, w prawdzie dzięki pomocy rodziców, aczkolwiek ok 70 % do wykończenia domu włożyliśmy my. Bez kredytów. 6. Tak, bardzo lubię moje miasto, małe bo małe, ale bardzo przyjemne :) 7. Przyjaciele? Mam jedną przyjaciółkę od hmmmm, 16 lat jakoś. I tylko ją. Mam wielu znajomych, ale nie nazwałabym ich przyjaciółmi, nie ufam im tak jak jej. Lubię ich, czasem fajnie się spotkać, ale przyjaciółka to tylko jedna. Ogólnie lubię moje życie i jestem z niego zadowolona :)

Też napiszę 1) Rodzina- wtórnej nie założyłam, a z pierwotną chcę zerwać kontakty. 2) Brak (poza tym mam małe doświadczenie zawodowe) 3) W sumie to od małego jestem kozłem ofiarnym... jestem przez to wkurzona na "ludzi". 4) Mam technika informatyka, a do ukończenia studiów (obecnych) muszę napisać pracę i zaliczyć jeden przedmiot. 5) I tak chcę uciec... 6) Nie (gorzej być nie może). 7) Mam trochę koleżanek, ale jak ucieknę, to będę zmuszona i z nimi zerwać relacje;/ 8) Oszczędności- mam, ale i tak kiedyś stopnieją w całości. 9) Zdrowie- tak sobie;/

Gość abcde;
1 - własnej brak 2 - brak 3 - brak relacji 4 - jeszcze średnie 5 - z rodzicami 6 - miejsce absolutnie nie 7 - brak 8 - w zasadzie brak 9 fizyczne: wada wzroku, skrzywienie kręgosłupa i niewielkie zwyrodnienia, płaskostopie, zęby do usunięcia, od pewnego czasu niewielkie zawroty głowy, poza tym zdrowie ok psychiczne: spektrum autystyczne lub schizofreniczne

2,3,4,5,6,7 1 niby też, bo mam męża, ale ostatnio widziałam go tak dawno że czuję się starą panną albo wdową

Gość Thailand
e tam w internecie to ludzie lubia fantazjowac i sie spelniac a w rzeczywistoci jak jezdze patrze sama bryndza wiec gdzie te mega biznesmeny? Nie to ze ja nic nie osiagnalem ale prawda jest taka ze szybko to tacy jak amberd gold sie dorabiaja a normalnie nie tal latwo sie kokosow dorobic

Gość Thailand
wszyscy beda dyrektorami beda siedziec zarzadzac, miec wlasne firmy a kto bedzie robil cos takiego? przeciez wszystko to od takiej pracy sie zaczyna bo czy komus bedzie potrzebny komputer informatyk, prawnik kiedy do ust nie bedzie mial co wlozyc? http://fotosik.net.pl/di/4MI9/65.jpg pomyslcie

1) Rodzina 2) Praca/ własna firma 3) Zaradność w społeczeństwie (pozycja- chodzi o relacje międzyludzkie) 4) Wykształcenie 5) Mieszkanie/ dom 6) Miejsce zamieszkania- pasuje wam? 7) Przyjaciele 8) Oszczędności 9) Zdrowie 10) inne?

Gość takajajajataka
1) Rodzina 2) Praca/ własna firma 3) Zaradność w społeczeństwie (pozycja- chodzi o relacje międzyludzkie) 4) Wykształcenie 5) Mieszkanie/ dom 6) Miejsce zamieszkania- pasuje wam? 7) Przyjaciele Inne? 34 LATA 1) Cudowna 2)Tak:) 3) Spoko:) 4)Wyższe 5)Tak 6)Tak 7) 1 przyjaciółka i kilku znajomych 8) hmm nie duże ale są 9) Choroba tarczycy

Gość annaannanananaanan27 lat
1. jest 2. brak 3. jest 4. niepełne 5. jest 6. tak 7. najbliżsi przyjaciele to rodzina, ale mam kilku dobrych znajomych 8. są

1) Rodzina - 4 lata po subie,narazie brak dziecka,25lat 2) Praca- własna firma plus w domu paznokcie robie;) 3) Zaradność w społeczeństwie-latwo nawiazuje kontakty,ale ostatnio ludzie mnie wkurzaja,bo albo co to nie oni bo maja kase,albo zazdroszcza,wiec staram sie zyc dobrze z rodzina,a przyjaciele obecnie za granica:( 4) Wykształcenie - srednie,ale szczerze nie uwazam ze jest mi ono potrzebne i ze majac je bede kims waznym:P wiec pewnie na tym sie skonczy 5) Mieszkanie mamy,spore wiec nie zamierzam nic zmieniac(76m) 6) Miejsce zamieszkania- pasuje wam? - tak,male miasto,ale maz ma bardzo dobra prace na miejscu,ja tylko musze jezdzic,ale nic bym w tej kwestii nie zmieniala 7) Przyjaciele - tak 8) oszczednosci - utopione w remontach mieszkania i jakies 30tys musielismy splacic bo wzielismy kredyt komus kto byl bardzo nieodpowiedzialny:( poza tym samochod jest,plus moj do pracy złomik i ogolnie to sie tym tematem troche podbudowalamm bo widze,ze chyba nie ma na co narzekac;) choc patrzac na moich znajomych ze szkoly i tak wiem,ze osiagnelam duzo,oczywiscie dzieki pomocy mojej mamy i meza!

Gość tak czytam ten topik
i cofam się o 5 lat wstecz. wtedy miałam 27 lat, świetną pracę w fajnym mieście, możliwości rozwoju, perspektywy, znaczne oszczędności na koncie, kogoś u boku. i to wszystko nagle się skończyło, bo umarło jedno z moich rodziców i musiałam zająć się drugim - niepełnosprawnym. nie chcę żeby to zabrzmiało jak wyrzut bo nie winię go za to ale prawda taka że teraz mieszkam w pipidówie gdzie praca jest tylko po znajomości, o średniej krajowej możesz co najwyżej pomarzyć, nie mówiąc już o robieniu czegoś co cię interesuje, oszczędności stopniały bo rehabilitacja w tym kraju jest droga, a państwowa nie wystarcza, ktoś bliski nie zdecydował się ze mną tu przyjechać - nie dziwię się, bo tu można jedynie klepać biedę. a ja nie mogę się przeprowadzić ze względu na rodzica. nie chcę wchodzić w szczegóły, po prostu nie da rady. lepiej to już było 🖐️

Gość tak czytam ten topik
no tak, cofać się można jedynie wstecz, zagapiłam się ;)

Gość Maryla, 36
1. wspaniała rodzina, 3 dzieci, dobre relacje z rodzicami i teściami 2.własne firmy, ja swoją, mąż swoją 3.ok 4.ja średnie, mąż zawodowe 5.duży dom na wsi, mieszkanie w mieście 6. bardzo pasuje 7. mamy 8. również mamy

Gość mam 35 lat
Rodziny osiagac nie musialam. Mam najwspanialsza rodzine na swiecie, od urodzenia ;) 2) Prace mam. Jest ok. 3) Dziwny podpunkt. Radze sobie w tym zakresie chyba :D 4) mam 5) No pod mostem nie mieszkamy ale to tez raczej nie moje osiagniecie. Dom jz byl jak sie urodzilam ;) 6) Miejsce zamieszkania pasuje mi bardzo, nie planuje zmieniac. 7) Nigdy nie mialam, nie potrzebuje. Mam dobrych znajomych - wystarczy :D

Gość nic nic nic jedno
wielkie nic

Gość spoko loko
25 prawie i nic oprócz wykształcenia:D

Gość nic nic nic jedno
punkt9- refluks, grzybica pochwy, pełno problemów psychologicznych...

nie osiagnalem nic z tej bzdetnej listy, z wyksztalceniem porzuconym wlacznie, co wiecej, jestem z tego dumny, a wymienione punkty nie sa dla mnie zadnym wyznacznikiem, brakuje mi tu jakiejs samorealizacji itd.

Gość Pharaon Reviens
nic nie osiągnąłem, przegrałem życie, gdzie jest przyciski insert coin to play again?

Gość nic nic nic jedno
gancus, przecież lista przewiduje podpunkt INNE, JAKIE? :classic_cool: