Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sokrates56

O co może chodzić?

Polecane posty

Gość aj ja jaj
prawda, wypowiedzi Fleur moglyby swiadczyc o checi fliru z jej strony.

Niech się na mnie nie obraża bo nie miałem zamiaru Jej skrzywdzić :P Nie wiem która z Was to wszystko traktuje na serio a która nie :D Przez neta jeszcze nie podrywałem i nie wiem czy to trafiony pomysł dlatego się gubię :D Ja wiem że Skandynawia to nie kraj :P Mi nie chodziło o kraj tylko o pewną część Europy :D

Oj biedna Fleur :( A ja nie chciałem źle Wychodzi na to że nie jestem profesjonalistą w relacjach damsko - męskich

Gość l,kmn
tu chodzi o intuicje;) przeciez nikt nie traktuje smiertelnie powaznie takiego pisania.. brakuje ci luzu

Gość aj ja jaj
tu nie chodzi o skrzywdzenie tylko o potraktowanie jak kazda inna, dume kobieca mogles urazic, bo kazda chce byc traktowana wyjatkowo. A tak to dales do zrozumienia, ze w sumie to moglbys pisac z kimkolwiek innym, nie ma to dla Ciebie znaczenia. W sumie to traktujesz nas jak odrzucajace dziewczyny traktuja Ciebie.

Ej, czegoś tu nie rozumiem. To w końcu jak? Nie zdarzało mi się flirtować przez internet i nie wiem czy można poważnie to traktować. W tej kwestii nie jestem jeszcze obeznany. Ale naprawdę urazić nikogo nie chciałem. Życie w realu a pisanie w internecie to dwie różne sprawy.

Gość aj ja jaj
flirt to flirt, czy w realu czy w inernecie to zawsze to samo. I raczej nie traktuje sie go powaznie. Watpie czy uraziles Fleur, ja bym to raczej odebrala jako zaczepke z jej strony typu udam, ze sie obraze, zobaczymy jak zareaguje. A Ty nie zareagowales wcale, trzeba bylo Ci zwrocic uwage. Chyba za powaznie do tego podchodzisz. Wiecej luzu ;-)

Eh, to chyba właśnie mój problem, za bardzo spięty jestem :( A co masz na myśli mówiąc o reakcji z mojej strony?

Gość aj ja jaj
Przeczytaj sobie wpisy od 2: 50 do 2: 58, tu reagowales dobrze, a pozniej Twoj z 3:04 Fleur sie troszke oburzyla a Ty nic tylko szkoda, rownie dobrze mogles nic nie napisac. I dopiero Jabadabu musial Ci zwrocic uwage, zreszta zupelnie celna.

Gość aj ja jaj
To sie nie spinaj, to jest zabawa a nie walka o ogien

Nie jestem wprawiony w podrywaniu, tym bardziej w internecie. Być może dlatego kobiety mnie odrzucają.

Gość mam to samo a Twoj
to wprawiaj sie ,masz okazje nawet tutaj:D bo to sie latwo da wyczuc :P

Gość aj ja jaj
Ej tam bez przesday, wszystkie odrzucaja, a moze chca bys sie troche bardziej postaral, skorowszystkie traktujesz tak tsamo to pewnie dochodza do wniosku, ze nie chodzi Ci o jakas konkretna tylko o jakakolwiek. I dosc uzalania sie nad soba. Trzeba cwiczyc. Repetitio est mater studiorum.

Gość aj ja jaj
Tylko nie staraj sie za bardzo, zeby nie wychodzilo sztucznie ;-) zreszta na Twoim miejscu nie martwila bym sie zbytnio, mlody, wyksztalcony, z dobrym zawodem, w sumie jests dobra partia i predzej czy pozniej same beda sie Toba interesowac ;-)

Gość aj ja jaj
Moja nauka to kleska, sama siebie oszukuje, ze sie ucze. Tez zmykam. A jak chcesz poflirtowac na kafe to wchodz wczesniej, wiecej ludzi, wieksze mozliwosci. I czemu kafe? Dobranoc

Gość aj ja jaj
Przywitac sie tylko chcialam, dzis nie mam w planach zarywania nocy wiec nie pogadamy. Powodzenia w cwiczeniach. :-)

Gość aj ja jaj
kurcze sorry, to nie mialo byc obgadywanie. Wiec ten cytat w stopce to czyj?