Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sokrates56

O co może chodzić?

Polecane posty

dziewczyny powiedzcie mu Oceniłaś mnie że wyglądam jak wypłosz mimo że mnie nie widziałaś. Napisałaś że mam tępy umysł pomimo że nie znasz mnie i nie wiesz jaki jestem. Stąd wnioskuje że jesteś niemiła a na pewno nie szczera. Fleur - więcej już nikomu nie wyśle. A nawet jak ktoś wpadnie na taki głupi pomysł no to cóż, i tak nie wiem co mu to da :)

Gość aj ja jaj
jak masz czas to naoisz czym sie kierujesz startujac do dziewczyny i jak to wyglada

Generalnie jeśli kobieta proponuje mężczyźnie przyjaźń, to nie jest nim zainteresowana w bliższej relacji, a nie chce go urazić bezpośrednim koszem. Kobiety mogą być nieodpowiednie zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru - przypomnij sobie jakie dziewczyny ostatnio podrywales, może wybierasz tylko te "idealne", które chciałby mieć każdy, a one są raczej wybredne...

Gość dziewczyny powiedzcie mu
Może wyjaśnię 🖐️ przeczytałam cały temat,wywnioskowałam z wypowiedzi jaki jesteś(uwierz że to nie jest trudne:) ) ,dziewczyny widzę że starają się być miłe,a ty jesteś nieogarnięty. Nie potrafisz prowadzić rozmowy, jesteś tępy i masz przerośnięte ego. Ta "skromność" to uśpienie czujności poprostu. My to widzimy tylko żadna Ci nie mówi.Nawet Fleur sie z Tobą obchodzi jak z jajkiem a to chyba o czymś świadczy. Nie rozumiesz? Przeczytaj temat jeszcze raz. I tak nie zrozumiesz bo jesteś zapatrzony w siebie :)

Ktoś tu napisał, ze teraz młotki studiują. Cieka we czy on sam ma studia skoro uważa że skończenie ich jest takie łatwe :O Poza tym są uczelnie na których trudno jest się utrzymać, wiele osób na nich odpada bo nie potrafią sobie dać rady z ogromem materiału który trzeba opanować. Ci którzy kończą takie studia na pewno nie są młotkami.

aj ja jaj - Ogólnie to zaczynam rozmowę normalnie :) Niby jest ok, wszystko cacy, jestem wygadany, nie jestem nieśmiały, nawet zabawny podobno, staram się trzymać klasę, No ale jak przychodzi co do czego to zawsze kończy się na ''sorry ale możesz być kolegą''. Fleur - Nie jestem nie wiadomo jak wybredny. Na samym początku ciężko jest ocenić czego kobieta oczekuje i jaka jest naprawdę, Ale może jest tak że po tzw. ''koszu'' wychodzą na jaw te jej oczekiwania. dziewczyny powiedzcie mu - Nie mam przerośniętego ego. Tak naprawdę to jestem skromy. Ktoś tam zapytał się mnie o wykształcenie i zarobki to odpowiedziałem i tyle. Co, miałem kłamać w tej kwestii czy jak?

I nie jestem zapatrzony w siebie. Gdybyś znała mnie w realu w życiu nie posądziłabyś mnie o to że jestem egoistą.

To ja juz nie wiem co Ci poradzić.. Jeśli mieszkasz w dużym mieście, to masz większe pole manewru, to zawsze jakiś plus :)

Gość aj ja jaj
No niewiem jak to napisac, ale czytajac Ciebie ma sie wrazenie, ze taki bezplciowy jestes, kumpel tak, ale to wszystko.

A zawsze było tak, ze kobiety proponowały Ci tylko przyjaźń albo koleżeństwo? Może miałeś kiedyś dziewczynę - przypomnij sobie jaka ona była

Przyjedź do mnie do Poznania to Ci coś znajdę bo naprawdę mnie rozczuliłes ;p

aj ja jaj - Hmmm bezpłciowy? Dlaczego tak uważasz? Fleur - Nie miałem dziewczyny niestety, starałem sie ale nie wychodziło. Dzięki za zaproszenie, bardzo chętnie skorzystam :)

Gość aj ja jaj
wlasnie o to chodzi, ze nie mam pojecia dlaczego tak uwazam. Styl pisania taki jakis grzeczny, bez iskry. Mily sympatyczny grzeczny facet, i to wszystko. Jakie masz pasje, zainteresowania?

Gość fleur sie rozkreca
:D

Gość fleur sie rozkreca
sokrates tylko nie uciekaj:D:D

Fleur - Bardzo mi miło , dziękuje. Jeśli piszesz serio no to ok, ja jestem na tak :) aj ja jaj - Lubię sztukę, sport, podróże. Uwielbiam pływać i wędkować. Czasami pogram w wolnym czasie w piłkę nożną, Interesuję się również motoryzacją.

Z tym braniem sobie Ciebie to taka przenośnia ;) nie znamy sie przecież. Ale naprawdę jesteś sympatyczny i uroczy:)

Gość fleur sie rozkreca
to może ja Was zostawie gołąbeczki :D 🖐️ 🌼 powodzenia :):)

Gość aj ja jaj
Czyli Twoja pasja jest wedkarstwo, a gdzie lubisz podrozowac? I gdzie pracujesz? Tak sie wypytuje by zobaczyc czlowieka.

Tak myślałem że to takie żartobliwe trochę :) Ale dziękuje Ci za wszystkie miłe słowa. Ja jestem Rafał :D

Gość aj ja jaj
Zapiski z wiezy czytales?

Gość Fiut89
No, to które chce mnie pierwsze wziąć do ryja :)?