Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sokrates56

O co może chodzić?

Polecane posty

Gość ja tez moge
agucha9808@spoko.pl WYSLIJ MI PARE ZDJĘĆ MA BYĆ SZCZERZE DO BÓLU CZY TAK WIESZ? :)

A co postarza skórę? Na pewno alkohol ale czy coś jeszcze? Za picie już się biore, mam 0.5 schłodzone w lodówce ;)

Gość niebanalnaem
Faktycznie jakoś nie wyglądasz na swój wiek. Ciężko ocenic bo okulary zasłaniają to co istotne, to raz. Strój letni zaprezentowany w załączniku wcale nie musi oznaczać braku własnego stylu. Czy robiac sobie zdjęcie w dresie zmusza mnie to do codziennego chodzenia w luźnych wyciągniętych strojach? No nie bardzo. A jakieś inne zdjęcie, gdzie widać całą buzię?

Gość ja tez moge
OK TO WYSLIJ

Gość aj ja jaj
sokrates Ty po prostu do niewlasciwych dziewczyn startujesz. Musisz zmienic target.

Gość ja tez moge
PATRZĄC OD SZYI W DÓŁ FAKTYCZNIE CIAŁO NASTOLATKA JEŚLI CHODZI O TWARZ TO NIECO GORZEJ MAM SKOJARZENIE JAKBYM OGLĄDAŁA DZIECKO 4-5 LETNIE JESTEŚ SYMPATYCZNY ALE NIE MÓJ TYP

Gość aj ja jaj
A do jakich startujesz?

Gość aj ja jaj
to moze startuj do tych mniej ladnych? Bo skoro dziewczyny odrzucaja Cie tlumaczac to faktem, ze mozesz byc kumplem to znaczy, ze zly cel obierasz. Wyglad raczej nie gra tu wiekszej roli.

Gość aj ja jaj
bo widocznie nie jestescie sobie przeznaczeni, feromony nie pasuja i takie tam. Uderzasz do niewlasciwych kobiet.

Gość ja tez moge
POSTAW NA CHARAKTER,BĄDŹ TWARDY NA ZEWNATRZ A DLA TEJ JEDYNEJ TYM UKOCHANYM KTÓRY BĘDZIE JEJ RYCERZEM I MISIEM W JEDNYM:)

Gość megi89
może po prostu wali ci z ryja:classic_cool:

Gość dziewczyny powiedzcie mu
wprost bo widać że nie chcecie go urazić pewnie wygląda jak ten wypłosz i ot cała filozofia z tym jego tępym umysłem

Ja nie widzialam jak wygląda, ale wydaje sie sympatyczny. Tylko może trochę nienauczony relacji damsko-męskich

Dzięki, jesteś bardzo ''miła''. No ale do takich ludzi jak ty zdążyłem się już przyzwyczaić.

Może rzeczywiście startujesz do nieodpowiednich dziewczyn. Ale nie pytaj nas co robisz źle, bo my tego nie wiemy - nie znamy ani Ciebie ani tych kobiet

Gość dziewczyny powiedzcie mu
ja jestem niemiła? :D🖐️ ależ skąd ! jedynie szczera :)

I nie wysyłaj tu swoich zdjęć bo jutro będą krążyć po całej kafeterii. Sporo tu psycholi :)

Ale jakie to są te nieodpowiednie? Bo ja nie wiem serio :) Startuje ogólnie nie zakładając czy jakaś będzie odpowiednia czy nie. Poza tym to ja tak tylko się pytam, bo przecież Wy kobiety najlepiej wiecie o co chodzi :) Chciałem się poradzić po prostu.