Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linaMalina

Fotelik samochodowy - kto się orientuje?

Polecane posty

Gość linaMalina

Powiedzcie mi, czy któraś z Was ma fotelik z grupy 0-18 kg? Czy jesteście zadowolone? Czy może lepiej po foteliku 0-13 przejść na 9-18? Pytam poważnie, złośliwe Panie niech sobie darują i nie tracą czasu :)

ja mialam 0-13 a potem jak mały miał 9 mcy kupiłam 0-25 espiro optima . Powiem Ci ze z takim maluchem wygodniej z malym fotelikiem zawsze czy na chwile do sklepu czy gdzies bierzesz fotelik w reke i idziesz , latwiej zapiąc dziecko jak juz siedzi w foteliku i tylko fotelik montujesz choć jest to męczące . A tak to ten 0-18 czy 0-25 masz zamontowany tyłem i potem dziecko am zapinać hmmm ja bym się bała takeigo malucha tak montować .

ja mam fotelik 0-13 , który mozna wmontować do stelażu wózka. Więc polecam ;) Nastepny to zakupię 9-36. Pozdrawiam

Gość pocesarce
ja miałam nosidełko na początek super się to sprawdza, wszędzie dziecko weźmiesz na zakupy, do lekarza itp od 5 miesiąca musiałam niestety przejść na fotelik samochodowy bo mój syn szybko rósł i wystawał z nosidełka a to niebezpieczne przy wypadku samochodowym by było ale koleżanki spokojnie używały takich nosidełek do 8-9msc, ja kupiłam z wózkiem 3w1, teraz mam fotelik do 25kg z możliwością rozkładania do pozycji leżącej czyli i jeszcze małe dziecko może być w nim wożone i starsze które może usnąć fajnie się to sprawdza polecam najpierw nosidełko a potem fotelik na stałe w samochodzie.