Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniaczka Monti

Dieta MM od dziś, proszę o rady i skorygowanie mojego menu.

Polecane posty

Gość Maniaczka Monti

Witam od dziś rozpoczęłam dietę MM, mimo, że zasady wydają się proste to mam jednak pewne trudności i niepewność czy wszystko dobrze komponuję: Rano, na czczo zjadłam 2 małe nektarynki Po godzinie śniadanie - 3 x wasa (niskie IG) z masłem (tłuszcz) i pomidorem (niskie IG) - śniadanie węgolowadonowo - tłuszczowe Na obiad zjem łososia pieczonego w piekarniku posypanego cytrynowym pieprzem - obiad tłuszczowy Na kolację chciałabym zjeść białko ale nie mam pomysłu - pomożecie ??? Jedyne czego nie przestrzegam to zakaz picia kawy -nie ma takiej opcji...

Gość gaazadaa
wbrew pozorom , jest to trudna dieta ( układanie menu i przestrzeganbie zasad , ) ja probowlaam ale sioe pogubiłam

Gość gaazadaa
najgorsze to pilnowanie tych dodzin od jedengo posi lku do drugiego , no i chleb -najlepiej pioeczony w domu bo na mm trudno dostac taki ktory bylby odpowiedni

Gość jesz za mało na śniadanie
co to za sniadanie: ani się tym najeść ani energii ani białka lepiej zjeść konkret np jajko czy twarożek jesli się je za mało na śniadanie to najczęściej kończy się obżarstwem wieczorem, przerabiałam to 1000 razy każdy kto ma problem z utrzymaniem wagi najczęsciaj popełnia ten błąd że od rana ma motywację do odchudzania i je za mało, ogranicza się, a im dalej w las, im później tym większy apetyt i frustracja rośnie, w efekcie wieczorem rzuca się na lodówkę jedz co 3 godziny posiłek 200-300 kalorii

Gość zxzcxzcv
tak jest na kopenhaskiej je sie dopiero 0 13 lub 14 potem o 17 lub o 18 rano miedzy 8 a 9 kawa z 1 łyzeczka cukru i potem glod daje wkosc do 1 posilku

Gość Maniaczka Monti
Mi wystarczy takie śniadanie - jestem najedzona, poza tym jeżeli mam się odchudzać z dietą MM to tam jest wskazane zjeść węglowodany a nie jajko czy twaróg (czyli tłuszcz)... nie wiem czy dam radę na tym MM bo te zasady nie są dla mnie jasne do tej pory jadłam max 1300 i jakoś tam chudłam i moze jednak zostanę przy tym... liczenie kalorii jest dużoooo prostsze

Gość gaazadaa
south beach jest podobna do mm ale zasady sa bardzo jasne

A co to jest dieta MM...? Twoje menu bardzo mi się podoba. Ja też jadam owoce na śniadanie i uważam, że jest to najlepsze co możemy zrobić dla naszego organizmu :)

Gość miokkka
mm to dieta montignaca

Gość miokkka
jest dieta zdrowa ale trzeba znac zasady i je przestrzegac

Gość miokkka
jest troche zamnatana :)

Gość miokkka
hahaha mialo byc zamotana

Rozumiem. Tak na pierwszy rzut oka brzmi bardzo rozsądnie i zdrowo, co przy dietach odchudzających jest mało spotykane... Poczytam sobie więcej na ten temat :)

Gość miokkka
JA BYŁAM KIEDYS NA SOUTH BEACH , TEZ ZDROWA DIETA