Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioinonibuvoubobo

kolega jest w zwiazku z gruba i nieatrakcyjna dziewczuna...

Polecane posty

Gość bioinonibuvoubobo

moj kolga spotyka sie z dziewczyna z nadwaga. jest naprawde przystojnym chlopakiem i masa dziewczyn sie za nim ugania... moglby miec o wiele lepsza niz ma teraz. czuje ze jest z nia bo moze nie wierzy w siebie i uwaza, ze nie jest w stanie zdobyc nikogo lepszego. probowalam z nim rozmawiac o tej sprawie, ale szybko skonczyl temat i sobie poszedl. co mam zrobic, zeby mi zaufał? chce dla niego dobrze

Własnie, pewnie jemu się taka podoba...A uciął temat i sobie poszdedł bo nie chciał Cię urazić... Nie ratuj nikogo na siłę.

pewnie dobrze lache ciągnie, a ty jesteś zazdrosna, a nie że się martwisz o kolege....jasne nie możesz zniesc myśli że grubara ciągnie lache takiemu przystojniakowi a ty jak zwykle sama haha:D

Gość atomowa.biedrona
Weź sie kurwa nie wtrącaj tak?? Daj mu spokój. Skoro z nią jest to chyba o czymś świadczy tak? Może lubi z nią spędzać czas, kocha ją, mają wspólne zainteresowania. Nie każdy facet musi być z wychudzonym plastikiem.!!

Gość bioinonibuvoubobo
gdybyście go zobaczyli to zrozumielibyscie o co chodzi. facet jest naprawde jak z obrazka a prowadzi sie z tlusta swinia. nie mam nic do grubych dziewczyn ale niech lacza sie w pary z kims ze swojej polki. chce go ochronic bo naprawde zmarnuje sobie zycie. nie chce zeby sie zawiodl

Gość atomowa.biedrona
Weź Ty się lecz.! co rozumiesz przez słowo tłusta świnia?? Może ona jest chora, dlatego jest gruba??

Gość bioinonibuvoubobo
Ja np jestem piękną, zadbaną brunetką, wymiary 90-50-80, ważę 50 kilo. A ona ma ze 150.

Gość srt6ur6uji
Świat naprawdę schodzi na psy, zero szacunku, zero pokory..co za ciemna posrana polska masa, jebnij się w łeb autorko, jesteś pojebana !

Gość bioinonibuvoubobo
ja akurat nie jestem z polski wiec nie porownuj mnie do polaczkow :D chce, aby ludzie ktorych lubie mieli dobre zycie dlatego nie chce aby wiazal sie z jakims prosieciem.

ahhhhhhhhhhh ale ci to doskwiera co? :D oj jak ciężko zniesc taką porażkę, takie upokorzenie :D przeicez ona jest gruba! NIE ZASŁUGUJE! ahahahaha dobrze ci tak, obyś zgniła z samotnosci :D a on to powinien ci jeszcze napluc w ryj za to co tu piszesz :D

Gość bioinonibuvoubobo
nie napluje nie musisz sie o to bac :) dzisiaj poprosilam go o spotkanie wiec jeszcze postaram mu sie wytlumaczyc pewne rzeczy.

Gość srt6ur6uji
Ale po polsku gadasz i polakiem się urodziłaś więc na zawsze będziesz polską ciemną masą a główny temat twojego życia jest na to najlepszym przykładem.

Gość proekozielona
moze ma wezsza cipke niz ty kurwo zazdrosna kim ty jestes, ze bawisz sie w pana boga. pokza fotke swoja ocenimy jak wygladasz

Gość bo ładni są z paszczurami
to od dawna wiadomo

Gość bioinonibuvoubobo
uwazacie ze co kieruje mezczyznami ktorzy wiaza sie z tlustymi swiniami?

Ja się nie dziwie że faceci to często kurwy i zdradzają swoje żony :D bo jesli większosc tych żon jest taka zawistna jak autorka to im na prawdę się nie dziwie nic a nic:D

Gość proekozielona
jeszcze bardziej wstyd ze taki smieć jak TY reprezentuje Polki poza Polska moze kiedys zachorujesz np. bedziesz na wozku lub inne bolesne sprawy, ge i zycze ci by inna kurwa twego pokroju odebrala ci faceta jak juz nie bedziesz np. mogla miec pieknej dupy

Gość bo ładni są z paszczurami
a wiesz, tutaj zazwyczaj ludzie krytykują a jak na ulicy by spotkali takiego paszczura i przystojniakiem to by od razu plotkowały między sobą takie życie, forum to inny świat

Gość bioinonibuvoubobo
Zazdrosne grubasy :)

Gość ale pamiętaj
żona- brzydka, gruba, umiejąca gotować kochanka- szczupła, ładna, nie musi umieć gotować

Gość autorko kochana ..
Tutaj zazwyczaj siedzą stare baby po 40 roku życia, piszące ,,ze wygladają na młodsze ( czesty tekst, ale w praktyce sie nie sprawdza), są grube, mężowie je zdradzają, dlatego przesiadują tu ponoć nawet w nocy, bo kto takiego paszteta chce w łózku

autorko jestes płytka i pusta. Co Cie obchodzi z kim jest Twoj kolega? Jego zycie, jego sprawa. A moze on lubi puszyste? Jak mozna byc tak zawistnym???? Szkoda mi Ciebie. A im zycze jak najlepiej:)

Gość bioinonibuvoubobo
a skad wiecie jaka ja jestem? tez jestem wierna oddana i kochajaca. uwazam tylko ze adni ludzie powinni dobierac sie w pary. nie uwazacie ze to glupio wyglada jezeli przystojny facet, 2 metry wzrostuy prowadzi sie z grubym i niskim prosciecie?

Gość autorko kochana ..
dlatego ten tekst żona- brzydka, gruba, umiejąca gotować to naprawdę 10000% prawda. bo ona nie zdradzi, bo kto ją zechce, a ta ładna, szczupła, nie potrafiąca gotować, to idalny materiał do łózka : )

Gość moreandmoreand..
bioinonibuvoubobo - Ale tutaj same paszczury siedzą, ludzie bez zycia, nie słuchaj się ich, po prostu zazdrosne są

Gość laska nie rozśmieszaj mnie bo
ale ty głupia jesteś, nie dociera do Ciebie że ten koleś lubi takei spaślaki każdy facet ma swoje preferencje, jeden lubi duży biust, inny mały, jeden lubi szczupłe inny takie lekko otyłe, okrągławe a są też tacy którzy uwielbiają takie spaślaki z fałdami bo jest za co chwycić, klepnąć itp niektórzy faceci lubią takie laski z wielkimi wymionami bo można je między piersi posuwać a ty mu współczujesz ? ona go kręci a ty tego nie pojmujesz on po prostu wstydzi się przyznać do tego że podba mu się laska, która przez ogół społeczeństwa uznana by była za nieatrakcyjną i zaniedbaną myślisz że on jest dla niej ze względu na chcarakter, zainteresowania czy umiejętnosci kulinarne ? facet nie bedzie z laską która go nie pociąga fizycznie

Gość proekozielona
sadzisz, ze tylko nieatrakcyjne osoby cie potepiaja mylisz sie, potepiaja cie osoby myslace, a mezowie zdradzaja wlasnie takie puste lachony jak ty zastanów sie dlaczego ten koles nie chce ciebie, bo masz jakies tam rozmiary, nie chce ciebie bo jestes tepym lachonem, bez cienia inteligencji, nie jestes tez dobrym czlowiekiem popatrz na forum jak faceci pisza, nawet ci fajni, ze kobiety to kurwy, suki i sa zimne i nadajace sie tylko do sponsoringu wlasnie maja na mysli taka kurwe jak ty, wyrachowana moze teraz jestes gówniara, zycie przed toba, zobaczysz i zycze ci tego, by kurwa twego pokroju odebrala ci meza, wtedy sobie siebie przypomnisz, a moze bedziesz nepelnosprawna... bo wypadek.. przypadki chodza o ludzach a zyce kolem sie toczy

Gość fd43f34
ale co cie to obchodzi z kim on jest?jest szczęsliwy i to jest najważniejsze,pewnie lecisz na niego i tak cię to boli