Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioinonibuvoubobo

kolega jest w zwiazku z gruba i nieatrakcyjna dziewczuna...

Polecane posty

Gość bioinonibuvoubobo
mezczyzni nigdy nie poleca za grubaska. sadze po prostu ze to jakis uklad wiazany. ona cos mu daje, to on w zamian za to z nia jest. zamierzam sie dzisiaj od niego tego fdowiedziec/.

Gość proekozielona
Tutaj zazwyczaj siedzą stare baby po 40 roku życia, piszące ,,ze wygladają na młodsze ( czesty tekst, ale w praktyce sie nie sprawdza), są grube, mężowie je zdradzają, dlatego przesiadują tu ponoć nawet w nocy, bo kto takiego paszteta chce w łózku hehe znalazła sie nastolatka, ty kiedys tez bedziesz miala 40 lat, jak dozyjesz ;)

Gość moreandmoreand..
flesz80 - no ładna z was para, ty śliczna on przystojny, oby więcej takich aż milo patrzeć . Pasztety z pasztetami powinny być, a ładni z ładnymi

Gość hahah śmieszni
o paszczur odpisał, haha pewnie teraz mąż cie zdradza i młodsza mu daje dupy, a ty siedzisz na forum

Gość ghgyghjhhj
A najbardziej mnie dziwi Tomasz Kammel. On-przystojny prezenter telewizyjny a jest w związku z taką grubą babą i w dodatku starszą od niego rozwódką. Przecież mógłby mieć lepszą.

Gość to smutne jest
że w naszym świecie wygląd ma takie wielkie znaczenie

Gość fd43f34
pewnie nie jest taka pusta jak niektóre i nie zajmuje się głupimi plotkami

Gość bioinonibuvoubobo
widze ze jednak wiekszosc z was wie o co chodzi :) panie po 40 roku nie wchodza na moj temat! Won! mam nadzieje ze facet przejrzy na oczy i nie zmarnuje sobie zycia.

Gość proekozielona
a skad wiesz, ze nie poleca?nigdy? badania pokaz, dowody tepa kurwo. Mezczyzni nie cierpia chudych szkap, wazna jest rownowaga miedzy talia i bodrami patrz MM szy sofia loren, do chudych nie naleza a faceci je uwielbiami faceci kochaja kobiecosc i cieple kobiety, pelne namietnosci, pasji, uroki ty jestes zawistna, zimna, zepsuta, mam nadzieje, ze teraz bedziesz czesciej płakała w poduszke, bo pewnie to robisz idiotko, bo cie zazdrosc zżera

Gość to smutne jest
ghgyghjhhj- On jest z Kubą Wojewódzki, kochana. A ten spaślak to tylko przykrywka, a po drugie to chyba już nawet nie są razem .Widziałam zdjęcia jak byli w sopocie to paszczur miał buty porwane chyba Tomuś jej nie kupił

Gość bioinonibuvoubobo
ghgyghjhhj A najbardziej mnie dziwi Tomasz Kammel. On-przystojny prezenter telewizyjny a jest w związku z taką grubą babą i w dodatku starszą od niego rozwódką. Przecież mógłby mieć lepszą. tez sie nad tym zastanawialam :D ale napewno chodzi o pieniadze. napewno z nia nie jest bo mu sie podoba

Gość proekozielona
nie mam 40 lat zdziro;))) tez jestem atrakcyjna brunetką, mam super faceta. a ciebie kurwo dobrze, ze nie widze bo dzialasz m na nerwy, za te swa tepote taka jak ty psuje opinie kobiet,

Gość danp
Boze znowu ten pustak zaklada tematy :D Magda spierdalaj :D

Gość vrvrdvf
widocznie ta dziewczyna ma o wiele wiecej wartosci niz ty i inne puuste debilki. Sam najwyrazniej nie jest z wyklym pustym cwelem:)

Gość dwwwwwwwwwwww2324
flesz pustaku mialas te fotke usunac. zal mi twej rodziny ze ma tak zauosna babe

Gość bioinonibuvoubobo
podbudowalysmy mnie :D dzisiaj jeszcze wieczorem albo jutro zdam relacje jak go odbilam :D

Autorko nie wtracaj sie. Moja przyjaciolka wyglada jak modelka a jest z facetem, ktory jest nizszy od niej. Facet nigdy nawet obok przytsojnego nie stal, ale nadrabia kasa (w sensie, ze dobrze ubrany). Miala nawet dowod zdrady i to nie jednej. Ale nie odejdzie, bo go kocha. A tylu normalnych facetow sie za nia oglada. Ale ja juz przestalam sie wtracac. Ty tez sie nie wtracaj sie. Jego zycie.

Gość a spójrz na to z innej strony
a mianowicie dlaczego ty się włazisz z buciorami w czyjeś życie i prywatne sprawy ? Kultury cię matka nie nauczyła ? Ja też byłam kiedyś w takiej sytuacji jak ten twój kolega i też ludzie włazili z buciorami w moje życie i co gorsza myśleli że mogą mi prosto w oczy krytykować wygląd mojego faceta, a prawda jest taka że to jest straszne buractwo i prymitywizm i zazwyczaj odwracałam się potem od takich chamskich ludzi. I wcale się nie dziwię że ten twój kolega uciął rozmowę. I wcale się nie zdziwię jak przy następnej takiej twojej "przysłudze" obrazi się na ciebie, bo z twojej strony jest to mezalians a z jego strony ty jesteś pustakiem i burakiem bez kultury, wrażliwości i ogłady. I pamiętaj że to ty się wchrzaniasz w czyjeś życie a nie ktoś w twoje. Prawda jest taka że nic ci do jego życia uczuciowego.

Gość fd43f34
jeszcze rozumiem jak by on ci się podobał ale co cię to obchodzi z kim kolega jest?i takie chamskie komentarze dajesz,żyj i daj żyć innym

Gość pyszne naleśnikiiii
Nie wygląd a charakter zapamiętaj to sobie. Jeśli ktoś ma troszkę rozumu to nie będzie z ładną ale pustą panną. Ty daj mu spokój i nie udawaj pseudo przyjaciółki, która wie co dla niego jest lepsze. Myślę, że problemem nie jest to że on w siebie nie wierzysz, a raczej to ,że uważasz się za kogoś bardziej atrakcyjniejszego i boli cię to, że on nie zwrócił na ciebie uwagi (on bądź ktoś inny).

ps. zeby nie bylo. Facet mojej przyjaciolki uwaza, ze kobieta powinna siedziec w domu i gotowac, sprzatac a facet moze robic co chce. Brazylijczyk 🖐️

Gość bioinonibuvoubobo
polowa z was nie mowi szczerze i gdyby tylko mialo okazje to powystrzeliwaloby te grube maciory.

Dokladnie :O Na ulicy to sie kazda obejrzy i skomentuje, ze jaka dziwna para. Gdzie on ma oczy, ze na spaslaka polecial, ale tu na kafe wszystkie takie porzadne :D

Gość zimna lady
autorko, a z jakiej ty półki jestes..? coś o tych półkach pisałaś, to pochwal się swoją

Gość bioinonibuvoubobo
jestem atrakcyjna i wszyscy sie za mna ogladaja. 175 cm wzrostu, piersi w rozmiarze d, dlugie nogi i duze, ciemne oczy. takie kobiety jak ja powinny laczyc sie z przystojnymi mezczyznami, a nie grube pokurcze.

Gość zimna lady
nie zrozumiałaś pytania nie o wygląd pytałam no ale już nie odpowiadaj, braki w wykształceniu w czym jesteś lepsza od niej? i teraz dodam- nie pytam o wygląd

Gość fd43f34
to prowo bo aż nie wierzę że można być tak ograniczonym

Gość bioinonibuvoubobo
ale jak to w czym jestem lepsza? chyba juznapisalasm... mam ci ja opisac? opisalam przeciez jej wyglad.

Gość dffdadfgggggggggggggggggggggg
waga sie nie liczy, moze ona jest bardzo wartosciowa dziewczyna, i on to widzi, kocha ja a milosc nie wybiera... ona ma to cos dla niego