Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioinonibuvoubobo

kolega jest w zwiazku z gruba i nieatrakcyjna dziewczuna...

Polecane posty

Flesz80 Ja osobiście sobie nie wyobrażam tapetowac się godzinami przed wyjściem, żeby zwróci czyjąś uwagę, bo wątpię, że facetów kreci biała szyja i czarny ryjek;) Wolę błysnąc rozmową, jak mam coś do powiedzenia na czym się w ogóle znam:) Cóż, świata nie zbawimy we dwie:)

ale co ty pierdzielisz tzn ze osoba z nadwaga nie ma prawa byc z kims atrakcyjnym bo on jest jak z obrazka moze sama bys go chciała co. za kogo ty sie uwazasz co to wogole ma znaczyc ze osoby grube niech lepiej beda z osobami ze swojej pólki co to za podział wogole nie rozumiem tego.jestes strasznie nietolerancyjna skoro z nia jest znaczy ze takie lubi kocha ja nie kumam czemu to tak trudno zrozumiec.

każdy ma prawo do szczescia a uroda i wygląd kiedys przemijaja wazne jest to kto jaki jest w środku a nie jak wygląda.jestes strasznie płytka szufladkujac tak ludzi;/

Gość wiecie co.....
właśnie przez taką dziewczynę jak Ty o mało nie rozpadł się mój związek z narzeczonym. jego koleżanka usilnie starała się mu wyperswadować, że robi największą głupotę w życiu wiążąc się z takim "spasionym cielakiem". raz spotkałam się z nią i rzuciła mi to wszystko w oczy. tak mnie zdołowała, że postanowiłam zerwać z narzeczonym- nie przez to, że przestałam go kochać, ale dlatego, że uwierzyłam, iż grubaski nie mają prawa być szczęśliwe. w gruncie rzeczy do teraz tak myślę, ale narzeczony codziennie upewnia mnie w przekonaniu, że jestem dla niego najpiękniejszą i najlepszą kobietą na świecie. nie wiem ile w tym kurtuazji, ale ile prawdy...

gdyby cie nie kochal nie byłby z toba piekno twki w człowieku a nie to ile wazy jak wygląda nie popadaj w kompleksy jestes tak samo piekna jak inne kobiety co ztego ze mas zpare kg wiecej to nie ma znaczenia

Do Wiecie co..... Całe szczęście są jeszcze na świecie NORMALNI faceci. I Chwała Bogu za to:)

Gość wiecie co.....
grudzien_85 gdyby cie nie kochal nie byłby z toba piekno twki w człowieku a nie to ile wazy jak wygląda nie popadaj w kompleksy jestes tak samo piekna jak inne kobiety co ztego ze mas zpare kg wiecej to nie ma znaczenia to ma ogromne znaczenie... przez całe życie mam poczucie, że nie zasługuję na nic. jeżeli przydarzy mi się coś dobrego, to prawie zawsze z tego rezygnuję. codziennie zastanawiam się, czy nie powinnam odejść od swojego faceta. czuję, że zasługuje na kogoś lepszego. grubsi ludzie naprawdę są potępieni i wykluczeni z normalnego społeczeństwa.

ludzie sa podli sama sie o tym przekonałam pewnie sama nie raz tego doswiadczyłas i stad pewnie twoje kompleksy i brak wiaary w siebie ale wierz mi jesteś duzo warta jak każdy inny człowiek uroda przemija to jest ulotne a osobowośc i charakter zostaja. jeżeli masz kogos kto cie kocha i akceptuje taka jaka jestes to czuj sie szczęśliwa a wierz mi ze nawet te wytapetowane laski maja kompelsy i pewnie jeszcze większe niż osoby grubsze