Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioinonibuvoubobo

kolega jest w zwiazku z gruba i nieatrakcyjna dziewczuna...

Polecane posty

Co to znaczy w cyzm jest autorka lepsza od niej? Kazda normalna (normalnie wygladajaca kobieta) jest lepsza od spaslaka. Taki grubas o siebie nie dba, zre byle co, nie uprawia sportu. Jest leniwy. :O Nie lubie tlustych ludzi.

Gość fd43f34
a ja nie lubię głupich ludzi:/

Gość bioinonibuvoubobo
na skakance fajnie, ze Ty jestes przynajmniej szczera :)

Gość zimna lady
galopujący debilizm niedojrzałość o matko do tego szczupła z cyckami d chodzący koszmarek brrrrrr

Gość bioinonibuvoubobo
galopujący debilizm niedojrzałość o matko do tego szczupła z cyckami d chodzący koszmarek brrrrrr nie jestem koszmarkiem a pewna siebie kobieta. zazdroscisz mi?

Radzę nie wcinać się do nie swoich spraw.Jemu pewnie się podoba,a tobie żal dupe sciska?

Gość zimna lady
zazdrościć cycków d i debilizmu? a w życiu!! zazdrośnicą jesteś ty schudnąć można i poprawić wygląd ale bezmózga pipa zawsze zostanie tylko zazdrosną tępą pipą

Gość ale tutaj nieszczerze na tym f
temat w ogole trochę chamski, ale najlepsze są teksty ,ze jestes pusta i patrzysz na wyglad. A te idiotki co pisały o tym ze patrzy sie na charakter a nie na wyglad pierwsze by skomentowały na ulicy ze to dziwna para.

Gość nie rozumiem nic..............
Uroda i ciało to nie wszystko,widocznie dziewczyna jest inteligentna i z odpowiednim charakterem.Schudnąć można zawsze,jeżeli naprawdę się chce,inteligencji,ogólnej ogłady i mądrości nie kupisz za żadne pieniądze i nie zdobędziesz jeżeli nie masz odpowiednich mozliwości inetelektualnych.

Gość bioinonibuvoubobo
ale tutaj nieszczerze na tym f temat w ogole trochę chamski, ale najlepsze są teksty ,ze jestes pusta i patrzysz na wyglad. A te idiotki co pisały o tym ze patrzy sie na charakter a nie na wyglad pierwsze by skomentowały na ulicy ze to dziwna para. tak dokladnie jest. ale udowodnie wam ze facet nie moze byc z grubym pasztetetm :) dzisiaj go odbije a poxniej pochwale sie na foru :D pozamykam wam buzie zalosne lampucery

Dokladnie, kocha sie za tresc a nie za okładke, uroda przemija, piekno tez i o potem? Ja zachorujesz, albo sie roztyjesz to Twoj facet, bo jest przystojny ma ie zostawic? Pomyslcie ludzie o czym piszecie. Najwazniejsze jest to dobrac sie majac podobna wrazliwosc, podobne pasje. Zreszta z pieknej miski sie nie najesz, a piekno to pojecie wzgledne.

Może i tak, ale chyba lepiej miec dziewczyne sympatyczna, z ktora da sie pogadac na kazdy temat niż pustą ładną lale. Takie moje zdanie. A jak się kochają to te komentarze nie mają dla nich znaczenia.

Gość proekozielona
a moze lachonku masz krzywe stopy? mam kolege, super przystojnego wysokiego bruneta, pracuje w tv nie cierpi lachonów okolo 175 wysokich bo twierdzi, ze maja obrzydliwe stopy, brzydkie, wielkie no zobacz na siebie, co tam masz nie tak??? moze stopy a moze cos innego krzywego oprocz mozgu i moze pracujesz w tipsiarni? albo na rurze?? chociaz nie obrazalabym lasek tej profesji, z pewnoscia nie sa takie jak ty tepe

bioinonibuvoubobo Jesteś totalnym zerem :) Mam nadzieję, że będziesz zdychać w męczarniach na raka. Życzę ci raka piersi, aby wpierw ucieli ci jedną, a następnie drugą. I niech tak się stanie.

Gość bioinonibuvoubobo
nie, nie pracuje w burdelu :) pracuje w duzej firmie kosmetycznej i jestem wysoko postawiona :) czego raczej nie mozna powiedziec o jego "wybrance"

Autorko, to co napisałaś o dziewczynie Twojego kolegi, świadczy o tym, że to Ty jesteś nieatrakcyjna pomimo, ze uważasz się za ^^ gwiazdę^^. Jesteś głupią, zawistną i tępą małpą, której się wydaje, że ma prawo wpieprzać się w czyjeś życie. To takie prymitywne. Ty pewnie nie wiesz nawet, co to jest wrażliwość, intelekt i dobre wychowanie. I zapamiętaj. że ta dziewczyna z nadwagą może zeszczupleć, jeżeli zechce, a Ty do końca życia, będziesz idiotką, wzbudzającą litość. Bo rozumu już Ci raczej nie przybędzie. Niestety.

flesz80 Widzę że się zrozumiałyśmy:) Ostatnio widziałam sytuację kiedy piękna dziewczyna trafiła po wypadku do szpitala i wróciła na wózku. Odbierał ją chłopak i w jego oczach było widac jak bardzo ją kocha. Wątpię, że po kilku miesiącach znudziła się mu, bo nie chodzi. A z charakteru zapewne nic jej nie ubyło. To, że jest gruba nie znaczy, że czegoś jej brakuje do tzw. "fajności"

Gość zimna lady
może to zwykły lachomat dlatego wybrał porządną dziewczynę, której nic nie gnije między nogami

Gość Tak tak jest
Jeśli nie chcesz stracić kolegi to lepiej się nie wtrącaj.Przykład z mojego życia.A dokładniej z życia mojego faceta.Sama mam nadwage,a co schudne to przytyje.Do tego mam widoczne defekty.No i wachania nastroji.Jak przytyje to spada mi poczucie własnej wartości.Zaczynam się czepiac,wymyślać,poprostu jestem zazdrosna.Ciało mam w rozstepach..wiadomo z jakich przyczyn.Facet mnie obecnie utrzymuje,małżeństwem nie jesteśmy.A on ze mną jest.Dlaczego?Sama się zastanawiam!Jego wieloletni przyjaciele,a najbardziej jego wieloletnia przyjaciółka gadala od początku,że ma mnie zostawić,robiła nam pod górkę.Jaki efekt?od ponad dwóch lat nie mają kontaktu.Rodzina?rodzinie też cos nie pasowało,też kontakt się rozluźnił!Znajomi?często nie odbiera od nich telefonów,bo to tacy znajomi co się odzywajaI jak mają jakiś interes.Sama próbuje polepszyć jego kontakt z rodzina,mówię pojedzmy do tej czy innej osoby,ale on nie chce(bo oni też nas nie odwiedzają).Co do przyjaciółki też mówiłam,tłumaczyłam..ale zerwał kontakt.Oczywiście pewnie wszyscy myślą,że on zerwał kontakt przeze mnie,a jest wręcz przeciwnie.Ja chce jeździć,a on nie chce.Nie mówil mi co kto na mnie powiedział(pewnie nie chciał robić mi przykrości) i sam urywa kontakty..A ja mogę tylko się domyślać,że mogę być przyczyną.Smutne to.

Gość proekozielona
hehehe kosmetycznej, wiedzialam!! z ta tipsiara daleko nie pomyslilam sie!!!! postawiona persona heheh... jasne juz widze jak Pani Prezes danej korporacji pisze takie bzdety na forum hehe zalosna jestes

Gość bioinonibuvoubobo
Jak kochaja. Milosc tylko dla pięknych.

Gość Tak tak jest
I nie wiem skąd w ludziach wydawanie opini na temat ludzi których widzą raz czy dwa razy w życiu?Nawet słowa nie zamienia z osoba,a już oceniają,A takie opinię są krzywdzące.I to nie to,że teraz mi się myślenie zmieniło na ten temat,bo od zawsze nie oceniałam człowieka nie poznając go.A kiedyś byłam wyprostowana...

Gość fd43f34
nieraz tak jest że facet ma określony typ kobiety i choćbyś się dwoiła i troiła to i tak go nie poderwiesz bo jego będzie ciągnęło do niej ,widocznie ma to ,,coś' pomimo że jest gruba i pewnie też ma fajny charakter czego o tobie autorko nie można powiedzieć

Gość zimna lady
wysoko postawiona w hierarchii lachonków firma kosmetyczna- czyli solarium

Gość bioinonibuvoubobo
a dlacego uwazacie ze skoro jest gruba to ma fajny charakter?

Uważam, ze Twój kolega jest z nią, bo go intryguje, podoba się mu ona i jej postrzeganie świata, pasje itd.

Gość proekozielona
i nie obrazaj swoja obecnoscia kobiet z branzy kosmetycznej wlascicielka salonu pieknosci do ktorego chodze, to fajna, inteligtentna i piekna kobieta, daleko jej do takiej tepoty jak ty ja swoja droga bardzo lubie piekne kobiety ale kore maja tez to cos, dusze, wewnetrzne piekno lepiej nie przyznawaj sie persono jaka jestes kretynka bo stracisz powazanie w pracy i klienki jestes zerem jak dla mnie

Gość Marek miecho
Taaa wysoko postawiona,chyba jak stoisz na drabinie i myjesz okna.