Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioinonibuvoubobo

kolega jest w zwiazku z gruba i nieatrakcyjna dziewczuna...

Polecane posty

Gość Giaana
Kobieto, sposób w jaki opisujesz siebie i ja świadczy o tobie jak najgorzej. Skupiasz się tylko na wyglądzie, nic dziwnego ze facet ma cię dość. Marnujesz tutaj czas opowiadając o jego wybrance i obrzucajac ja błotem. Tymczasem oni zapewne teraz spędzają razem czas i nawet ciebie nie wspominają, a ty się tu powtarzasz jak zdarta płyta. Get a life!!!

Gość ado
przyszło mi na myśl. Hitler też zwalczał 'podludzi" więc może ty też masz takie zapędy ,co ? życie to nie bajka i nikt nie wie co go czeka .

Gość fd43f34
ado też o tym pomyślałam....

Sam NIGDY nie związałbym się z ładną atrakcyjną laską, tylko z taką która mi się nie podoba, gdyż sam jestem nieatrakcyjny i denny z wyglądu! Aby za darmo wsadzić lasce, która jest piękna, trzeba być choć trochę pociągający i mieć więcej niż 170 cm!! Proste!

No ludzie! Czy wy nie rozumiecie, że ładny może by z brzydka i odwrotnie?! Piękno--> pojęcie względne!!

Gość bioinonibuvoubobo
Sam NIGDY nie związałbym się z ładną atrakcyjną laską, tylko z taką która mi się nie podoba, gdyż sam jestem nieatrakcyjny i denny z wyglądu! Aby za darmo wsadzić lasce, która jest piękna, trzeba być choć trochę pociągający i mieć więcej niż 170 cm!! Proste! on nie ma takiego problemu bo jest przystojny i moglby wsadzic kazdej.

Gość Giaana
No właśnie... "nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba":-)

Gość Tak tak jest
No i to,że ktoś jest gruby nie oznacza,że jest brzydki.Schudnac można,a twarzy się nie zmieni.

Gość Giaana
Kobieto, on cię NIE CHCE!!! Zaakceptuj to!

Trzeba znać swoje możliwości i tyle!! Ja, mając 169,5 cm, spore zakola i lejkowatą budowę NIE MOGĘ wręcz nawet podchodzić do lasek, które są ładne, a co dopiero wysokie!! Znam swoje możliwości i wiem że kobieta od biedy akceptująca mnie pod względem wyglądu, to na prawdę bardzo nieatrakcyjna i bardzo niska !!!

kurdu_bydzia Między mną a moim chłopakiem jest różnica 25cm wzrostu, a gusta są różne.

Przed chwilą twierdziłeś, że "laska, która Cię od biedy akceptuje jest bardzo niska i nieatrakcyjna", teraz mówisz, że wzrostowa różnica jest okej. Zdecyduj się

Gość do autorki topiku polaczki
1.Nie rozumiem jak polacy mieszkajacy za granica tak sie pusza a swoich rodakow od polaczkow wyzywaja.A Ty kim kurwa jestes angielka,niemka czy kim mieszkasz w obcym kraju napierdalasz na zmywaku i pani co.Polaczkami nazywaja nas mieszkanicy swoich panstw a nie narodowosc ta sama ze szmata jedzie a od polaczkow wyzywa :D (od 20 lat mieszkam w Szwecji i nie uważam sie za szwedke tylkko Polke :P 2.Jak ludzie mieliby by sie laczyc w pary z kims ze swojej polki to ty w psychiatryku szukaj faceta bos jebnieta ze szok 3,Masz szczescie ze twoj kolega jest dobrze wychowany i tylko skonczyl temat bo jakbys trafila na takiego co nie lubi jak ktos sie wpierdala nie w swoje sprawy to by cie tak wyzwal ze az milo 4wstaw swoje foto to zobaczymy jak wyglada zagraniczny polaczek :D:D:D

Gość bioinonibuvoubobo
nie jestem zagranicznym polaczkiem :D mieszkam w polsce ale mam amerykanskie korzenie :D wyslalabym swoje zdjecie ale nie chce otrzymywac potem setek wiadomosci od napalonych facetow z foru,

Chodzi o to, że ja mając 169,5 cm mogę mieć TYLKO bardzo niską kobietę, o ile ona w ogóle zechce ze mną być. Bo niskie kobiety też mogą mieć (tak jak Ty) wysokich facetów. Dlatego jak laska ma 155 cm to może polecieć na skrajnie niskiego kurdupla jak ja, ale może też wybrać sobie normalnego wysokiego faceta!! I tyle!

Gość proekozielona
twoj post powyzej pokazuje, ze jestes naprawde glupia ;)))

Lajna, masz rację! Małe kobiety są piękne :P A to by znaczyło że nie mogę mieć ŻADNEJ, bo równa i wysoka odpada kategorycznie, a małe są za piękne... No cóż... nie ja jeden jestem sam z powodu wzrostu :P

Gość do autorki topiku polaczki
1.Nie rozumiem jak polacy mieszkajacy za granica tak sie pusza a swoich rodakow od polaczkow wyzywaja.A Ty kim kurwa jestes angielka,niemka czy kim mieszkasz w obcym kraju napierdalasz na zmywaku i pani co.Polaczkami nazywaja nas mieszkanicy swoich panstw a nie narodowosc ta sama ze szmata jedzie a od polaczkow wyzywa :D (od 20 lat mieszkam w Szwecji i nie uważam sie za szwedke tylkko Polke :P 2.Jak ludzie mieliby by sie laczyc w pary z kims ze swojej polki to ty w psychiatryku szukaj faceta bos jebnieta ze szok 3,Masz szczescie ze twoj kolega jest dobrze wychowany i tylko skonczyl temat bo jakbys trafila na takiego co nie lubi jak ktos sie wpierdala nie w swoje sprawy to by cie tak wyzwal ze az milo 4wstaw swoje foto to zobaczymy jak wyglada zagraniczny polaczek :D:D:D

Gość Tak tak jest
A ja mam kolegę który też ma cos ok. 170cm wzrostu i panienki co chwilę zmienia.Mało tego jest poważnie chory,a co druga kobieta z która urzęduje namawia go na odejście od żony i dzieci.Więc chyba nie jest problem we wzroście tylko w poczuciu własnej wartości.

Lajna.... nie widzisz, że ludziom nie przetłumaczysz? Puste lale, które maja wygórowana samoocene jak autorka tematu, a potem dziwia sie ze nikt ich nie chce. Sa złe, sfrustrowane i smotne. Ale nie ma sie czemu dziwicic, skoro tak podchodza do zycia, znaczy ze nic jeszcze w zyciu nie przezyly, niczego nie doswiadczyly, ze sa niedole do uczuc wyzszych, ot co! Masakra.

Gość bioinonibuvoubobo
mysle ze wiecej w zyciu przezylam od ciebie.