Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioslitowifbirimy

Mój ojczym brzydko mnie nazywa, klnie na mnie

Polecane posty

Gość wioslitowifbirimy

Mama nie zwraca uwagi, on jest dla niej ważniejszy niż własna córka. Mama zaszła w ciążę więc idę w odstawke, boję się że mnie z domu wyrzuca. Czasem zdarza się Markowi (tak ma na imię ten fagas) mnie uderzyć, mama nawet nie zwróci mu uwagi :( co mam robić? Mam 15lat

Gość autorko kochana ..
pewnie jestes brzydka i gruba

Gość wioslitowifbirimy
Tak jestem brzydka, ale nie gruba, chuda :) . Po co do pedagoga, wtedy mnie wywalą z domu, a tego nie chce, poza tym w liceum chyba nie ma pedagogów, a już na pewno nie leci się do takiego na skargę że ojczym bije, mogłabym iść do jakiegoś kuratora czy nie wiem, ale jak wyżej, wywalą mnie z domu na zbity pysk, więc odpada

Gość moreandmoreand..
no bo jesteś brzydka to ciebie nie lubi, jakbyś była ładna to by ruchał matkę i ciebie

Gość fd43f34
mnie brat wyzywa mnie od kurew pierdolonych i mama mówi że z nim pogada rozmowa wygląda tak:syneczku nie mów tak brzydko on:ok a za chwilę jest to samo ,do niej też mówi zamknij się itd.ale jak ja coś powiem to jestem odrazu ta najgorsza

Gość wioslitowifbirimy
No właśnie się cieszę się jestem brzydka bo przyznajmniej daje mi spokój. Mi wystarczy ładne ciałko (ćwicze, trenuje) nie potrzebuje ładnej twarzy bo i tak jej nie widzę ;)

Gość annia.....................
Zgłoś do psychologa szkolnego.Nie wyrzucą Cię z domu.Dopiero bedzie ten bydlak miał strach przy dupie.Zastanawiam się co do cholery robi Twoja matka??Jeżeli w ogóle mozna ją tak nazwać. współczuję bardzo.

w Szkole sredniej są ped szkolni.Wywalić z domu cie nie moga o jestes niepełnoletnia i wtedy by odpowiadali karnie za to co zrobili Doprawdy dziwie sie ze twoja matka nie reaguje ze jej konkubent tak cie traktuje,ale niestety to czesto spotykane Parner/mąż matki ma prawo ciebie wychowywac, pouczyc, zakazac, nakazac czegos ale nie wyzywac, czy wyklinac na ciebie.Podnosic reke na 15 l.dziewczyne jest to dla mnie jakies "niesmaczne" Patologiczne zachowania w twoim domu sie dzieją