Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latkakaka

pytanie o zazdrosc faceta

Polecane posty

Gość latkakaka

mam pytanie poznałam rok temu świetnego faceta-powiedzmy Stefana:) Spodobaliśmy się sobie, ale nie próbowalismy niczego więcej gdyż traktowaliśmy się jak znajomi i tak już zostało. nasz kontakt jest urywany od roku głównie z mojej inicjatywy. Jemu po prostu nie zależało na mnie, ale też z mojej winy gdyż zamiast dać mu szansę wypisywałam mu różnie niemiłe rzeczy i krytykowałam go na każdym kroku. Może dlatego sam już nie podejmował inicjatywy w kierunku spotkania.. nie wiem. Ostatnio spotkalismy sie przypadkiem u znajomego na dużej imprezie. W pewnym momencie zobaczył mnie z kolegą ( z którym nie jestem w związku ,on tylko podszedł tylko na chwilę pogadać) ale Stefan myślał że przyszłam z nim. nie zapomnę jego miny, wyraźnie był zazdrosny. Nie rozumiem o co mu chodzi? od roku nie podejmuje inicjatywy, nasz kontakt jest głównie przeciągany przeze mnie, faktem jest że nic dobrego w trakcie tego kontaktu ode mnie nie słyszy, ale jednak nie robi nic żeby to zmienić. nie rozumiem jak mozna byc zazdrosnym o kobietę do ktorej sie nic nie czuje?

Gość jsal
pies ogrodnika

Gość jsal
albo jest meeegaaaaa mega mega nieśmiały ;-)

Gość asds
pies ogrodnika-dobre..

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnn
a reszta co sadzi??