Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtoliczakal

ankieta - kościół

Polecane posty

Gość KAtoliczakal

1) czy jestes katolikiem? 2) jak czesto chodzisz do kosciola? / dlaczego nie chodzisz? 3) co sadzisz o zachowaniu duchownych? 4) czy spotkales sie nie zachowywania celibatu przez duchownych? 5) czu uwazasz ze kosciol dyskryminuje kobiety? 6) co sadzisz o zakazie antykoncepcji? 7) co sadzisz o zakazie aborcji? 8) czy przeznaczylbys 1% podatku na kosciol? 9) czy wspomagasz kosciol finansowo? 10) co myslisz o wprowadzeniu opodatkowania ksiezy z dochodu?

1 tak 2 w niedizele i świeta 3 nie potrafię tak generalizować (duchowni których znam są ok i szanuje ich i lubię, ale są przypadki nagłaśniene przez media gdzie duchowny to idiota) 4 nie 5 nie 6 nie rozumiem go 7 słuszny 8 nie 9 nie 10 jestem przeciw

Gość prawiczek który widział żabę
1) czy jestes katolikiem? NIE 2) jak czesto chodzisz do kosciola? / dlaczego nie chodzisz? - 3) co sadzisz o zachowaniu duchownych? to samo co o zachowaniu innych ludzi 4) czy spotkales sie nie zachowywania celibatu przez duchownych? a co mnie to obchodzi? celibat jest czystą głupota i do tego niezgodną z biblią 5) czu uwazasz ze kosciol dyskryminuje kobiety? - 6) co sadzisz o zakazie antykoncepcji? - 7) co sadzisz o zakazie aborcji? - 8) czy przeznaczylbys 1% podatku na kosciol? NIE 9) czy wspomagasz kosciol finansowo? NIE 10) co myslisz o wprowadzeniu opodatkowania ksiezy z dochodu? Przecież sa opodatkowani od dochodów 🖐️ więcej wiedzy, mniej słuchania biedronia

Gość sylvia 007
A kto to taki ten Bog,tyle wyznan go reprezentuje ,ale nikt nie wie kto to wlasciwie jest; Wydaje mi sie ze kosciol tez niewiele wie o Bogu.