Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaseb05

Nie wiem czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość moniaseb05

Na początku chce sie przywitać bo jestem tu nowa Mam wielki problem od 2 lat mam założoną wkładke domaciczna po pierwszym dziecku i nie planowałam nastepnego tym bardziej ze własnie przechodze trudny czas z moim partnerem i sie roztalismy.Od tygodnia nie spie i nie moge nic jesc jest mi słabo i niedobrze.Ostatnia miesiączke miałam 01.08 wiec jeszcze mi sie nie spóznił okres ale dzisiaj mnie cos natkło ze moze to byc to bo takie objawy miałam przy pierwszym dziecku i zrobiłam test ciążowy (musze tu dodac ze nie byl to tes z pierwszego moczu)ale pojawiła sie 2 linia bardzo słaba i mało widoczna ale tam była. Czy myslicie ze to może byc ciąza czy też test sie pomylił?bardzo prosze o rade bo jestem juz i tak na skraju załamania z góry dzięki za pomoc

Gość kolo polo dera
witaj a jakie mialas objawy ze postanowilas zrobic test??

Gość moniaseb05
Może głupie ale jest mi niedobrze słabo mam zawroty głowy nie moge spac i nie pomagaja nawet tabletki na senne. Przy pierwszej ciąży miałam tak samo tez nie mogłam zasnac a jak juz usnełam od razu sie budziłam.Na poczatku myslałam ze to związane stresem. Ale tak chyba jakies przeczucie jakis instynkt mi powiedziała aby zrobiła test

Gość natkło cię????
hmm

hmmm wiesz z jednej strony to moze byc z powodu stresu ale skoro zrobilas test i widziałas druga kreske to moze i ciąża ale dla pewnosci zrobilabym kolejny test a na marginesie ja robilam tez popoludniu i wyszły mi odrazu 2 kreski bardzo widoczne wiec nie ma reguły.ale zrób jeszcze jeden a najlepiej isc do lekarza nie ma co zwlekac

Gość kolo polo dera
mi okres sie spoznia dopiero 2 dni,caly czas pobolewa mnie brzuch,delikatnie kluje w jajnikach,mam nadbrzmiale piersi i mega wielki apetyt...a i dodam jeszcze ze mam wrazenie ze juz dostalam @,ze juz mi leci...kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia wiec ciazy nie wykluczam chociaz test robilam w dniu spodziewneg @ i wyszedl negatywny... a u Ciebie skoro pojawily sie 2 kreski to mysle ze ciaza jet bardzooo prawdopodobna,testy w ta strone podobniez sie nie myla...a z antykoncepcja nigdy nic nie wiadomo...100% gwarancji nie dostaniesz wiec wszystko mozliwe.

Gość moniaseb05
??????????????

Gość moniaseb05
mi sie jeszcze okres nie spuznia gdzies za tydzien powinnam go dostac tylko ta niepewnosc jest strasznie dobijajaca

Gość moniaseb05
najfajniejsze jest to ze roztałam sie z partnerem własnie dla tego ze nie chciałam jeszcze dziecka

Gość kolo polo dera
zrob drugi test,innej firmy

Gość moniaseb05
za pierwsza ciążą mmiałam tak samo długo długo była slabiutka prawie nie widoczna (tak do konca 8 tygodnia) trzeba było sie w nia dobrze wpatrzec aby ja zobaczyc

Gość moniaseb05
juz kupiłam 4 inne i rano zrobie kolejny test choc chciała bym juz teraz go zrobic

niewiem czy sa w polsce te testy elektroniczne clearblue jak sa to kup sa dosyc drogie ale naprawde pewne jak ten ci pokaze wynik to mozesz byc pewna

Gość moniaseb05
tylko nie wiem czy mam na tyle odwagi multum mysli mi sie bije w głowie ze jesli tak to co dalej co z wkładka?jak sobie dam rade sama z 2 małych dzieci

to zrób jeden teraz co ci szkodzi a tak bedziesz siedziec jak na szpilkach mowie ci. zrób i daj koniecznie znać

nie martw sie jezeli sie okaze ze jestes w ciązy to przede wszytskim musisz powiedziec partnerowi pomoze ci napewno skoro chciał dziecko.a co do wkładki to bedziesz musiała koniecznie isc do lekarza

Gość kolo polo dera
ja tez bym nie dala rady czekac....lepiej zrob,co ma byc to bedzie...a chociac bedziesz wiedziala na czym stoisz;]

Gość moniaseb05
ja mieszkam na wyspach i własnie ten test co pokazuje tydzien ciąży zostawiłam na rano

Gość moniaseb05
to ide zrobic wracam za 5 minut

Gość kolo polo dera
czekamy..powodzenia:))

wiesz prawda jest taka ze jak jestes w ciązy to test ci wyjdzie o kazdej porze ja robiłam te zwykłe najpierw po południu wogole nie myslac ze jestem w ciązy wyszły odrazu 2 kreski grube potem zrobi lam ten clearblue i tez wyszło ze w ciązy jestem.

Gość moniaseb05
zrobiłam teraz 2 testy i według jednego jest jasna linia a według drugiego nie ma jej

Gość kolo polo dera
elektroniczny jest najbardziej wiarygodny,zrob jego a bedziesz pewna czy to ciaza czy nie.

Gość moniaseb05
na tym co nie było kreski jest teraz ale to nie wiem czy nie za długo.Moze mam jeszcze za mało chormonów. nie wiem a moze te testy sie mylą

Gość kolo polo dera
moze za malo masz hormonow,jeszcze do okresu masz pare dni wiec wiesz moze jeszcze za wczesnie.

Gość moniaseb05
ten elektroniczny na pewno zrobie rano tak jak powinno byc moze wtedy bedzie bardziej wierygodny bo jak zrobie teraz to rano nie bede mogła zrobic bo o tej porze juz nigdzie nie dostane

Gość kolo polo dera
to poczekaj z elektronicznym do rana,wtedy powinien byc wynik najbardziej wiarygodny:) ja narazie nie robie testu..czekam....jak nie dostane do jutra to zrobie jutro po poludniu..