Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaseb05

Nie wiem czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość moniaseb05
ale mam stresa bo wiem ze tak było z pierwszą ciążą czemu nie ma takiej metody która od razu powie tak albo nie

Gość moniaseb05
zreszta tak licze ze od ostatniego stosunku mineło 6 dni wiec może wtedy zaszłam w ciąże

Gość kolo polo dera
Ty nie chcialabys byc w ciazy...ja chce byc....CZEKAMY

Gość moniaseb05
bo od okresu to był ten jeden raz

Gość moniaseb05
to nie tak ze nie chciałam 2 dziecka po prostu z ojcem córci sie roztałam poznałam wspaniałego faceta ale dla mnie za szybko sie to toczyło bo po 3 tyg sie oswiadczył zamieszkalismy zaraz po tym razem a nauczona doswiadzeniem nie chciałam tak szybko bo bałam sie zostac z 2 dzieci i każde z kim innym mimo iz jestesmy razem(znaczy bylismy) 9 miesiecy ale sie bałam i stwerdziłam ze dopiero po slubie i on sie zgodził na to ale potem nieporozumienie nie zrozumielismy sie i wyszło tak jak wyszło

Gość moniaseb05
bo ja powiedziałam co by było gdybym była w ciąży a on zrozumiał ze jestem i doszło do wielkiej kłutni no i rozstania

Gość moniaseb05
on chciał a ja chciałam zaczekac

Gość moniaseb05
to nie tak była u nas jego mama z wizyta i bardzo sie zkumlowałysmy i on był o to zazdrosny zamiast sie cieszyc i zaczoł sie bardzo głupio zachowywac nie wracac na noc do domu i ja mu powiedziałam co by było gdybym ta wkładke usuneła i była teraz w ciąży czy też bu sie tak zachowywał bo jesli tak to ja nie mam zamiaru byc z kims takim kto zamiast mnie wspierac tak sie zachowuje a on mnie zrozumiał ze usunełam wkładke i jestem w ciąży i obraził sie o to ze usunełam ja za jego plecami. ja mu mówie ze przeciez tego chciał a on ze tak ale ze razem cos ustalalismy i ze go oszukałam teraz jak mu zprostowałam ze nie usunełam wkładki to powiedział ze mówiłam cos innego i teraz go oszukuje i juz mi nie wieży i jesli teraz sie okaże ze jestem w ciązy to juz całkiem zwarjuje :)

Gość moniaseb05
bo teraz nie uwierzy w nic normalnie moje życie to jakas telenowela mozna nakrecic film

sory ale dziwny koles jak mozna byc zazdrosnym o to ze złapałas fajny kontakt z jego mama powinien sie cieszyc.jak dka mnie jakis nieodjrzaly koles wogóle.poza tym ze nie wierzy ci ze nie wyjełas wkładki to jego problem powinien ci ufac w takich kwestiach. a poza tym jak sie okaze ze jestes w ciazy mozesz mu to powiedziec i nawet isc z nim do lekarza aby ci uwierzyl ze jej nie wyjelas bo takiemu facetowi z takim rozumowaniem raczej trudno bedzie uwierzyc ze masz ja nadal a zaszłas w ciążę. dziwiny facet jak dla mnie i strasznie nie dojrzaly i on chcial miec dziecko hmmm

Gość moniaseb05
no własnie też tak mylse przecież to chyba dobrze ze sie dogadałysmy i sie lubimy gorzej by było gdybysmy sie nie lubiały ale wydaje mi sie ze jemu chodzilo o to ze jak wracał z pracy chciał pogadac to my go nie słuchałysmy tylko razem rozmawiałysmy ale ileż mozna słuchac o robocie jednego i tego samego. Nie wiem czy chce teraz dziecka i to z nim z osobą która zamiast przyjsc pogadac powiedziec co jest nie tak co mu nie pasuje sie obraza i 3 dni nie wraca do domu. Zreszta do swoich rodziców też sie nie odzywa

Gość moniaseb05
bo stwierdził ze bardziej sa za mna niz za nim

Gość moniaseb05
nie sami tylko byli u nas w odwiedziny

strasznie dziwny koleś nie zazdroszcze ile on ma lat wogole zachowuje sie jak gówniarz cholera ;/ wie latwo mówic ale nie przejmuj sie jezeli bedziesz w ciąży to powiedz mu o tym i ze nie wyjełas wkładki nie ma 100% antykoncepcji stalo sie i niech nie wierzy jak nie chce bo sama w ciąże nie zaszłas dobrze ze masz wsparcie w jego rodzicach.

Gość moniaseb05
ma 28 a zachowuje sie jak 15 latek.Dzis znowu nie wróci na noc był tylko sie przebrac i znowu poszedł :(powiem mu ale jak bede pewna bo nie potrzebuje awantury kolejnej a potem niech sobie robi co chce bo nie mam zamiaru byc z kims takim. Cały czas sie zastanawiam nad tymi testami moze ja cos zle zrobiłam moze je za długo poczymałam nie wiem może to głupio brzmi ale mam taką nadzieje

na takiego faceta szkoda tracic czas ale to oczywiscie twoje bedzie decyzja. nie sadze abys cos zle zrobila z testami zrób jutro ten elektroniczny ten jest naprawde pewny nie ma zadnych kresek bedziesz miala czarno na białym

Gość moniaseb05
tak sie boje go zrobic bo nie wiem co bedzie jak pokaże ze jestem

Gość moniaseb05
czesc dziewczyny ale ja mam pecha :(zrobiłam rano ten test elektroniczny i okazało sie ze jest zepsuty nic sie nie pokazało :(ani ze jestem w ciąży ani ze nie jestem :(ale zrobiłam 2 inne zwykłe i pokazały sie 2 kreski bardziej widoczne niz wczoraj.Poszłam do lekarza rano ale tu jest swieto panstwowe i wszystko jest zamkniete tylko pogotowia :( czy to nie pech?Kupiłam znowu 2 testy elektroniczne te zwykłe moze one tym razem cos pokażą

Gość moniaseb05
tak bardzo sie boje juz byłam w łazience i na razie mi sie nie chce musze troszke poczekac ale tak bardzo sie boje nie wiem czy jak cos to nie zawczesnie go robie bo pisze tam ze moze wykryc dopiero 2 tygodniową ciąże a ja jak cis to koniec 1 tygodnia jestem bo mineło dopiero 7 dni od stosunku

ale robisz ten elektroniczny tak?niewiem ale dla mnie dziwine ze testy ci pokazuja 2 kreski po tygodniu osd stosunku hmmm wiesz nie znam sie ale troche za wczesnie jak dla mnie a wczesniej sie nie kochalas?

zrób ten tescik i daj znac.a najlepiej bedzie jak pojdziesz jutro do lekarza chociaz skoro to jest tak wczesnie od stosunku to usg nic nie wykryje

Gość moniaseb05
wczesniej to przed okresem bo potem sie zaczelismy kłucic.Wiem ze to wczesnie ale pisze na nich ze pokazuja nawet 6 dniową ciąże. Pozatym czy4 testy mogą pokazac zle? Tak bede robic ten elektroniczny test tylko musze troszke poczekac bo na razie mam parcie na pechez ale jak ide do łazienki to leci moze 2-3 krople. Dzisiaj juz ta 2 kreska była bardziej widoczna