Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pharaon Reviens

przegrałem życie

Polecane posty

Gość Pharaon Reviens

nie mam po co żyć, najwyższy czas odejść z tego świata

Gość skąd takie myśli?
?

Gość skąd takie myśli?
hello.... napiszesz coś?

Gość skąd takie myśli?
ok teraz widzę, że odpowiadasz na innym temacie :)

Gość skąd takie myśli?
hej a co ty taki szorstki jesteś? na cały świat obrażony hm?

Gość skąd takie myśli?
no ja akurat słucham:) jeśli chcesz

Gość skąd takie myśli?
skąd masz takie czarne myśli? No pewnie jestem obcą osobą, ale czasem to pomaga że obca bo łatwiej jest się zwierzyć, wypluć to czy tamto i nie grozi niczym :)

Gość skąd takie myśli?
mało wiem na Twój temat by odpowiedzieć ale po tych kilku słowach czuję, ze jesteś wrażliwy i niegłupi. a to juz jest powód.

Gość skąd takie myśli?
hej sam okresliłeś, że to są puste i glupie żale... Pomyśl nad tym:) Może dusza chora zraniona...?

' a co to zmieni że posłuchasz pustych i głupich żali jakiegoś frustrata, rano wstaniesz i zajmiesz się swoim życiem a ja dalej będę a właściwie to nie będę Kiedyś posłuchałam takich pustych żali frustrata (i dupka)...i ta osoba stała się moim przyjacielem. Także nigdy nie wiesz co będzie:P

Mądrzy w jakim sensie? Co jest mądre? Wmówić sobie, że życiowym celem jest bycie lekarzem i zarabianie kasy np? I żyć z tego i dla tego powodu? To jest mądre?

Gość skąd takie myśli?
a tu się bardzo mylisz ... Głupi nie zastanawiają się nad sensem zycia. Jesteś bardzo wrażliwym człowiekiem, stad to wszystko. a to żadna ujma, choć trudniej żyć to fakt...

Gość Pharaon Reviens
no właśnie za dużo myślę i doszedłem do wniosku że to nie ma najmniejszego sensu

Gość skąd takie myśli?
po prostu nie trafiłeś na nikogo takiego. Ale cos w tym jest... W sumie choć obracamy sie wśród ludzi, tak na prawde jesteśmy sami na tym świecie. Niestety...

Gość skąd takie myśli?
no to jesteśmy podobni, ja tez podobno za duzo myślę :) nie odsłucham niestety tego co puszczasz ...

Gość Pharaon Reviens
i nigdy na kogoś takiego nie trafię, całe życie mam pod górkę, do szkoły pod górkę, w pracy pod górkę, a właściwie to już nie pracuję bo rzuciłem pracę, nie chce mi się pracować bo po co, dla pieniędzy a na chuj mi te pieniądze chyba tylko po to aby się w nich utopić

Gość skąd takie myśli?
nie no jakieś wielkie, to jest ryzyko utopienia :) ale takie średnie pozwolą Ci żyć, rozwinąć pasje, a może poznasz kogoś :) nigdy nie wiesz co Cię czeka w najblizszej przyszłości ...

' nie szukam przyjaciół nie potrzebni mi są, nie ma ich wtedy są potrzebni, to po co mi tacy przyjaciele' Też nie szukaliśmy. A przynajmniej świadomie. Całkiem sporo jest takich ludzi, i miewają często momenty załamania. Ale praktycznie każdy z nich, i Ty, Pharaonie Reviens, jednak żyje. Mimo przeciwności. Życie nie ma sensu...raczej, ale 100% pewności nie mamy, a przekonując się jak jest nie tracimy nic. W końcu zabić możesz się zawsze🖐️

Gość skąd takie myśli?
ile masz lat jeśli chcesz powiedzieć? Jest coś co lubisz robić ?

Gość skąd takie myśli?
no nie odsłucham, bo net mam za słaby ... 29 mówisz ...:) Ja mam 42 i wiesz co ? Kilka lat temu zawalił mi się świat, też chciałam umrzeć i takie tam ... Oszukał mnie mąż, zostawił w najgorszym momencie, gdy byłam b. chora i nasze dziecko. Straciłam wiarę we wszystko i nie widziałam żadnych szans na życie. Ale dźwignęłam się z tego i myslę, że to jest prawda, że co nas nie zabije, to nas wzmocni ...

Gość bzum
pharaonie-ja żyję np na złość tym co mi źle życzą. I zamierzam żyć dłuugo... :-D

Gość Pharaon Reviens
jak bym miał dobrze to bym się nie użalał

Gość skąd takie myśli?
nie nazwałbym tego użalaniem ... Ty po prostu jesteś samotnym człowiekiem, który podświadomie szuka wsparcia w drugim, nawet tu na takim forum ...

Gość skąd takie myśli?
bardzo warto i nie należy tracić nadziei ...

wysłuchałam tej piosenki... ludzie mogą pochodzić z róznych światów...mieć różne sytuacje..a wszystko zależy co jest miedzy nimi...czy się kochają...jak to jest prawdziwe uczucie..to się uda..

pharaon...pomyśl chwilkę...czy nie ma choć jednej duszyczki, istoty która Tobie dobrze życzy? dla której jesteś ważny? dla której warto? ...jest prawda? więc warto i dla niej i dla siebie...walcz !

Gość skąd takie myśli?
a czy ta jedyna ma taką dla Ciebie wartość, bo jest "nieosiągalna" ..? Czy dlatego, że jest taką wartościową kobietą, a nie mozecie być razem z jakiś innych powodów..?