Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pharaon Reviens

przegrałem życie

Polecane posty

Gość buquile
bosa bosa, widac że masz historię rozpadu związków, które miałś nadzieję że będą wyjątkowe i trwałe. Wychodzi to z ciebie jak słoma z butów chłopa.

Ty - ze słomą w butach. Czy naprawdę ograniczenie umysłowe, każe Ci sprowadzać sens istnienia do życia w związkach ? Nie widzisz innych celów chodzenia po ziemi ? - jeżeli tak jest, to trudno. Musisz żyć w klatce, którą sobie tworzysz.

Gość Pharaon Reviens
co mi po wszystkich innych rzeczach i doznaniach jak nie mam z kim ich dzielić?

Gość buquile
Pharaon Reviens jestes skończonym tłukiem jak wierzysz że drugi niedoskonały człowiek może dac ci szczeście.

Autorze, warto poczekać cierpliwie na kogoś, kto bez szczególnego wysiłku, zrozumie Cię i być może, otworzy się przed Tobą. Na wyjątkowego człowieka trzeba czasami poczekać. Tylko nie trać nadziei.

Gość buquile
bosa bosa, żyjemy tutaj po to by nauczyć się miłości. Miłość jako klucz, którym otworzymy sobie niebo.

Gość buquile
"ale będzie ze mną i to się liczy" Mówisz jak komplentny desperat. Jak brzydka kobieta, co sobie przygruchała obrzygiwującego się alkoholika.

Gość Pharaon Reviens
jak bym chciał byle kogo to dawno bym miał, "jak wierzysz że drugi niedoskonały człowiek może dac ci szczeście." czyli wynika z tego że należy być samemu?

Gość buquile
Lepiej ateisto wierzący w uroki (sic!) zastanów się dlaczego bycie przywrą i zdesperwoaną przylepą - nie przynosi ci sukcesu z kobietami.

Gość buquile
"czyli wynika z tego że należy być samemu?" Nie, ale drugi człowiek zawsze cię rozczaruje. Nie wierzysz w Boga to sobie wystrugałeś bożka - kobietę partnerkę.

Gość Pharaon Reviens
co ty palisz? dobry sort masz

Gość Pharaon Reviens
fajnie się z wami pisało, ale w dalszym ciągu nie uzyskałem odpowiedzi, dlaczego mam żyć, ja nie widzę powodu, nie jestem potrzebny nikomu a samemu do siebie mi się nie uśmiecha

Gość buquile
Juz ci napisałem, żyjemy tu po to by nauczyć się miłości. Ostatnio przeszedłeś kolejną lekcję i egzamin. Streszczają ją dobrze psalm 109 wiersz 5: "Odpłacili mi złem za dobro i nienawiścią za moją miłość". Nastepne lekcje i egzaminy przed tobą.

Jesteś potrzebny, chociażby po to, żebym nie czuła się, jak ^^ samotny, biały żagiel, na wzburzonym oceanie^^. Tylko tyle, i ... aż tyle. Autorze.

Gość Pharaon Reviens
nawet mnie nie znasz to jak możesz mówić że jestem Tobie potrzebny

Gość św. dr Psychiatra z Kafetełe
Sens życia? Życie jest piękne i cudowne, proszę sie uśmiechnąć, stanąć przed lustrem i przez 10 minut powtarzać jestem piękny ja tak robię i działa

Gość Pharaon Reviens
jaki sens życia, ja nie widzę sensu, i co to zmieni że będę sobie wmawiał jaki jestem och i ach jeśli to nie jest prawdą a jeśli nawet jest to i tak nikt tego nie zauważa

Czy muszę Cię znać osobiście ? Uważam, że to co piszesz o sobie, pozwala mi zrozumieć, że jesteś wrażliwym człowiekiem. Takim osobom jak Ty, znacznie jest trudniej żyć wśród ludzi aroganckich, po trupach zmierzających do tzw. ^^ sukcesu ^^. Zapewniam Cię, że są osoby podobne do Ciebie, które szukają innych wartości, aniżeli materialne.

Czy muszę Cię znać osobiście ? Uważam, że to co piszesz o sobie, pozwala mi zrozumieć, że jesteś wrażliwym człowiekiem. Takim osobom jak Ty, znacznie jest trudniej żyć wśród ludzi aroganckich, po trupach zmierzających do tzw. ^^ sukcesu ^^. Zapewniam Cię, że są osoby podobne do Ciebie, które szukają innych wartości, aniżeli materialne.