Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnrh

jestem zdesperowana nigdzie nie ma porzadnych facetow!

Polecane posty

Gość gnrh

mysle o koncie na zapisani sobie:o moze tam bedzie jakis normalny chociaz zbyt pobozna nie jestem:o

Gość wefw434123
e-darling.pl

Gość gnrh
nie wiem, ale około 15... czemu pytasz?

Gość gnrh
a czaty to nie? sympatie nawet juz real ostatnio na zywo poznalam milego faceta wszystko pieknie -popytalam i wyszlo ze zonaty ja pierdziele sami oszusci

Gość Facet nr 375
a ja to co? powietrze?

Gość gnrh
mialam 1 az a mam 26 lat dominik ty miales wiecej wiec daj spokoj nie chce ruchacza cwaniaka blokersa chce normalnego spokojnego i szanujacego lojalnego duzo? kija z ta wasza ukochana kasa tego tez nie chce bo na cholere

Gość wefw434123
"Tego typu portale to dopiero składowisko odpadów genetycznych" ale z połączenia normalnego z takim odpadem genetycznym powstają czasami prawdziwe perełki...

Gość mala agatka
zgadzam sie tez jestem zdesperowana,sami zenujacy faceci myslacy tylko o jednym,czy sa jeszcze tacy ktorzy szanuja kobiety,kochaja sa lojalni wobec nich chyba juz nie

Gość gnrh
teraz to chyba nie dobre czasy sa dla takich dziewczyn jak ja z kregoslupem moralnym :o

Gość mala agatka
nikt nie po kocha w 5 min.ale podczas rozmowy mozna wyczytac o co facetowi chodzi.Dla faceta wystarczy 5min zeby zamydlic kobiecie oczy

Gość Facet nr 847
ja taki byłem..ale już nie jestem

Gość gnrh
szkoda ze ja nie umiem sie zamienic w wredna babe bez moralnosci puszczajaca sie za kase i patrzaca na fury facetow swietnie sie przy tym bawiac niestety cche spokoju, milosc i szacunku szkoda ze tak mnie wychowano

Gość milaagross
dokładnie....ile razy można próbować i przekonywać się, że znowu trzeba zrobić zwrot w tył...bo ktoś udaje, oszukuje

Gość gnrh
ta oczywiscie wybierz lepsza wersje z podszywem ja mialam 1 faceta tylko i mam 26 lat

Gość alchemik123456
"gnrh" ja jestem facetem, mam 22 lata, uwierz mi, że facet z kręgosłupem moralnym, ma jeszcze bardziej przerypane. Przecież, jak się ma 22 lata i jest się prawiczkiem to wstyd. Mnie przelotne i krótkie znajomości np. nie interesują. staram się szanować kobiety, nie chcę żadnej wykorzystać, żeby nie miała potem do mnie żalu, bo kobiety przez sex wyrażają swoja miłość i jej potrzebę bliskości. potem gdy facet od takiej odejdzie, czuje się wykorzystana. Tyle w temacie, bo zaraz mnie zjada, ze jestem gejem:( choć tak nie jest Pozdrawiam cieplutko:):)

Gość mlodyfacet
Witajcie, a jak wygląda ideał mężczyzny. Może się opiszę: 1)Student studiów magisterskich... mówią, że inteligentny. Lubię marynarki i eleganckie ubiory. :) 2)Wysoki (194cm). 3)Bardzo lubię się śmiać :) 4)Jestem osobą szanującą wszystkich wokół. Bardzo ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, ale jak już ktoś to zrobi to mogę być bezwzględny i wręcz chamski. Ale nie uważam to za wadę. 5)Interesuję się polityką, dlatego od czasu do czasu lubię się nakręcić i mówić non stop o polityce. Ale to jak mówię od czasu do czasu. 6)Poza tym jestem facetem z wieloma zainteresowaniami :)

Gość alchemik123456
"gnrh" nie zmieniaj się, bo wartościowa osóbka z Ciebie, niestety teraz takich dziewczyn to ogromny deficyt, nie zmieniaj się, nie am sensu.

Gość gnrh
to bede sama do konca zycia w sumie juz sie z tym pogodzilam nie imprezuje przesadnie nie pale nie pije nie puszczam sie i uwaga nie wydaje kasy na bzdety nie jestem tez brzydka chca sie umawiac ze mna ale jacy;/ albo ja mam pecha albo nie wiem

Gość gnrh
ty pokaz to i ja pokaze!

Gość alchemik123456
Kurcze, szkoda, że nie jesteś choć dwa lata młodsza, normalnie dziewczyna jakiej szukam, a jak chodzi o wygląd nie szukam nawet jakieś laski, chce po prostu by miała ładna twarz i często się uśmiechała:)

Gość mlodyfacet
gnrh powiem ci, że chyba byśmy pasowali do siebie. Dziewczyna taka jak ty jest niezwykle wartościowa. Jednak szczerze mówiąc ciężko taką znaleźć... Nie zmieniaj się nigdy i bądź sobą :)