Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annelies

Czy zdecydowalybyscie sie na czwarte dziecko?

Polecane posty

Gość czekam na czwarte
A ja czekam na 4 dziecko jak najbardziej planowane, jedynie 3 dziecko było planowane trochę później ale jest kochane i już chodzi do szkoły, więc cała trójeczka już odchowana a teraz czas na szkraba. Mieszkam w Polsce, fakt od państwa nie mamy złamanego grosza, ale na wszystko nam starcza.

Nie. W chwili obecnej bym się nie zdecydowala. Pomijając względy zdrowotne, finansowe i organizacyjne to bym psychicznie nie podołala. Jak mówi do mnie 3 na raz (nie wszystkie w ojczystym jezyku ale jednak wszystkie w jakiś sposób się już komunikują) to zwyczajnie boli mnie glowa. Od kilku miesiecy jade na apapie i mąż również. Za dużo nieprzespanych nocy, za dużo wrażeń ;) Oczywiscie radość i super się na nich patrzy taka "mocna ekipa" ale ja jestem spelniona w 120% i jak nie "samo się" to nie nie nie.... Ale za 10 lat... kto wie co będzie ;)

Gość magdalenkaszel
a ja ma 4 dzieci :) syna 6l syna 4 l córkę 2l i córkę 2 miesieczną :) jestem szczesliwą :) dodam że mieszkam z mężem za zgranicą :P

Gość do Kamilka21
czy ty dziecko wiesz co to antykoncepcja? Jestem dwa lata starsza i nie mam żadnego dziecka, w twoim wieku to się studia kończy, pracy szuka a nie gania z pieluchami

Gość bez przesady!!!
nie, nawet na 3 bym się nie zdecydowała.