Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel gel

mój chlopak woli zyc na garnuszku rodzicow chociaz mamy dziecko.

Polecane posty

Gość angel gel

czesc, mam 23 lata i 2 letniego syna. Jego ojcem jest moj 26 letni chlopak, ktory dalej mieszka zrodzicami w pokoju ze swoim bratem. Zarabia bardzo duzo i stac go na wynajem mieszkania. Jak wczesniej obiecywal kiedy bylam w ciazy, ale jak on to powiedzial "nie oplaca mu sie". Zamiast wychowywac dziecko w normalnej pelnej rodzinie, w normalnym domu. Musze wychowywac dziecko w mieszkaniu babci, w ktoym mieszkamy razem z nia, moja matkai siostra, ktorym nie usmiecha sie wychowywanie cudzego dziecka. Dodam ze jestesmy zareczeni, a mnie niestac na wynajem bo zarabiam niewiele, bo jakies 1300 brutto. Co zrobic? Jak przemowic mu do rozsadku? Nie mam juz sily do niego. Prosze o radei pomoc..

Gość w tym wieku to nie pamietam
No coz tak muu wygodniej, dziecko i dziewczynana odleglosc. A w domu u siebie ma matke, ktora usluguje. Wiec pewie nie ma ochoty na wrzaski dziecka po nocach i woli mieszkac u siebie. I Ty z takim kims chcesz brac slub

Nie doczytallam, dzecko ma juz 2 lata i nadal mieszkacie osobno? I Ty chcesz z nim slub brac?

Gość angel gel
nowlasnie od jakiegos miesiaca zastanawiam sie czy zerwac zareczyny i wyjechac razem z dzieckiem

Gość chore to jakieś
porozmawiaj z nim poważnie, jak on to widzi... jeżeli mieszkacie osobno to właściwie Ty wychowujesz dziecko, wystąp o alimenty i już. Nie chcę być złym prorokiem, ale jego postawa dowodzi, że to niedojrzały, niegotowy na posiadanie rodziny chłopak i wątpię, żeby chciał się zmienić bez powodu. Musisz go postawić pod ścianą... a skoro tak bardzo dobrze zarabia, to może kredyt i własne M, po co wynajmować i nabijać komuś kieszeń?

Gość takiego wybrałaś a teraz się
obudziłaś z ręką w nocniku ?

Gość haha spakój dziecko i zanieś
do niego. Powiedz, że ty 2 lata, to teraz jego kolej 2 lata :)

Gość angel gel
tak, chociaz po urodzeniu Ksawcia przez 3 miesiacemieszkalismy u jego rodzicow

Gość Ja jakiś tam
To jakaś masakra. Gdzie te dziewczyny mają oczy??? A dużo zarabia tz ile?

Gość angel gel
tak, jadam mu dziecko, aon znowu je zostawi w wozku pod samochodem na parkingu przed sklepem? nie dziekuje. :)

Gość angel gel
jest freeshoutcasterem, robi reklamy w internecie i pracuje w duzej firmie,

Gość angel gel
to wychodzi jakies 7,800zl

nie odpisalas na jedno z kluczowych pytan-czy on odklada na mieszkanie chociaz? Moze nie chce pakowac sie w kredyty? Ale to i tak nie tlumaczy tego, ze jestescie para i rodzicami na oddleglosc.

Gość angel gel
nie wiem czy zbiera, nie wiem ile ma na koncie, bo nie pozwala mi zajzec ile wynosi saldo jego konta... wiem tyle ze ponad 40 tys.

Gość daj sobie spokój.
.

Gość piwnoooka Rudość
jest cwanym typkiem. w zyciu nie wytrzymałabym takiego mieszkania oddzielnie i tak samo wychowywania w taki sposób dziecka. szacun dziewczyno.