Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska z miasta

Widziałam dzisiaj parę

Polecane posty

Gość laska z miasta

facet ładniejszy od dziewczyny :) Gdzie on miał oczy?

Gość her***komendante
baby są coraz brzydsze?

Gość ajnifgoiktubgmnu
a ja widziałem odwrotnie :(

Gość xcvbnjkkmnbvc
nie wierz swym oczom szepnal wiatr, jezeli kochasz sercem patrz, widac tam ma oczy:P

Gość 7897897
W przeciwieństwie do kobiet mężczyźni potrafią kochać za nic i to bezgranicznie jak widzisz.

poza tym kobiety i faceci inaczej siebie widza - kobieta ktora nie jest atrakcyjna zdaniem np. innych kobiet moze byc bardzo atrakcyjna w oczach facetow- as easy as it is;-)

Gość laska z miasta
Facet o takim wyglądzie moim zdaniem mógłby mieć każdą laskę a nie taką brzydulę !

Gość whedif
jeśli był ładny, nie zdeformowany to miał oczy z przodu, po obu stronach, pod czołem trochę na noskiem- zgadłam...?

ta ktora dla autorki jest brzydula - dla przystojnego (jej zdaniem) faceta hjest najpiekniejsza;-) to tez czesta cecha u kobiet - umnijszanie wartossci "konkurentek";-)) im bardziej panna zakompleksiona tym bardziej umniejsza zazwyczaj;-)

Prowokujesz... A jeśli nie, widocznie widzi w niej coś wiecej niż tylko "duże cycki, fajną dupę, śliczną buzie". Czyli stały zestaw pustaka 🖐️ A może ta dziewczyna z wiekiem wypięknieje? To się zdarza. Gdybyś była mądrzejsza też byś może miała u niego szanse.

Gość szukam Don Kichota
W przeciwieństwie do kobiet mężczyźni potrafią kochać za nic i to bezgranicznie jak widzisz. --- Za nic i bezgranicznie----śmiech na sali.

Gość laska z miasta
Dziewczyna była w wieku ok.30 lat więc nie wiem czy wypięknieje :) A głupia nie jestem,nie znasz mnie więc po cholerę tak piszesz ?!

Bo oceniasz ją po pozorach? Może ma w sobie coś wartościowego. Uroda to nie jest wyznacznik niczego ;) Wiekszość facetów jest mocno przecietna, albo nieciekawa a jakoś mają swoje dziewczyny/żony.

"W przeciwieństwie do kobiet mężczyźni potrafią kochać za nic" - fajnie powiedziane, kiedys bym sie z tym nie zgodzil ale teraz widze ze cos w tym jest, kobiety zwiekszaja swoje wymagania nieproporcjonalnie do tego co same moga zaoferowac, dupa itd to nie jest karta przetargowa w czasach gdy byle lepszy frajer moze sie przespac za kase ze swoja szczupla sasiadka. Zycze wszystkim wiecznym ksiezniczkom ktore czekaja na ksiecia z bajki aby ulzoyly sobie zycie najwyzej z kotem we wlasnych czterech scianach :)