Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka117

jak wyglada slub cywilny?

Polecane posty

Gość moniczka117

Niedlugo biorę ślub cywilny. Będzie bardzo kameralny tylko my i swiadkowie. Jednak chciałabym mięć z niego trochę zdjęć. Proszę powiedzcie mi czy jeden ze swiadkow moze rowniez robic zdjecia, czy potrzebuje dodatkowej osoby?

jasne, że świadek moze robić zdjęcia tylko że w takim wypadku nie będziecie mieli wszyscy wspólnego zdjęcia może warto zaprosić jakąś chociaż jedną koleżankę, zawsze to raźniej i jest ktoś do pomocy w razie W

Gość co za ludzie co za kraj???
na upartego mógłby ale to by głupio wyglądało bo świadkowie stoją/siedzą obok i pełnią taką hmm...uroczystą rolę, dziwne jakby świadek latał po sali i cpykał foty.

Gość moniczka117
aha, rozumiem. dzieki za odpowiedzi

Gość Czekajac na rozum
lepiej kogos innego poprosic o robienie zdjec, bo koniec koncow bedziesz miala tylko fotki przed i po slubie, no bo swiadek przeciez stoi obok Ciebie i nie moze w tym czasie robic zdjec,w trakcie samej ceremonii...spytaj czy u Was w Urzedzie nie ma fotografa na tzw. etacie, z reguly maja fajne i normalne ceny, w porownaniu z tymi na rynku...

Gość gfgfdddgf
ja mam nawet film nagrany kolega filmował, od wyjscia z domu, ceremonia w USC az po zabawe w domu oprocz tego zdjecia ale ja bym siadwkowi tego nei dała bo swiadkowie siedza obok mlodych z przodu potem tez sie podpisaują wiec dorbze jest ten fakt uwiecznic lepiej nich to beidze ktos inny z gosci