Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala milka

ciąża nie w porę?

Polecane posty

Gość mala milka

Niecałe dwa miesiące temu poroniłam w 10 tyg, przez pierwszy miesiąc brałam tabletki, później już nie, teraz powinnam dostać @ 23.08 i nic,nie ma.... czuję się jak w poprzedniej ciąży, ale pewności nie mam... A już miałam wracać do pracy, eh. No i trochę chyba za szybko po poronieniu, sama już nie wiem...

Teraz to już sobie możesz gdybać jeśli zaszłaś;-) Pozostaje zrobić betę. Ja zaszłam w 3 cyklu po poronieniu i druga ciąża przebiegła prawie idealnie. Nie ma co się zamartwiać na zapas.

Gość mala milka
No właśnie nie wiem na 100, ale wszystko na to wskazuje, bo czuję się podobnie jak w poprzedniej ciąży... nie powiem, że będe płakała z tego powodu, ale boje się zarazem, mam nadzieję, że rozumiesz moje obawy :)

Rozumiem:-) ale trzeba mieć nadzieję, że teraz pójdzie gładko. Zrób sobie tą betę na pewno da wiarygodny wynik.

Gość mala milka
Oczywiście, że zrobię, zamierzam pójść jutro na to badanie. A powiedz mi proszę, jeśli mozesz, w którym tyg poroniłaś i czy miałaś zabieg? No i jak przebiegała Twoja ciąża, ta donoszona :)

Gość mala milka
ciekawe czy lekarz pozwoli mi zrobic sobie loda? :)