Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 157157157157157157157

kto schudł z 59kg na 48kg? w jaki sposób i jak długo?

Polecane posty

Gość tabeta
JA WAŻĘ 48 kg przy wzroscie 166 cm mam 23 lata

Gość 157157157157157
Tabeta to juz musisz byc mocno chuda - chyba ze masz drobną budowe. Jakie masz wymiary?

Gość tabeta
89biodra talia 65 biust 85

Moge Cie dac link do najlepszego forum sportowego:) Gdzie dziewcyzny na prawde pomoga z dieta i z treningiem chcesz?

Gość 157157157157157
chodzi ci o sfd? wiesz, ja dzisiaj akurat siadlam na kafe i mam czas. Ale moje zycie jest okrutnie nieregularne i watpie abym mogla sie poddac jakims zaleceniom. Ktos moze sie starac, ukaldac cos dla mnie, a ja i tak tego nie zrobie. Jak mieszkalam w miesice, mialam karnet na silownie, dwiczylam z trenerem. Teraz jestem odcieta od swiata ;-) cwicze troche w domu (orbitrek, hantle, gumy, obciazniki itp) ale zadnej regularnosci tu nie ma. Nieraz codziennie po kilka h, nieraz zero przez 2 tygodnie. No i diety trudno sie trzymac jesli gotuje sie dla wielu domownikow i mam malo czasu. Latwiej po prostu stosowac ogolne zasady: mniej tluszczu, nie smazyc itp. Ale nie bedesobie oddzielnie gotowala. Uwazam, ze moja wiedza co do diety i ruchu jest wystarczajaca, gorzej z wykonaniem. A jeszcze gorzej - z efektami...

To nei rozumiem po co temat?Masz wiedze-ale tego nie robisz bo uwazasz ze nei masz czasu no to nie rob ,ale w jakim celu temat?

Gość 157157157
bilans kalorii wskazuje, ze powinnam wiecej chudnac, a chudne mniej - i o to mi chodzilo. Nie wszyscy zrozumieli ;-)

Masz zwolniony metabolizm przez glodowke tyle w temacie .jak mozna jesc 1200 a nei mas ztam nawet 1200 jak organizm nawet jak lezymy nic nei robimy potrzebuje kolo 1400 -1500 na podstawowe czynnosci np oddychanie itp masz odp

Gość nastepna marzycielka
1,5 kg na miesiac to wcale nie jest malo. 1. badalas tarczyce czy nie masz niedoczynnosci? 2. duzo ćwiczysz? mozesz nabierac masy wiec nie patrz na wage tylko na obwody 3. nie schodzisz ze 100 kg wiec nie licz na to ze sama dieta schudniesz do 48. taka wage mozesz osiagnac jedynie ćwicząc. im wiecej miesni tym lepszy metabolizm, a im mniej % tluszczu w organizmie tym trudniej go zrzucac. zeby zdrowo i trwale schudnac do takiej wagi potrzebujesz minimum pol roku ciezkiej pracy

Gość Mała czarna kawka 22
Szybko schudnąć do takiej wagi to samobójstwo. Lepiej powoli...jak szybko to wypadną ci włosy....okres zniknie...wszystko sobie rozpierdolisz. Hormony ci sie pomerdają. Naprawde nie warto.ważysz 59 kg. Schudnąć do 48 to aż 11 kg. Wiesz ile to procent masy?? 18,6 %. To strasznie dużo!! Weź idz do sklepu i zobacz ile to jest 1 kg piersi z kurczaka. Potem zobacz ile to jest 10 opakowań piersi z kurczaka. Szybko to śmierć twojego ciała.

masz podobne wymiary do moich co mnie dziwi bo wzrost i wage mamy totalnie inne no i jak dla mnie 1.5kg do 2kg w miesiac jest bomba!

Gość efrerfe
Fajnie ze s amadre dziwczyny na tym dizwnym forum

Gość 157157157157
jestem zdrowa juz pisałam. Ok, nie bede zmniejszac racji zywnosciowej, tylko naprawde to liczenie jest upierdliwe i dlatego chcialabym juz schudnac a potem po prostu przestrzegac zasad zdrowego odzywiania i nie przeżerać się. Adziam... a jakie masz wymiary, wage?

Gość 157157157157
ach dopiero co stopke zauważyłam. Nigdy ich nie czytuje bo ludzie zwykle mają tam głupoty :P

Gość 157157157157
nie cwicze na mase, sadze ze miesni mi nawet ubywa niz przybywa ;-) bo kiedys wiecej sie ruszałam siłowo. No nic, pozostaje dalej sie meczyć. Jak się chce być szczupłą, to trzeba zrobic pewne wyrzeczenia. Pewnie łatwiej bedzie, jak już sie pozbędę fałd, bo nie będzie wstyd w dopasowanych ciuchach chodzić.

157157157157 hehe bo to w sumie sa glupoty ;) tylko w sumie dla mnie wazne ;) trzeba sie uzbroic w cierpliwosc a moze masz po prostu zastoj? mowisz ze tyle schudlas, ograniczasz kalorie, cwiczysz.. widzisz. ja nie ograniczam kalorii, moj zapas dziennie to ok 1800 - 2000 kcal przeczekaj, moze organizm juz ci stabilizuje wage czasem po prostu organizm sam wie kiedy zaprzestac ;) tylko ludzie czasem go nie sluchaja i brna dalej...

Gość efrerfe
masz malo miesni bo jestes na glodowce ktora spala miesnie a nei tluszcz;)

Też uważam, ze za mało jesz i tracisz głownie masę mięśniowa, zachowując tą sama tkankę tłuszczową. De facto, możesz mieć większy % tkanki tłuszczowej niż przed odchudzaniem Metabolizm bardziej podkręcaj regularnymi ćwiczeniami, niż przyprawami, co dodatkowo uchroni Twoje mięśnie... Na moje oko, jesteś w fazie bardzo powolnego metabolizmu i jeszcze robisz wszystko żeby go bardziej spowolnić....

Gość 10298374
koros przeciez dopiero gdzies pisalas z epiersi i kurczaka nie ejsc oj boze . co chwiel co innego tu piosze

Gość fwef
Jak ktos ma swoje niech je!! czytaj ze zorzumienem

Jak sie nie ma wiedzy to sie ma problem :D Nie moj problem ze 99% ludzi tutaj nie ma pojecia o dietetyce

Gość 129386454
a ty jestes 1 % co maja haah