Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....załamana....

ZOSTALAM zgwałcona; (

Polecane posty

Gość .....załamana....

2 mc prawie temu .. nikomu nic nie mówiłam : ( boje sie strasznie sie go boje a tym bardziej reakcji rodziców ja mam dopiero 16 lat . A on? znałam go zwidzenia spotkałam sie z nim przypadkiem jak przechodziłam kolo jego domu bylo dość pózno . zaciągnoł mnie do mieszkania i .. po całym zajściu jak skonczyl wybiegłam z jego domu nie gonił mnie bo się kąpał .. wróciłam do domu jak by niby nic .. robiłam teraz testy jestem w ciązy ..

Gość mala maluska
nie rozumiem dlaczego kobiety zamiast isc na policje ukrywaja fakt gwaltu. A gwalciciel zamiast gnic w mamrze chodzi sobie po ulicach ipewnie smieje sie takim w twarz:o

Gość też tego nie kumam
ja bym z miejscas pobiegła na policję, bo teraz byłam ja a potem będzie następna.......

Moja dziewczyna też była zgwałcona tyle że w wieku 15 lat.Dzisiaj koleś siedzi w więzieniu a powiedziała o tym dopiero po roku.Idź czym prędzej na policję i trzymaj się.

Gość kasia fiolek
Nie wiem jak to jest ale jak możesz tego nie zgłosić! Biegania na policję. Znasz sprawce i nic z tym nie robisz. Dsiewczyno zastanów się. Nie masz się czego bać przecież rodzice Cię kochają! Jeśli tego nie chciałaś na pewno to powiedział policji co się stało!!

Gość .....załamana...
w koncu nie jestem dziewica hiphip hura